Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет

Мнение от err0r » 13 Окт 2014, 13:59

Още едно ДА за шуменската М3-ка. Обещавам на който я разлгледа да остане много приятно изненадан. :) Нямам отношение по обявата, да не ме разберете погрешно, ама едно време й бях метнал око и беше уникална. 6-ръчка, уникален двигател, страхотно оборудване и състояние...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 13 Окт 2014, 14:54

Аз по добре изглеждаща м3 е36 не съм виждал. Тази кола изглежда уникално поне на снимките в обявата няма петно дори и в коша. Това е колата. Оная раздутата с ламбо вратите просто е пълен смях.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 335d LCI M Sport
Мечтае да кара: по хубави пътища.

Мнение от IRISH » 13 Окт 2014, 16:43

Koлега, има няколко неща, които ме притесняват в тази обява:

1. Предполага се, че двигателя не е Еvo, с пет скорости е. Тук някои хора ще ме оборят, че 5-степеннтата кутия е по-здрава и така нататък. Може би ще са прави, но мисълта, че има Е36 с по-голям двигател и аз не съм купил този модел, лично мен ще ме яде. Единия двигател е 286, другия 321 с двоен ванос. Не знам дали ваноса е страшен келипир, но все пак... И още нещо, пише 300 к.с. Ми да пише чип ли е слагано, кво е слагано, трябва да се гадае ли?
2. Климатика с врътките... Не мога да свикна с вида им. Не знам дали не може да се смени панела с дигиталка, но тези врътки са ми много ретро. Пълен минус.
3. На цялата хубост и измитост какво, майка му стара, може да те накара да залепиш тези карбонови лепенки на пепелника и жабката. Дано да могат да се отлепят лесно, без да остават следи. Пръстените на километража също трябва да се извадят веднага. Казвам тези неща, защото аз съм скептичен към собственици на коли, които добавят такива "шукари" на колите си.
4. Не съм виждал кола на 20 години, която да е навъртяла само 130 000 км. Нещо е въртяно тук.

От мен толкова. Успех в търсенето, колега. :bchug:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Окт 2014, 17:01

Надали е мерена, но ако е с цял Суперспринт е вдигнала някой кон ;) Врътките на климатика се оправят за 200 лв. и един ден работа. Карбоновите "лепенки" не са лепенки, а истински карбон :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325i

Мнение от SlowMotion » 13 Окт 2014, 17:07

Е добре де какво точно струва 18К в тая кола ? Изобщо за 30 години М е36-цата не е ли най-голямата издънка ? Споделям лично мнение де ... ама да кажеме че идеята е купе с 2 врати с какво по-точно 36-цата е по-добра от е46 м , изобщо не намесвам е39 щото спора приключва веднага ...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 13 Окт 2014, 18:39

Момчета спрете да коментирате тази кола щото почвате да се излагате :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Окт 2014, 18:58

Карбонови лепенки, е36 М3 издънка .. взимайте некви хапчета бе хора! :mhihi:

Това, че не е кола за всеки и че на мен или на теб ни звучи невероятно да дадем 17к за 15 годишна кола не значи, че колата е кофти или не струва толкова. Като за тия пари ще си купиш 2-3 годишна немска кола или чисто нов Уйдай или 7-8 годишно БМВ това не означава, че някой няма да ги извади и да си вземе тая М-ка за да и прави макс 1-2к на година понеже си има още 3-4 други коли.

По тая логика некво Ферари ГТО на прабаба ми набор, харчи 50/100, ще го надбягам и с колелото на старт що струва няколко там милиона?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 13 Окт 2014, 19:02

SlowMotion написа:Е добре де какво точно струва 18К в тая кола ?

Ако поне малко знаеше историята на автомобила, нямаше да задаваш този въпрос!
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 13 Окт 2014, 19:12

дори само заради шитите кори и останалите работи си заслужава, тва е толкова рядко в е36 :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 13 Окт 2014, 19:27

SlowMotion написа:Е добре де какво точно струва 18К в тая кола ? Изобщо за 30 години М е36-цата не е ли най-голямата издънка ?

:help:
Изобщо защо мислиш така?
Факти като 100 конси сили от литър обем вероятно са издънка? Например..
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Окт 2014, 20:04

Мисля да не коментирам, че ще ме баннат :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Окт 2014, 20:12

SlowMotion написа:Е добре де какво точно струва 18К в тая кола ? Изобщо за 30 години М е36-цата не е ли най-голямата издънка ? Споделям лично мнение де ... ама да кажеме че идеята е купе с 2 врати с какво по-точно 36-цата е по-добра от е46 м , изобщо не намесвам е39 щото спора приключва веднага ...

Ей полодиах :mhihi: Добре че са ти отговорили преди мен. Не знам дали си очаквал по-различни отговори след като това го пишеш в раздел Е36.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 335d LCI M Sport
Мечтае да кара: по хубави пътища.

Мнение от IRISH » 13 Окт 2014, 20:48

In_Memoriam написа:Надали е мерена, но ако е с цял Суперспринт е вдигнала някой кон ;) Врътките на климатика се оправят за 200 лв. и един ден работа. Карбоновите "лепенки" не са лепенки, а истински карбон :)

Аз си мислех, че идеята на карбона е да се заменят стоковите части с такива от карбон за да олеква общото тегло. Сега, тези ми изглеждат залепени отгоре, но изобщо не ми беше това мисълта, а, че когато видя сложени, просто ей-така частично, някакви "шукарии" започвам да се съмнявам във вкуса на собственика и чудя дали пък няма други подобни решения, които не се виждат. Щото тези два карбона и пръстените на приборите не правят тази иначе много красива кола по-красива. Не ме разбирай погрешно, колата ми харесва адски много и бих я платил с кеф, но и на мен ми се виждат много паричките. Ама като се продават 3 общо: едната с въртяна дирекция, другата направена на животно и тази синя принцеса, е нормално, предполагам. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Мнение от stormrider » 13 Окт 2014, 20:55

viewtopic.php?f=46&t=347354
Колеги,защо никой не коментира тази кола?
Имам чувството ,че англичанките са нещо еретическо в свещената римокатолическа църква. Какво ли си мислят на острова за колите с ляв волан и предубежденията на каращите ги.
С много любов към децата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 13 Окт 2014, 21:46

Що ве... сумати мотори е дарил острова за кошовете на евро идиоти :D :D :D факт :d само дето и там взеха да намалят здравите мАтори.

А някой няма ли да се изкаже за тва колко му е теоритично максималния пробег на редови 6 цил "S" мотор преди да трябва да се оръси човек подобаващо и да го изкара откоша?

ПредишнаСледваща

Назад към E36