зимни гуми ГУДРИЧ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
зимни гуми ГУДРИЧ
Колеги мога да взема на сметка зимни гуми ГУДРИЧ но знам само че са американски и ни6то повече някой ако знае нещо ще съм му благодарен да ме посъветва,стават ли за бмв то ми като размера им е 195/65/15
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Ми аз карах с Гудрич този размер миналата зима. На сняг бяха много добри, обаче по суха магистрала с над 140-150 ставаха шумни. Като износване също са добре.
Средна хубост гума на средна цена.
Средна хубост гума на средна цена.
аха
мерси за съвета аз ще ги взема много евтино но втора уп. за 100 кинта четирите.
та затова питам че нямам никакви впечатления.
та затова питам че нямам никакви впечатления.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Колега не искам да те разубеждавам но един приятел ми каза че си е купувал Гудрич само че летни и вика всяко минаване през дупка и гумата се цепела. Каза че му се наложило да купува 2 гуми допълнително и накрая ги сменил с някакви Сава и нямал никакви проблеми. Но пак повтарям това самият той подчерта че е за летни гуми и нямал мнение за зимните им модели. Може пък той да е попаднал на някакво менте или лоша партида, но ме отказа да си вземам такива понеже и аз се бях навил много на такива само че нови
Но щом става въпрос за 100 лв и четирите не мисля че трябва да разсъждаваш прекалено...

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
Re: зимни гуми ГУДРИЧ
PERKY написа:Колеги мога да взема на сметка зимни гуми ГУДРИЧ но знам само че са американски и ни6то повече някой ако знае нещо ще съм му благодарен да ме посъветва,стават ли за бмв то ми като размера им е 195/65/15
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Wi ... eID=127155
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
vitamincpp написа:Колега не искам да те разубеждавам но един приятел ми каза че си е купувал Гудрич само че летни и вика всяко минаване през дупка и гумата се цепела. Каза че му се наложило да купува 2 гуми допълнително и накрая ги сменил с някакви Сава...

Акцентирам главно на
In contrast to its traditional single-brand strategy Michelin now has a long list of associate brands such as BF Goodrich, Kleber, Riken, Kormoran, Taurus, Laurent, Wolber, Tyremaster, Siamtyre, and Uniroyal (North America only).
Убеди ме, че се цепят през дупките и Сава са по-добри

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Пепинко написа: .......
Ей ТУК хората са си го написали за зимната Сава Ескимо С3.

Мой да си сравниш оценките на Сава-та, с тези на Мишелин Алпин, например.

А, WRC-тата, тях по-добре ги остави настрана.........

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: взимам ги и тва май ще е?
PERKY написа:май ще ги взема но вие пак казвайте кво мислите няма да е излишно.
мерси
всички се разбихте от анализ на НОВИ гуми.. а пича е взима зимните гуми за 100 лева И ЧЕТИРИТЕ !!!
еи Перки, ако бях на твое място първо щях да си самонабия главата в стената... освен ако не те кефи да си рискуваш живота. ПРЕдставям си в какво състояние са, след като ти ги дава на около 1/6 цена от новите - ти с такива ли искаш да караш зимата?! според теб колко ти е спирачния път? кво като са евтини? ми земи карай с летни без грайфер - най-евтини са.
аз ще ти дам моите 205/60/15 с 1 мм до ограничителя (континентал пайлът праймъси и мишелин премиумконтакт май бяха) - за 80 и четирите - карай с тях зимата, на далавера си. Особено защото се хващам на бас че спирачния им път е по-малък от на тези гоодрич за 100 лева. И поне не са лепени 3 пъти + екстра: без балони по тях.
не си разбрал вапроса?
Чети внимателно и тогава такива компетентни мнениа и сравнениа с твойте гуми,аз мога и за 300 лева да ги вьюзема тук става вапрос дали са добри гуми не сам питал никой или говорил за състоянието!!!
Въпроса беше...по нагоре гумите имат доста добър грайфер а по каква линия ги взимам евтино си е моя работа.
Въпроса беше...по нагоре гумите имат доста добър грайфер а по каква линия ги взимам евтино си е моя работа.
- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
Re: не си разбрал вапроса?
PERKY написа:Чети внимателно и тогава такива компетентни мнениа и сравнениа с твойте гуми,аз мога и за 300 лева да ги вьюзема тук става вапрос дали са добри гуми не сам питал никой или говорил за състоянието!!!
За летните съм чувал добри отзиви, но от зимните не са доволни все пак ти си преценяваш
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: взимам ги и тва май ще е?
t0sh написа:PERKY написа:май ще ги взема но вие пак казвайте кво мислите няма да е излишно.
мерси
всички се разбихте от анализ на НОВИ гуми.. а пича е взима зимните гуми за 100 лева И ЧЕТИРИТЕ !!!
еи Перки, ако бях на твое място първо щях да си самонабия главата в стената... освен ако не те кефи да си рискуваш живота. ПРЕдставям си в какво състояние са, след като ти ги дава на около 1/6 цена от новите - ти с такива ли искаш да караш зимата?! според теб колко ти е спирачния път? кво като са евтини? ми земи карай с летни без грайфер - най-евтини са.
аз ще ти дам моите 205/60/15 с 1 мм до ограничителя (континентал пайлът праймъси и мишелин премиумконтакт май бяха) - за 80 и четирите - карай с тях зимата, на далавера си. Особено защото се хващам на бас че спирачния им път е по-малък от на тези гоодрич за 100 лева. И поне не са лепени 3 пъти + екстра: без балони по тях.
абе Тош,само не разбрах къде ще спираме?щото ако е на суха настилка дай ми тия Хомемайд сликове да ти покажа че спират като нови

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- t0sh
- старши ентусиаст
-
кво наскача и ти, вземи чети какво ти пиша.
колкото и да са 'добри', като ти се наложи якото спиране зимата, с новите ще спреш примерно за 5 метра по-малко, и я си представи че това е на 1 боя разстояние от кола/камион, да не говорим от човек (!) и след това сметни ползваните като спрат за 5 метра повече какво става - има да си биеш печалбата в главата.
оттук нататък, дали са добри по принцип като марка, и какви ползвани взимаш няма НИЩО общо - едни по-слаби като марка нови ще те държат по-добре в пътя, от едни перфектната марка, пълни със забележки.
@мпауър: ти земи ела довечера на ЕКО/Бояна да видиме пак ИС-ката, че съм след ремонт на ваноса
после ще се напиваш 
колкото и да са 'добри', като ти се наложи якото спиране зимата, с новите ще спреш примерно за 5 метра по-малко, и я си представи че това е на 1 боя разстояние от кола/камион, да не говорим от човек (!) и след това сметни ползваните като спрат за 5 метра повече какво става - има да си биеш печалбата в главата.
оттук нататък, дали са добри по принцип като марка, и какви ползвани взимаш няма НИЩО общо - едни по-слаби като марка нови ще те държат по-добре в пътя, от едни перфектната марка, пълни със забележки.
@мпауър: ти земи ела довечера на ЕКО/Бояна да видиме пак ИС-ката, че съм след ремонт на ваноса

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
t0sh написа:кво наскача и ти, вземи чети какво ти пиша.
@мпауър: ти земи ела довечера на ЕКО/Бояна да видиме пак ИС-ката, че съм след ремонт на ваносапосле ще се напиваш
че ти и преди беше след ремонт на Ануса

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- t0sh
- старши ентусиаст
-
///M Power написа:t0sh написа:кво наскача и ти, вземи чети какво ти пиша.
@мпауър: ти земи ела довечера на ЕКО/Бояна да видиме пак ИС-ката, че съм след ремонт на ваносапосле ще се напиваш
че ти и преди беше след ремонт на Ануса![]()
хм бях ли вече... нищо ти ела, да има кой да даде 1-2 старта

миналия път ченгета не дойдоха изобщо...
та по темата за тестване -> днес ЕКО и после Бояна

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3