Образование в чужбина...:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 20 Окт 2006, 10:33

ма после п...и и коли колко щеш незнам за бала аз заварших 2002

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Окт 2006, 12:40

Отиваш във фондация Кирил и Методий ,там има всички справочници за всички университети в чужбина.Иначе хубаво си решил и аз смятам да карам магистратура извън България,даже съм се спрял за САЩ,но имам още две годинки. :roll: :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saywhat| » 20 Окт 2006, 12:42

Абе на мен ходенето в чужбина ми е 100% сигурно, още с няколко причтелчета ще ходиме тия дни до Кирил и Методи и ще видиме. Иначе всички учим за TOEFL, а у .. :mhihi:

А на мен мисълта ми беше какво да уча...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Окт 2006, 12:57

saywhat| написа:Абе на мен ходенето в чужбина ми е 100% сигурно, още с няколко причтелчета ще ходиме тия дни до Кирил и Методи и ще видиме. Иначе всички учим за TOEFL, а у .. :mhihi:

А на мен мисълта ми беше какво да уча...
Каквото те влече ;) Конфуций е казал,,намери си такава работа каквато ти харесва и цял живот няма да работиш"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 20 Окт 2006, 14:15

Давай автомобилен дизайн -в Италия има :idea:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Окт 2006, 9:11

В Италия в кой американски университет :)
Аз поддържам връзка с 2... Може да отидеш до Италианското посолство и да поискаш и-я дават. Другия вариант е с Интеграл и Кирил и Методий, но те работят повече с колежи ;) Успех

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 26 Окт 2006, 6:36

TOEFLa е боза.. най лесното нещо някога направено

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Окт 2006, 13:27

Не ги слушай с това ТУ - София. Доскоро учих там. Ходи в един от двата технически Аахен или Мюнхен. Тия университети направо къртят мивки. Брутално яки са. Пък и ще си близо до БМВ да се надъхваш. ТУ - София яко зле. А и образованието в Германия не е толкова скъпо все още ... Провери ги тия университети. Много са здрави, а това са едни от най-богатите градове в Германия, можеш да си правиш изводите.

http://www.tu-muenchen.de/

http://www-zhv.rwth-aachen.de/index.html
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 26 Окт 2006, 20:29

1. Не обиждаи МЕИто. Това 4е от тебе не е направило 4овек не зна4и ни6то.
2. Прав си за тези университети, но ми про4ети мнението на 1-ва страница.
3. Образованието в ДЕ е платено от тоя семестър. 600 Евро на семестър
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saywhat| » 26 Окт 2006, 20:38

Ами немски бъкел не знам а английският ми е кажи речи вече за Proficiency :lol: Ще бъде някъде в Канада, защото имам гражданство и ще ми излезе по-евтино.

Просто не мога да се ориентирам в какво :mhihi:

Ще стана водещ на канадския Top Gear :uups: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 26 Окт 2006, 21:30

идеята за Ахен не е хич лоша , образованието е на много високо ниво , а RWTH Aachen е на второ място в германия за автомобилно инженерство
НО , ако не знаеш немски забрави , много е сложно , вече година и нещо уча в FH Aachen (тва не е RWTH ) тука е малко по лесно , щото се сещаш че като е престижно е адски трудно да се учи там ... в RWTH пускат около 30 % от учениците след 3ти семестър , изпитите са им убииствени ...
та ... ако искаш с коли , ами аз почнах машинно инженерство , но нещо доста се отдалечаваме по предмети от колите и смятам да се сменям автомобилно инженерство , най-вероятно ще е в Лондон , а ти с тва гражданство и с езика може и там да се пробваш , имаш много шансове , просто разучи добре училищата и ако е възможно посети ги на място да разбереш как стоят нещата ...
ако искаш наистина да се занимаваш с коли , търси Automotive Engineering , не друго , може и Internal combustion Engines , но това е само за двигатели , докато в Automotive Engineering, ще може по късно да се специализираш в каквато област си искаш

това е което се сещам сега ... ако имаш конкретни въпроси ... питаи :)
БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saywhat| » 24 Окт 2007, 0:24

Хм, не знам защо днеска се сетих за тази тема, пуснал съм я точно преди една година...

Остава ми TOEFL януари и евентуално да почна лекции есента @ www.mcgill.ca .... / management.

Дано ме приемат, стискайте палци. ;)

В началото management, после към какво конкретно, един Бог знае...

Поздрави. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 24 Окт 2007, 6:28

Dimo написа:Астра ГСИ :mhihi:
:!: :twisted:
.
..
...
....
.....

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 24 Окт 2007, 12:24

На мен всичко ми изглежда толкова далечно...Като се замисля е страхотно да учиш нещо хубаво и да се развиваш в тази насока която желаеш, но колко пари ще трябват и просто се отказвам.Не всичко е в парите.Да, но ако ще трябва 4 години да мизерствам и дори да не се кача на кола, пък и не се знае дали ще успя да го завърша и се отказвам.Колега щом имаш близки роднини и ще помагат няма какво да се чудиш, каквото и да се запишеш няма да си збъркал ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 24 Окт 2007, 12:48

saywhat| написа:Хм, не знам защо днеска се сетих за тази тема, пуснал съм я точно преди една година...

Остава ми TOEFL януари и евентуално да почна лекции есента @ www.mcgill.ca .... / management.

Дано ме приемат, стискайте палци. ;)

В началото management, после към какво конкретно, един Бог знае...

Поздрави. :)

Успех! И аз догодина заминавам за САЩ да уча business management заедно с приятелката ми чийто баща и брат са там. Ходил съм веднъж до там и ми допадна само храната е много гадна... За Европа имам доста приятели насам-натам. В Холандия, Швейцария, Англия, Германия и Франция.. Ако искаш нещо определено да ги питам казвай ;)
ПС: Става дума за такива, които учат там, а не да живеят и работят.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата