Образование в чужбина...:)
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Каквото те влечеsaywhat| написа:Абе на мен ходенето в чужбина ми е 100% сигурно, още с няколко причтелчета ще ходиме тия дни до Кирил и Методи и ще видиме. Иначе всички учим за TOEFL, а у ..![]()
А на мен мисълта ми беше какво да уча...

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Не ги слушай с това ТУ - София. Доскоро учих там. Ходи в един от двата технически Аахен или Мюнхен. Тия университети направо къртят мивки. Брутално яки са. Пък и ще си близо до БМВ да се надъхваш. ТУ - София яко зле. А и образованието в Германия не е толкова скъпо все още ... Провери ги тия университети. Много са здрави, а това са едни от най-богатите градове в Германия, можеш да си правиш изводите.
http://www.tu-muenchen.de/
http://www-zhv.rwth-aachen.de/index.html
http://www.tu-muenchen.de/
http://www-zhv.rwth-aachen.de/index.html
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
1. Не обиждаи МЕИто. Това 4е от тебе не е направило 4овек не зна4и ни6то.
2. Прав си за тези университети, но ми про4ети мнението на 1-ва страница.
3. Образованието в ДЕ е платено от тоя семестър. 600 Евро на семестър
2. Прав си за тези университети, но ми про4ети мнението на 1-ва страница.
3. Образованието в ДЕ е платено от тоя семестър. 600 Евро на семестър
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
идеята за Ахен не е хич лоша , образованието е на много високо ниво , а RWTH Aachen е на второ място в германия за автомобилно инженерство
НО , ако не знаеш немски забрави , много е сложно , вече година и нещо уча в FH Aachen (тва не е RWTH ) тука е малко по лесно , щото се сещаш че като е престижно е адски трудно да се учи там ... в RWTH пускат около 30 % от учениците след 3ти семестър , изпитите са им убииствени ...
та ... ако искаш с коли , ами аз почнах машинно инженерство , но нещо доста се отдалечаваме по предмети от колите и смятам да се сменям автомобилно инженерство , най-вероятно ще е в Лондон , а ти с тва гражданство и с езика може и там да се пробваш , имаш много шансове , просто разучи добре училищата и ако е възможно посети ги на място да разбереш как стоят нещата ...
ако искаш наистина да се занимаваш с коли , търси Automotive Engineering , не друго , може и Internal combustion Engines , но това е само за двигатели , докато в Automotive Engineering, ще може по късно да се специализираш в каквато област си искаш
това е което се сещам сега ... ако имаш конкретни въпроси ... питаи
НО , ако не знаеш немски забрави , много е сложно , вече година и нещо уча в FH Aachen (тва не е RWTH ) тука е малко по лесно , щото се сещаш че като е престижно е адски трудно да се учи там ... в RWTH пускат около 30 % от учениците след 3ти семестър , изпитите са им убииствени ...
та ... ако искаш с коли , ами аз почнах машинно инженерство , но нещо доста се отдалечаваме по предмети от колите и смятам да се сменям автомобилно инженерство , най-вероятно ще е в Лондон , а ти с тва гражданство и с езика може и там да се пробваш , имаш много шансове , просто разучи добре училищата и ако е възможно посети ги на място да разбереш как стоят нещата ...
ако искаш наистина да се занимаваш с коли , търси Automotive Engineering , не друго , може и Internal combustion Engines , но това е само за двигатели , докато в Automotive Engineering, ще може по късно да се специализираш в каквато област си искаш
това е което се сещам сега ... ако имаш конкретни въпроси ... питаи

БМВ
Хм, не знам защо днеска се сетих за тази тема, пуснал съм я точно преди една година...
Остава ми TOEFL януари и евентуално да почна лекции есента @ www.mcgill.ca .... / management.
Дано ме приемат, стискайте палци.
В началото management, после към какво конкретно, един Бог знае...
Поздрави.
Остава ми TOEFL януари и евентуално да почна лекции есента @ www.mcgill.ca .... / management.
Дано ме приемат, стискайте палци.

Поздрави.

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
На мен всичко ми изглежда толкова далечно...Като се замисля е страхотно да учиш нещо хубаво и да се развиваш в тази насока която желаеш, но колко пари ще трябват и просто се отказвам.Не всичко е в парите.Да, но ако ще трябва 4 години да мизерствам и дори да не се кача на кола, пък и не се знае дали ще успя да го завърша и се отказвам.Колега щом имаш близки роднини и ще помагат няма какво да се чудиш, каквото и да се запишеш няма да си збъркал 

saywhat| написа:Хм, не знам защо днеска се сетих за тази тема, пуснал съм я точно преди една година...
Дано ме приемат, стискайте палци.![]()
Поздрави.
Успех! И аз догодина заминавам за САЩ да уча business management заедно с приятелката ми чийто баща и брат са там. Ходил съм веднъж до там и ми допадна само храната е много гадна... За Европа имам доста приятели насам-натам. В Холандия, Швейцария, Англия, Германия и Франция.. Ако искаш нещо определено да ги питам казвай

ПС: Става дума за такива, които учат там, а не да живеят и работят.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3