Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Re: Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет
Аз не обичам шумни генерации, иначе знам че тази е няква елитна, но ако колата е за нормално каране в града, а не само за писти, определено няма смисъл от такъв тунинг. Да не говорим, че когато е шумна колата се получава психологическия ефект свръхкомпенсация - заради силния звук очакваш колата да върви много, тя обаче реално върви средно и заради излъганото очакване на теб ти се струва че върви малко. Плюс това е селско 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
M3 само и единствено за нормално каране в града
Става ама е трудно изпълнимо. Тази от обявата конкретно доста обиколки на писта е видяла. Иначе ако искаш да ти е тихо това не е правилната кола, с един Приус ще си повече от доволен.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Не мога да повярвам, че се намериха толкова хора да оплюят най-хубавата е36-ца която съм виждал. Сигурно всички карате коли без абсолютно никакви забележки и затова си позволявате така да критикувате.
Дай боже всеки му да си осере колата с ббс-ки, суперспринт и тук там истински карбон. Сигурно и за окачване са сложили нещо скапано и дърварско като KW 

Това е твой личен вкус, някой сток манияк като мен тази кола би я подминал без изобщо да се замисли. Само цвета наистина е доста ценен.
Ето например една наистина хубава бройка
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-3-2l-321ps-scheckheft-originalzustand-1-hand-g%C3%B6ttingen/200389037.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1992-01-01&maxFirstRegistrationDate=1999-12-31&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&noec=1
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m3-3-2l-321ps-scheckheft-originalzustand-1-hand-g%C3%B6ttingen/200389037.html?lang=en&pageNumber=3&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1992-01-01&maxFirstRegistrationDate=1999-12-31&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&noec=1
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Exy написа:Това е твой личен вкус, някой сток манияк като мен тази кола би я подминал без изобщо да се замисли. Само цвета наистина е доста ценен.
Ако ще се дават 18-20к лв-а определено тази е колата, истинска, сток и не крана в бг.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Exy написа:Това е твой личен вкус, някой сток манияк като мен тази кола би я подминал без изобщо да се замисли. Само цвета наистина е доста ценен.
Все пак темата започна с друга кола и тази беше пример за по изчистена и хубава.

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
М3 кола за града и каране до 50; много бучала и малко вървяла; - колега, да не си на 60? За да ги пишеш тия работи, за мен, трябва или си на 60, или да страдаш от хронично ниско кръвно 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Не ве, тука никой не праска прекъсвачи по правите и сгодните завои... Особено пък йемките... Те ги купуват заради меката возийка и паркета... И щот горяло като 18ка... Никой никога не ги кара на смърт на всяко каране.... Неееее...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Exy написа:Да не говорим, че когато е шумна колата се получава психологическия ефект свръхкомпенсация - заради силния звук очакваш колата да върви много, тя обаче реално върви средно и заради излъганото очакване на теб ти се струва че върви малко. Плюс това е селско
Не бъркай хубавата Маркова генерация с гърнетата по 100лв. Добрите са съвсем малки по-шумни в ниските и когато държиш стабилни високи обороти. Повече шум се чува само когато я поизгърбиш. И на мен ми се драйфа от направени коли с "басов" звук

За хубавите генерации сигурно сте прави да, просто аз гледам много скептично на каквито и да е афтър маркет неща. А пък ако трябва нещо да се преправя и напасва... ужас.
хахах не съм на 60, обичам звука на мотора, но не постоянно да ми надува главата. Като правех ис-ката на 28ица вързах клапата в ауспуха и бях много доволен, по-бърза и по-тиха кола. А М3 е чудесна за всеки ден, нищо странно не виждам. Бях се ентусиазирал да взимам такава, но SMG-то ме разочарова.
Boyadjiev написа:М3 кола за града и каране до 50; много бучала и малко вървяла; - колега, да не си на 60? За да ги пишеш тия работи, за мен, трябва или си на 60, или да страдаш от хронично ниско кръвно
хахах не съм на 60, обичам звука на мотора, но не постоянно да ми надува главата. Като правех ис-ката на 28ица вързах клапата в ауспуха и бях много доволен, по-бърза и по-тиха кола. А М3 е чудесна за всеки ден, нищо странно не виждам. Бях се ентусиазирал да взимам такава, но SMG-то ме разочарова.
We love you Ronnie!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Синьото М3 е един път!!! Точно по мой вкус барната и с джантите..даже не съм я виждал на живо, единствения минус за мене са врътките на климатика както казаха колегите. Незнам какъв трябва да си да не я харесаш щом търсиш М3
за мене тая кола си заслужава всеки лев!!! Как Е36 с М пакета било грозно
Е36 купето е едно от най-красивите БМВ-та , аз в БМВ форума ли се намирам
Колегата Exy много се изложи просто..

Колегата Exy много се изложи просто..
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
///M Rider написа: Е36 Алпина се продаваше в Канада (седан) за ... не съм сигурен за сумата ,но беше май 35 000 лв. в български пари. И беше накаква поръчкова.
Тази Канадската беше доста хубава и със сложен от Алпина 4.6

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Не е слаган, а си е от завода с него или както са я кръстили - Alpina B8.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Не е слаган, а си е от завода с него или както са я кръстили - Alpina B8.
Дори и в завода пак трябва някой да го сложи