Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Re: iOS тема

Мнение от cocosas » 16 Окт 2014, 12:12

Vinchenzo написа:Иконите фейвъритс се махат от мейл,контактс,календар. Бях откачил с тях.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Евала колега, и мене ме дразниха много и вече ги махнах.

ПС. Струва ми се че с 8.0.2 батерията държи повече.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2014, 14:04

И тва ще е още 10-тина години макс. После направо ще идеш да ти сложат един Тъндърболт 10.0 зад ухото директно до мозъка и направо там ще се включва телефона :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 16 Окт 2014, 14:04

Мен пък ме кефят Recent contacts в менюто, ама май съм единствения :mhihi: Favourites ги махнах, защото става леко безсмислено да ги имаш на 2 места. Иначе по въпроса с батерията съм на сходно мнение, като изключим вчера. Играх си да си кача снимки на контакти, батерията си падаше нормално, беше около 50%. Оставих телефона и след около 2 часа, без ползване, беше на 36% :shock: Сутринта ставам и вече на 20%, което досега никога не се е случвало. Няма особена логика Phonebook-а да дърпа повече, след като го накачурих, но нещо такова се получи. Стопих го до 1%, сега се зарежда и ще видим как ще е :paranoid:

ПП- при Нексус явно дисплея се увеличава пропорционално на модела, като стане Нексус 9 ко шъ прайм :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Окт 2014, 14:13

Също вече струва колкото iPhone - стартова цена $649, честито на феновете им :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 16 Окт 2014, 15:07

Този виц става все по-актуален .
Един човек изпада в кома и се събужда 2025 г.
Решава да се поразходи ... излиза навън и гледа разни кора "влачат" някакви врати.
Един е нарамил на гръб , друг е застанал пред нея и нещо си говори , трети се опитва да е хване под мишница неуспешно .
Човека гледал-гледал и попитал :
-Извинете , какво става - да не са полудяли хората .
Отговорили му - абе ти си луд . Това е новия Галакси s24 :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 16 Окт 2014, 15:19

Вашите ъпдейти към 8.0.2 в скобите същите ли са биквите и цифрите?На другата ми шестица го направих в Германия ъпдейта и в скобите подвида е друг,а тази току що я ъпдейтнах и нея и показва това.Има ли регионално значение къде е правен ъпдейта като географско място? И при вас също ли остават някакви си 11ГБ свободно място от уж 16.нямам никакви инсталации все още.

Изображение

Другото което е аз имам бутон за активиране или не на 4G.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 16 Окт 2014, 16:08

Прим не цифрите са същите. Сигурно в германия има 4G и за това ти го е пуснало. Според мен това LTE което го има когато пускаш мобилния, играе ролята на 3G-то.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2014, 17:38

Самия ИОС си заема място. 16 имаш на хартия, но от тях ползва и операционната с-ма. И ако го напълниш много някои по-лакоми програми почват да крашват.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 16 Окт 2014, 22:59

И при мен цифрите са същите като на снимката :yes: Разкажете как е 6цата спрямо 5S, някоя снимка от новата камера? :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Окт 2014, 23:01

Снимки не съм правил още, но тая опция за 240ФПС видеото е направо уникална :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 16 Окт 2014, 23:10

alozavar написа:Разкажете как е 6цата спрямо 5S :bchug:

по-голяма, всичко е по-голямо :mhihi:
батерията държи малко повече.
сякаш, че е още по-бърз.
клавиатурата е още по удобна за писане(заради гоелмината).

това са за мен промените :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 16 Окт 2014, 23:20

Изображение

Дойде най-после :lol: ! Нямаше карта в него, така че не го знам дали е от т-мобайл версиите, на търга в ибей пишеше factory unlocked само. Първи впечатления - не знам как успяват епъл винаги да разбиват с дизайна. Имах 3Г, като излезе 4-ката ми се струваше адски дървен и смотан и крачка назад с дизайна - след това ми хареса с времето /въпреки че не си го купих, а бях с дроидските телефони по това време/; след това излезе 5-цата, имах чувството, че е на светлинни години зад 4-ката като дизайн, после го купих и все повече ми харесваше. Като видях снимки на 6-цата, пак ги храних, че вървят надолу с дизайна, увеличиха екрана и нямало да е удобен, стават като тъпите самсунги на външен вид и т.н., сега като е в ръцете ми...какво да кажа...просто са номер 1 :shock: . Или може би аз вече съм пристрастен към ябълките :mhihi: :mhihi: .

С две думи - просто го подръжте и си поиграйте с него за около 15-20 минути и ще видите колко е добър. За 6 говоря, онзи поднос 6+ не ми се коментира :mhihi: .

П.п. Много е тънък, което ме кефи мен. Много по-лесно се пише и се чете заради екрана, като в същото време е удобен и за работа с една ръка. Дали е по-бърз от 5S аз поне не мога да кажа със сигурност, явно разликата не е толкова осезаема поне лично за мен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 16 Окт 2014, 23:53

alozavar написа:И при мен цифрите са същите като на снимката :yes: Разкажете как е 6цата спрямо 5S, някоя снимка от новата камера? :bchug:

Две снимки от мен.Не са обработвани цветово.Резолюцията им оригинално е 3264х2448 .Саксията с цветята е снимана към 17ч в затворен двор при облачно време,плюшените играчки са снимани в тъмен ъгъл на стаята на автоматичен режим на светкавицата.Забелязва се че долния ЛЕД на светкавицата не е бял а леко червенее,Може би е за против ред ай при портретни и лицеви снимки.И в двата случая просто насочих и снимах ей така от любопитство и аз да видя каква е разликата с 5ес.Между другото тъй като досега всичките айфони съм ги брейквал и съм инсталирал кракнати аппс чрез iFunbox ,като свържа шестиците и стартирам айфънбокса той просто крашва и не ми дава файловите им системи.Все още не съм посмял да ги свържа с 25pp или kuaiyong за да видя дали ще успеят да го излъжат да си кача неоригинални аппс.

Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Окт 2014, 10:53

A успя ли да качиш неподписани програми на не-джейлнат телефон? :)

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Окт 2014, 13:41

Тая или тоя сири няма ли да ги превеждат на БГ най-сетне? До сега беше забранено при мен, но изглежда интересно. Само където английския е кофти

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата