Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет

Мнение от Exy » 16 Окт 2014, 15:21

Аз не обичам шумни генерации, иначе знам че тази е няква елитна, но ако колата е за нормално каране в града, а не само за писти, определено няма смисъл от такъв тунинг. Да не говорим, че когато е шумна колата се получава психологическия ефект свръхкомпенсация - заради силния звук очакваш колата да върви много, тя обаче реално върви средно и заради излъганото очакване на теб ти се струва че върви малко. Плюс това е селско :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 16 Окт 2014, 15:28

M3 само и единствено за нормално каране в града :mhihi: Става ама е трудно изпълнимо. Тази от обявата конкретно доста обиколки на писта е видяла. Иначе ако искаш да ти е тихо това не е правилната кола, с един Приус ще си повече от доволен.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 16 Окт 2014, 16:00

Не мога да повярвам, че се намериха толкова хора да оплюят най-хубавата е36-ца която съм виждал. Сигурно всички карате коли без абсолютно никакви забележки и затова си позволявате така да критикувате. :nono: Дай боже всеки му да си осере колата с ббс-ки, суперспринт и тук там истински карбон. Сигурно и за окачване са сложили нещо скапано и дърварско като KW :no:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 16 Окт 2014, 16:47

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 16 Окт 2014, 16:51

Exy написа:Това е твой личен вкус, някой сток манияк като мен тази кола би я подминал без изобщо да се замисли. Само цвета наистина е доста ценен.

Ето например една наистина хубава бройка
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-3-2l-321ps-scheckheft-originalzustand-1-hand-g%C3%B6ttingen/200389037.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1992-01-01&maxFirstRegistrationDate=1999-12-31&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&noec=1

Ако ще се дават 18-20к лв-а определено тази е колата, истинска, сток и не крана в бг.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 16 Окт 2014, 17:28

Exy написа:Това е твой личен вкус, някой сток манияк като мен тази кола би я подминал без изобщо да се замисли. Само цвета наистина е доста ценен.

Все пак темата започна с друга кола и тази беше пример за по изчистена и хубава. :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 16 Окт 2014, 18:46

М3 кола за града и каране до 50; много бучала и малко вървяла; - колега, да не си на 60? За да ги пишеш тия работи, за мен, трябва или си на 60, или да страдаш от хронично ниско кръвно :shock:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 16 Окт 2014, 18:50

Не ве, тука никой не праска прекъсвачи по правите и сгодните завои... Особено пък йемките... Те ги купуват заради меката возийка и паркета... И щот горяло като 18ка... Никой никога не ги кара на смърт на всяко каране.... Неееее...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2014, 19:13

Exy написа:Да не говорим, че когато е шумна колата се получава психологическия ефект свръхкомпенсация - заради силния звук очакваш колата да върви много, тя обаче реално върви средно и заради излъганото очакване на теб ти се струва че върви малко. Плюс това е селско :mhihi:

Не бъркай хубавата Маркова генерация с гърнетата по 100лв. Добрите са съвсем малки по-шумни в ниските и когато държиш стабилни високи обороти. Повече шум се чува само когато я поизгърбиш. И на мен ми се драйфа от направени коли с "басов" звук :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 17 Окт 2014, 13:35

За хубавите генерации сигурно сте прави да, просто аз гледам много скептично на каквито и да е афтър маркет неща. А пък ако трябва нещо да се преправя и напасва... ужас.

Boyadjiev написа:М3 кола за града и каране до 50; много бучала и малко вървяла; - колега, да не си на 60? За да ги пишеш тия работи, за мен, трябва или си на 60, или да страдаш от хронично ниско кръвно :shock:

хахах не съм на 60, обичам звука на мотора, но не постоянно да ми надува главата. Като правех ис-ката на 28ица вързах клапата в ауспуха и бях много доволен, по-бърза и по-тиха кола. А М3 е чудесна за всеки ден, нищо странно не виждам. Бях се ентусиазирал да взимам такава, но SMG-то ме разочарова.
We love you Ronnie!

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 18 Окт 2014, 13:04

Синьото М3 е един път!!! Точно по мой вкус барната и с джантите..даже не съм я виждал на живо, единствения минус за мене са врътките на климатика както казаха колегите. Незнам какъв трябва да си да не я харесаш щом търсиш М3 :kuku: :kuku: за мене тая кола си заслужава всеки лев!!! Как Е36 с М пакета било грозно :kuku: Е36 купето е едно от най-красивите БМВ-та , аз в БМВ форума ли се намирам :shock:
Колегата Exy много се изложи просто..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 18 Окт 2014, 16:53

:yes: За синята М-ка и :no: за раздутата Е36-ца ! Само искам да кажа нещо относно тунинга ... В тоя случай тунинга на тая е в повече -определено. Но на въпроса има хубави тунинговани Е36 и веднага пример са Алипна и Шницерите. Явно някой тук не ги знаят . За запознатите е ясно за какво пиша. Е36 Алпина се продаваше в Канада (седан) за ... не съм сигурен за сумата ,но беше май 35 000 лв. в български пари. И беше накаква поръчкова . А относно колегата за въпроса .. аз няма да ти напиша нищо по-различно от останалите ..., дай още 2000 лв. там и вземай синята .
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 18 Окт 2014, 17:01

///M Rider написа: Е36 Алпина се продаваше в Канада (седан) за ... не съм сигурен за сумата ,но беше май 35 000 лв. в български пари. И беше накаква поръчкова.

Тази Канадската беше доста хубава и със сложен от Алпина 4.6 :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 18 Окт 2014, 17:14

Не е слаган, а си е от завода с него или както са я кръстили - Alpina B8.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vanqu1sh » 18 Окт 2014, 17:32

In_Memoriam написа:Не е слаган, а си е от завода с него или както са я кръстили - Alpina B8.

Дори и в завода пак трябва някой да го сложи :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E36