Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет
за мен е несериозно да се пуска кола за 18к лв и полвината и снимки да са и от преди 2 години.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- charli_compact
- Потребител
-
- Кара: Е36 M3
- Мечтае да кара: Е30 М

Последна промяна charli_compact на 09 Ное 2014, 1:21, променена общо 1 път
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , ако колата ти харесва , какво значение има дали на другите им харесва !
Тук повечето колеги са привърженици на сток визията и едва ли ще чуеш положителни отзиви - било за карбонови фолия , било за ламбо врати и т.н. Само че я излез на улицата и попитай някой случаен човек дали не му харесва тази кола в сравнение със сток-а ..... 90 % везната ще се накланя към "селския тунинг". Сега някой ще каже - те не разбират нищо .... ми добре , ама пак харесват повече "селския тунинг" , явно на визия е по -красив , нищо , че е селски ! Истината е , че Е36 в сток вариянт далеч не е красив автомобил (па било то и М3) , не искам се заяждам с никой , всички знаят , че карам Е36 и съм я избрал не защото не мога да карам по -скъпа , така че мисля , че това е показателно (в смисъл не само визията е определяща за колата).
Тази кола е докарана на външен вид (колкото й да си говориме , че не е сток и повечето колеги да я определят като селски тунинг). Сега друг е въпроса дали си заслужава парите , това всеки сам преценява за себе си .....
Има неща , които и мен не ме кефят , но като цяло е пипната (па било то и с кид по детайлите).
Ако ти е харесала , виж състоянието на двигателя , окачване и т.н и това е .... с времето се научих да се поучавам от опита на другите , но и да не се повлиявам прекалено от чуждото мнение !
Тук повечето колеги са привърженици на сток визията и едва ли ще чуеш положителни отзиви - било за карбонови фолия , било за ламбо врати и т.н. Само че я излез на улицата и попитай някой случаен човек дали не му харесва тази кола в сравнение със сток-а ..... 90 % везната ще се накланя към "селския тунинг". Сега някой ще каже - те не разбират нищо .... ми добре , ама пак харесват повече "селския тунинг" , явно на визия е по -красив , нищо , че е селски ! Истината е , че Е36 в сток вариянт далеч не е красив автомобил (па било то и М3) , не искам се заяждам с никой , всички знаят , че карам Е36 и съм я избрал не защото не мога да карам по -скъпа , така че мисля , че това е показателно (в смисъл не само визията е определяща за колата).
Тази кола е докарана на външен вид (колкото й да си говориме , че не е сток и повечето колеги да я определят като селски тунинг). Сега друг е въпроса дали си заслужава парите , това всеки сам преценява за себе си .....
Има неща , които и мен не ме кефят , но като цяло е пипната (па било то и с кид по детайлите).
Ако ти е харесала , виж състоянието на двигателя , окачване и т.н и това е .... с времето се научих да се поучавам от опита на другите , но и да не се повлиявам прекалено от чуждото мнение !
- shao
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46, 330D, 2002
- Мечтае да кара: по хубави пътища.
metodi80 написа:Колега , ако колата ти харесва , какво значение има дали на другите им харесва !
Благодаря, колега! И моето мнение е сходно с твоето - красотата е субективно понятие и всеки я възприема по свой различен начин. Ако видите в галерията снимки на текущата ми E46-ца, ще забележите, че аз например нямам нищо против оптичния тунинг.
По отношение на темата - ламбото хвана окото ми (макар и да ми идва една идея в повече оптичния кич). Това, което очаквах от колегите бе, ако някой е имал досег с тази кола (понеже виждам, че тя има снимки от БМВ сбирки), да сподели впечатленията си за състоянието на колата като окачване и двигател или на какво да обърна внимание при евентуален оглед. Благодаря още веднъж на колегите, които не обърнаха дискусията в религиозен спор "ЗА или ПРОТИВ оптичния тунинг на М-ки".
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Sharo написа:но толкова раздута кола за да стане силна за каране си трябва и сериозен тунинг в мотора.
DirtySouth написа:Тая тунингованата , на цариградско не можа да ме задмине до 160 ,заради баниците ли нз какво , но просто не ме задмина и аз набих спирачки вече да спирам за завоя
Ето това е най-силния довод да подминеш тази кола според мен. Едва ли някой си купува м3 за да не му раздава газта и да не е силна за каране.
- shao
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46, 330D, 2002
- Мечтае да кара: по хубави пътища.
Да, това е интересно твърдение. DirtySouth, можеш ли да дадеш повече информация за случая - с твоята кола ли беше (E36 Coupe 325i), ламбото измъчено ли стоеше или просто шофьорът му не си е давал зор?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Не знам дали още ще си на това мнение, като му видиш седалките на живо. Ще разбереш, веднага защо му смениха тавана

Капака отпред също може да се досетиш що е в друг цвят без да ти подсказвам допълнително, броня, фарове...
- stormrider
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ М44Б19
- Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
- Детайли за колата: Стара баба с тояжка
На мен ми се струва,че централната конзола е леко в дясно.
С много любов към децата!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
b00st написа:
Не знам дали още ще си на това мнение, като му видиш седалките на живо. Ще разбереш, веднага защо му смениха тавана
Капака отпред също може да се досетиш що е в друг цвят без да ти подсказвам допълнително, броня, фарове...
Демек има удар,палеж или е обръщана...Но пък разлика 6000лв.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ами обявата е стара, ама сега са я понапудрили. Отпред е удряна със сигурност, то имаше снимки, тавана течеше и рекарото е много зле заради това. А и е швейцарка, където не се знае колко ръжда има отдолу, абе дори и за тия пари не си струва според мен.
мен пък и синята не ми харесва, боядисвани бъбреци, карбонови изгъзици вътре, сменяни ауспуси... единственото не оригинално нещо в такава кола трябва да е бензина.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Ако я имаш стокова ти гарантирам, че първото нещо, което ще смениш са "ауспусите" 

In_Memoriam написа:Ако я имаш стокова ти гарантирам, че първото нещо, което ще смениш са "ауспусите"
Защо? Аз много мразя сменяни ауспуси. Както и джанти. Какво й е на сток генерацията?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Тежи 100 кила и не можеш да си чуеш мотора ако не е поне в 4К оборота. Преди това слушаш само виското. А и тази генерация определено не е от масово слаганите, че да има причина да я мразиш