Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
За сега само bum_bum може да питаш, друг не се е похвалил
Аз съм с 5s и няма да влизам в тоя клуб скоро

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нормалния на мен ми е ОК ама плюса е баси подноса. Още не съм ползвал даже тая опцийка за сваляне на екрана.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
гадното на 6-цата е, че повечето приложения не са оптимизирани за тая резолюция(предполагам
) и се вижда като за кьорави 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
© написа:За сега само bum_bum може да питаш, друг не се е похвалил

bum_bum - "подноса" значи не е удобен...

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Denmark написа:гадното на 6-цата е, че повечето приложения не са оптимизирани за тая резолюция(предполагам) и се вижда като за кьорави
Аз не ползвам кой знае какво. Имам страшно много глупости но повечето ги отварям веднъж годишно. Основно ползвам 5-6 неща и те са си ОК. За един месец, откакто строших 5-цата до сега като си възстанових бекъпа имах 36 ъпдейта. Не съм гледал кой за какво е, но предполагам повечето са били за по-големите екрани.
laviatan написа:bum_bum - "подноса" значи не е удобен...
Ми гледах го в Ментел, щото мислех него да взимам за да си спестя по-натам нуждата от таблет тъй като ми трябва за работата но ми е прекалено голям. Ни е таблет, ни е телефон.. Но като гледам продажбите са 50:50, значи има много хора на които им върши работа и големия ама аз карам много колело, тренирам с него и т.н. и тая плочка просто няма място там.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Добре си направил, да не се окаже след 2 кръгчета с колелото после, че е се е и огънал 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Той нямам да се огъне, че аз в задния джеб нищо не слагам ама нямам толкова големи джобове за тва. 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
bum_bum написа:
Ми гледах го в Ментел, щото мислех него да взимам за да си спестя по-натам нуждата от таблет тъй като ми трябва за работата но ми е прекалено голям. Ни е таблет, ни е телефон.. Но като гледам продажбите са 50:50, значи има много хора на които им върши работа и големия ама аз карам много колело, тренирам с него и т.н. и тая плочка просто няма място там.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз като видях дизайна при представянето нещо не ми хареса. Не можех да си представя че телефон с толкова заоблени линии ще изглежда добре. Сега седя и го гледам тука на бюрото.. ми за пореден път прилича повече на бижу, отколкото на телефон.
Със сигурност мога да твърдя, че съм имал всяка една разумна марка телефон. (без Верту, Таг и подобните им да кажем
) И без разни китайци, които се нароиха напоследък. Алкател, Филипс, Саджем, Сони, Ериксон, Сони-Ериксон после, Нокия, ХТС, Самсунг, ЛГ.. въобще имаше време, когато имах по три различни нови телефона в рамките на месец (да си бях взел кола
) но просто няма аналог. Може би Нокията преди 10-тина години се доближаваше. Като хванеш Нокия и друг телефон и със затворени очи ще кажеш кое е Нокията. Същото е и с Айфона. Може да съм тъп, може да имам повече пари, отколкото акъл, може да съм айовца или още 100 неща там с които се определят феновете на Епъл ама тва е.
А тва Галакси, дето ползвах по принуда близо месец ще взема една ножовка и ще го нарежа на филии деба и пръчката нескопосана.
Със сигурност мога да твърдя, че съм имал всяка една разумна марка телефон. (без Верту, Таг и подобните им да кажем

А тва Галакси, дето ползвах по принуда близо месец ще взема една ножовка и ще го нарежа на филии деба и пръчката нескопосана.
От както е излязла 6 цата приложенията, които поне аз ползвам всичките се ъпдейтнаха и новите неща са именно резолюция или направо се споменава 6. Учудвам се, че е останало нещо не оптимизирано за нея
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
ами всъщност май по-скоро така си се вижда на по-гоелмия дисплей
а даже я има опцията освен стандартното да избереш zoomed, представям си тогава какво ще е..

а даже я има опцията освен стандартното да избереш zoomed, представям си тогава какво ще е..

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Maverick_VS написа:bum_bum написа:
Такава беше и мойта логика - утре живот и здраве, ще ми дойде 6-цата и на мен от САЩ, само че 64ГБ и ще споделя мнения с оглед разликите с 5S. Въпреки, че то и какви да са разликите толкова - все пак дизайнът е основната, а там е въпрос на вкус хехе
Варианта за покупка от сайта ли избра? По форумите в щатите се шири мнението, че според Епъл тези телефони за заключени към Т-мобайл, нищо че пише Contract-Free. Доста хора си ги ползват с карти на АТТ, но от Епъл твърдят, че са заключени.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
От ибей, тъй като от епъл стор нямаха в наличност и очакваха чак след 2-3 седмици доставки на отключени, а човекът ми летеше вчера за БГ. Малко по-скъпо ми дойде, но дори и така е доста по-евтино от най-добрата оферта при нас, така че съм доволен
.
Иначе проблемът с Contract free към T-mobile идва от това, че телефонът е без договор /както си и пише/, но в него има сложена сим карта /нещо като прима/ на т-мобайл и ако го включиш с нея в америка си се заключва към т-мобайл. Това помежду другото е адски тъпо да не е упоменато никъде, а трябваше да го търся и разбирам от разни сайтове. Ако извадиш тази карта и си го включиш с друга, в америка или където и да е - няма ядове. Ако го включиш с нея извън америка, в България, пак няма ядове и можеш после да я смениш и да си го ползваш, с който оператор искаш - не се заключва. Но включиш ли го в сащ с картата на т-мобайл, си прецакан. Та надявам се инфото да е полезно за някой, който мисли да поръчва от там.

Иначе проблемът с Contract free към T-mobile идва от това, че телефонът е без договор /както си и пише/, но в него има сложена сим карта /нещо като прима/ на т-мобайл и ако го включиш с нея в америка си се заключва към т-мобайл. Това помежду другото е адски тъпо да не е упоменато никъде, а трябваше да го търся и разбирам от разни сайтове. Ако извадиш тази карта и си го включиш с друга, в америка или където и да е - няма ядове. Ако го включиш с нея извън америка, в България, пак няма ядове и можеш после да я смениш и да си го ползваш, с който оператор искаш - не се заключва. Но включиш ли го в сащ с картата на т-мобайл, си прецакан. Та надявам се инфото да е полезно за някой, който мисли да поръчва от там.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Denmark написа:ами всъщност май по-скоро така си се вижда на по-гоелмия дисплей![]()
Да. Някои програми са ги измислили по-добре, но някои изглеждат странно като не си им свикнал предполагам. Съз зуума ми прилича на компютъра на бившата ни счетоводителка, която беше на 70 години

Писането е много удобно и точно. С тва Галакси се бях измъчил.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Като гледам Google вчера са представили Nexus 6, който е с дисплей 6" и няма по-малък вариант. Явно тенденцията е трайна телефоните да стават все по-големи дъски, с всяка година.