ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
liloff написа:Преди фейса не знам, но след фейса са еднакви на всички (с изкл. на машинките за багажник, но и там са еднакви м/у моделите).
Ето това чаках колега! Благодаря, ти! Почвам да си търся накаква машникна, че шофьорската тотално сдаде багажа, вече не се и чува дори леко да се мъчи, докато преди чат пат се излъгваше да отключи/заключи.
http://olx.bg/ads/?q=%D0%BA%D0%B0%D0%B1 ... 0+%D0%B536
Кой от въпросните кабели става за диагностика на е36 1995г. Имам мерак да се науча да си правя диагностика на колата сам
Кой от въпросните кабели става за диагностика на е36 1995г. Имам мерак да се науча да си правя диагностика на колата сам

..Bayerische Motoren Werke..

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
M-coupe написа:http://olx.bg/ads/?q=%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB+%D0%B7%D0%B0+%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0+%D0%B536
По-добре се обърни към колегата методи80
viewtopic.php?f=63&t=375110

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- freekyou
- Потребител
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: На вода
Искам да питам как се сваля оригиналния касетофон, че днес се мъчих с едни шишове, но без успех 

- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
HowDouWantit написа:Някой може ли да сподели как мога да си направя таблото което е в мили ,да показва в километри - говоря за цифровия брояч.
+1

- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
Питането ми е следното понеже искам да мина 300мм дискове отпред става въпрос за е36 и ми казаха че става с мойте апарати който са от ис-ка само им се сменят съпортовете , но това ме навежда на мисълта че дефакто минавам на по голям диск с същатата накладка с която съм бил преди и нз дали ще има някакъв ефект освен че няма да загрява толкова , та въпроса ми е дали да слагам и апаратите от е46 и ако ще трябва да ги сменя болтовете с който се захваща апарата на еднакво разтояние ли са като на е36 дали ще съвпадна на шенкела 

- Deyan Velev
- младши ентусиаст
-
като увеличиш диаметъра на диска , получаваш един вид по-голямо рамо към оста на въртене , което води до по-голяма сила на спиране .. 

Колеги под кората зад задната седалка намерих една бяла букса с 3 пина от който само в двете дупки има кабели. И отделно има 2 кабела от който единият е със син цвят а другия е син със бяла ивица и са без букса. Някой да знае за какво са? 

freekyou написа:Искам да питам как се сваля оригиналния касетофон, че днес се мъчих с едни шишове, но без успех
Ти беше с оригиналния касетофон по спомен от снимките.
Ако е той то свалянето става така:
1. отстрани имаш 2 капачета. Вижда се че са изтънени към вътрешността на касетофона. Там вкарваш нокът или не остър предмет и ги избутваш навън. Отварят се към вратите, като внимаваш да не ги откъртиш от тялото.
2. Вътре ще видиш във всяко капаче кръгли винтове по 1 брой. Трябва да си намалиш шестограм който е доста малък. По спомен 3ка или 4ка. Вкарваш шестограма и ги разхлабваш максимално докато касетофона може да излезе. Трябва да се развъртят доста и като си помагаш с ръка през отвора на касетката го дърпаш. Запре ли още разхлабваш.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- freekyou
- Потребител
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: На вода
kagebista написа:freekyou написа:Искам да питам как се сваля оригиналния касетофон, че днес се мъчих с едни шишове, но без успех
Ти беше с оригиналния касетофон по спомен от снимките.
Ако е той то свалянето става така:
1. отстрани имаш 2 капачета. Вижда се че са изтънени към вътрешността на касетофона. Там вкарваш нокът или не остър предмет и ги избутваш навън. Отварят се към вратите, като внимаваш да не ги откъртиш от тялото.
2. Вътре ще видиш във всяко капаче кръгли винтове по 1 брой. Трябва да си намалиш шестограм който е доста малък. По спомен 3ка или 4ка. Вкарваш шестограма и ги разхлабваш максимално докато касетофона може да излезе. Трябва да се развъртят доста и като си помагаш с ръка през отвора на касетката го дърпаш. Запре ли още разхлабваш.
Благодаря много досега се мъчих и го свалих най сетне

- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
След като се освободи от педала и дросела,как се сваля жилото на педала за газ?
По номер ми излиза еднакво за всички 6 цилиндрови,така ли е
И още 1 въпрос:
Днес свалих свещите да ги сменявам,да ми кажете в какво състояние са и защо по някои има масло отгоре

И още 1 въпрос:
Днес свалих свещите да ги сменявам,да ми кажете в какво състояние са и защо по някои има масло отгоре

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
M-coupe написа:http://olx.bg/ads/?q=%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB+%D0%B7%D0%B0+%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0+%D0%B536
Колега моята Е36-та е с такъв кабел, само че това това е само преходник от 20 пиновия за BMW към OBD. Не успях да намеря самия кабел за BMW. Другото което е ако си намерих кабел не съм сигурен дали ги има със USB, тези които съм виждал бяха на COM-Port. Не съм сигурен обаче дали всички Е36-ци са със такъв кабел, можеш първо да провериш първо твоята дали е с такъв.

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
защото уплътнението на капака на клапаните е заминало.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
burnou7 написа:След като се освободи от педала и дросела,как се сваля жилото на педала за газ?
И още 1 въпрос:
В номрално състояние са, но си ги огледай ги отблизо, трябва да са керемидени, а в основата обикновено са черни, но не трябва да са мазни. Общо взето има бая из нета за свещите (снимки). Ще се ориентираш.
- levskifans
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d (150)
- Мечтае да кара: е30 M3
Мога ли да помоля някой колега с е36-ца седан БЕНЗИН, да си снима ламарината в багажника над крайното гърне, за да видя как изглежда...Искам да видя, тези дупки при мене, дали са оставени за шпилките за захващането на тампоните на гърнето...Ако може на Л.С.

2. Ако може също някой да сподели как се маха шейната на CD-то от пластмасата на купето? Нещо не мога да я изкарам, по точно искам да я застопора, защото ми се мърда нагоре-надолу, навън-навътре и не застава както трябва CD-то...

2. Ако може също някой да сподели как се маха шейната на CD-то от пластмасата на купето? Нещо не мога да я изкарам, по точно искам да я застопора, защото ми се мърда нагоре-надолу, навън-навътре и не застава както трябва CD-то...