:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Кофти си се доверил колега,разбирам те
да имаш мерак за 5-чка и накрая да се захванеш с ремонти и да гориш с пари,но трябваше да пробваш колата преди да бройш парите...хората за 10-15-20лв. искат опция "преглед преди плащане" ти 7 хилки и нещо даваш ей така на доверие,Е39 е именно най-трошливо от към окачване след като се огледа външния вид на колата се пали да се чуе как работи двигателя после се кара да се чуе и усети окачването в какво състояние е...!
Всеки в тоя форум ще ти каже И че си си сам виновен...как купуваш така кола на доверие
,вина имат и момчетата че убеждават за перфектна покупка,а от снимките който си качил се вижда,че не е така както я описват! 

Всеки в тоя форум ще ти каже И че си си сам виновен...как купуваш така кола на доверие

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Честито и на теб, колега.bocko12 написа:LiTtLeRoCk написа:BMWm5 написа:uricatoli написа:Ти беше собственика по талон и тоя още при нотариуса каза че го играе посредник.. Днес от 9 до сега съм бил в сервиза.. Снимал съм перфектното всичко и след малко ще кача снимките.. А "якия" спортен филтър каза че сам си го слагал.. Ще кача и неговите снимки.. А тия 100лв дето ги върна да отиде той да купи висящ лагер дето става на тоя кардан, щото днес купих такъв на 140.. ще кача снимки на носачите, "новите" накладки, смазаните втулки, и течовете на масло дето никъде ги няма.. Не знам колко общо има цялата ви групичка, но колата я взех от вас а не само от него.. Като изрично питах за всичко а не си мълчахкакто се опитваш да обясняваш.. Или и за това забравяш както за всичко друго..
Не знам какво се опитваш да постигнеш с тея твоите теории и се чудя защо се опитваш да ме злепоставиш аз като човек ти казах как ми е ника във форума и ако мога да ти бъда полезен с нещо , за мен това не е коректна постъпка от твоя страна , съ6то така ти казах още когато си копирах фаила на колата че спортния филтар е от 2д така че тук продължаваш да си измисляш което е много нагло от твоя страна, дори и да има проблем с предницата в което се самнявам не смятам че това е кои знае къв проблем за кола втора употреба, и като моя приятел е бил посредник защо тои взе парите за колата??? еи тва само не ми е ясно ..
Не за пръв път попадаш в тази тема, което ме навежда на мисълта, че не ти е много чиста работата. Предния път пак беше продал кола, която се оказа, че не е това, което си описал на купувача.
Сега ще ти кажа какво е станало.
Колата си е твоя, но просто си извикал твой приятел, за да представиш, че той я продава, а ти си само посредник. Причината да извикаш 2ри човек, който да представиш за продавач е, че много добре си знаел за състоянието на колата, затова и не си дал на Заека, да тества и покара колата.
Заека, си е виновен, че се е доверил, но това не те оправдава, че умишлено си го подвел. И понеже това не ти е първо провинение с подобен случай, със сигурност ти е за последно в този форум.
ти много ги разбираш нещата като те гледам аз съм втория човек аз съм собственика само не бях я прехвърлил затова дойде човека по талон при нотариуса ако някой има зор мен да пита професори и доценти
- ludia bavarec
-
-
uricatoli написа:Да бе.. затова 1/2 от нещата които той обяснява че ги бил направил той, ти ги повтаряше, че си ги направил и накрая всичко леш.. И накрая кой ми обяснява, че си извадил дори дисковете от чейнджъра.. Тарикатщини.. А след питането ми за запотяването на прозореца ми в във фейсбук съобщението от теб дето ми обясняваш, че ако съм ти ви се извинил във форума си щял да ми кажеш как да си оправя всички проблеми по колата, при условие, че колата като ми я продаде била перфектна! Колкото и повече да върви (макар, че още тогава ти обясних, че нито сме състезатели или драгаджии) Ни интересуваше главно техническо състояние.. .. Даже ще го копна и тук да го видят хората какви глупости ми пишеш:
"Samo az moga da ti pomogna produljavai da smenqsh filtri moje da probvash i s radiator4e pak nqma da stane kato oceni6 kakva kola sum ti dal koqto vurvi pove4e ot 535d i se izvinish vuv foruma shte te otkrehna na mnogo ne6ta po taq kola baluko"
Тъй, че не продължаваш да сипваш бензин в огъня.. Достатъчно снимков материал съм приложил..
Последно.. Спестихте си следните неща.. Говоря за двама ви щото и двамата питах!
1. Годината не е 2001ва както пишеше в обявата ми е 6.1999
2. Състоянието, което описа бе: само тампони на стабилизиращата щанга и висящ лагер, струващ по твоите думи "20 леа" - ходова леш + висящ лагер трицифрена сума за която ти правеше диви физиономии като ти казах..
3. Тресене, виене? - Не, няма никакви забележки!
4. Разправията пред гаража ви? И пробването от теб на колата в която всичко се тресе, но ти гордо заявяваш "Това за мен е нормално"
Ми купи си каруца бе пич! За нея си е нормално да тресе и ще ти е готино и ще ти ходи.. Ти си с 7700лв напред от това, че аз съм се подлъгал на "коректността" ти.. А Аз съм още едни пари назад с "нормалното" за теб.. Цялата групичка гаражни майсторчета там ви казах.. И е36ци не трябва да ви дава човек..
виж дата регистрация кога е а не дата производство и после мрънкай като кифла 2 накрайника смени и 2 тампона и цялата държава разбра за теб и твоята е39ка и нека сме гаражни майстори в разцвета си пък ти можеш да си помечтаеш да си като нас и да притежаваш автопарк като нашия като искаш идеална кола си купи кола от мкар дару кар и няма да правиш за кола на 13 години това са нормални неща ти за тия пари кво искаш колата си е кукла като имаш път към пловдив звънни да ти покажа ква каруца си взех да ти зема акъла малко караи си колата и не започвай война която няма да завършиш жив и здрав бъди
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Колко ника имат тия бе
За кола на 13 години има неща дето се наричат поддръжка и се сменят като се разбият.. а не след 13 години да казваш че са перфектни и че си ги сменил.. А това за регистрацията.. Тъп ли си? Какво да гледам в талона? 1999? Изрично те бях питал за годината защото са оправени сумати проблеми с фейслифта..
Приключих с теб.. Войната я започна ти още там.. Ще я приключа като отстъпя, защото мисля да не слизам на нивото ти.. Пък ти си карай там "новия самолет" и продължавай да се вживяваш като Пловдивска мутра..
А вашия "автопарк" ми напълни очите и се надигна страшна завист.. Двора нахвърлян с разни полу-изкорубени е30-36-39ки.. Нахвърляни под открито небе дифове, блокове и прочее.. И един гараж в който едвам можахме да влезем в канала от нахвърляни боклуци.. Определено завиждам на автопарка и на твоя самолет "е46" Някои хора си изкарват парите с труд за разлика от тарикати като вас

А вашия "автопарк" ми напълни очите и се надигна страшна завист.. Двора нахвърлян с разни полу-изкорубени е30-36-39ки.. Нахвърляни под открито небе дифове, блокове и прочее.. И един гараж в който едвам можахме да влезем в канала от нахвърляни боклуци.. Определено завиждам на автопарка и на твоя самолет "е46" Някои хора си изкарват парите с труд за разлика от тарикати като вас

- pvatanasov
- Потребител
-
- Кара: e36 318is coupe
Миналия месец купих шпер диференциал за е36 3.45 от Павлин (PNR). Срещнахме се, поговорихме, увери ме, че диференциала до последно, когато е бил на колата му не е имал шумове и е заключвал. Наскоро реших да се възползвам от диференциала и го занесох в Мирафиори. Решихме да прехвърлим шпер касетата на закупения от мен диференциал в моя. Оказа се, обаче, че капака на шпер касетата е счупен. Днес говорих с Пламен и според него диференциала е бил здрав и не го е продал умишлено счупен, връщане на пари няма да има.
Според мен диферециала е механична част, която колкото и да я гледаш, докато не я монтираш на автомобил или не се разглоби и прегледа от специалисти не може да се разбере дали е в нормално състояние по външния вид.
Оставам на вас да прецените постъпките на всеки.
Според мен диферециала е механична част, която колкото и да я гледаш, докато не я монтираш на автомобил или не се разглоби и прегледа от специалисти не може да се разбере дали е в нормално състояние по външния вид.

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- pvatanasov
- Потребител
-
- Кара: e36 318is coupe
Днес взех диференциала от Мирафиори. Снимах го след като си го занесох вкъщи. Ще си направя маса от него - да си пия кафето сутрин
https://www.dropbox.com/s/bmztln5m30bffxb/2014-10-18%2013.13.15.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/rvsze2wnexh03bc/2014-10-18%2013.13.09.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/xx75bd8t76nnm68/2014-10-18%2013.13.04.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/u2vy63rmdv20gw1/2014-10-18%2013.12.54.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/c54a893c671v3ap/2014-10-18%2013.12.27.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/bmztln5m30bffxb/2014-10-18%2013.13.15.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/rvsze2wnexh03bc/2014-10-18%2013.13.09.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/xx75bd8t76nnm68/2014-10-18%2013.13.04.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/u2vy63rmdv20gw1/2014-10-18%2013.12.54.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/c54a893c671v3ap/2014-10-18%2013.12.27.jpg?dl=0

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Този проблем свършва тук! Всичко, което можеше да се каже е казано. Всеки решава на кого и за колко да продаде, никой не е длъжен да се съобразява, запазва или чака някого. Щом не е било дадено или поискано капаро, не може да става въпрос за некоректност! Това е н якаква излишна драма, а колегата го е яд, че не е успял да вземе сервото!
Всяко следващо мнение ще бъде директно изтривано, а автора може и да бъде награден!
Всяко следващо мнение ще бъде директно изтривано, а автора може и да бъде награден!
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
pvatanasov написа:Миналия месец купих шпер диференциал за е36 3.45 от Павлин (PNR). Срещнахме се, поговорихме, увери ме, че диференциала до последно, когато е бил на колата му не е имал шумове и е заключвал. Наскоро реших да се възползвам от диференциала и го занесох в Мирафиори. Решихме да прехвърлим шпер касетата на закупения от мен диференциал в моя. Оказа се, обаче, че капака на шпер касетата е счупен. Днес говорих с Пламен и според него диференциала е бил здрав и не го е продал умишлено счупен, връщане на пари няма да има.
Здравей колега не смятам че изобщо има нужда да пиша тук но щом ти така или иначе вече си писал добре
ето моето становище по случая:
Дифа беше на моята кола 318is бях с отворен миналата година закупих този поради основен ремонт на мотора, качих мотора на колата и съм карал колата след ремонта 2500км през това време съм си разработвал буквално двигателя и съм карал колата вниматлно за да наблюдавам и слушам какво се случва и калво е поведението на мотора.
Дрифтове не правя понеже не мога! Имам само един единствен дрдрифт през зимата на сняг мога да се постарая да го кача някъде и да ти го пратя да видиш че и двете колела заключват!
След това просто прецених че този мотор не ме удовлетворява и реших да направя нов взех си 2,5 и си го строукнах към 2,8 до този момент бях с този диф.
След сглабянето на мотора - взех всичко нужно ми за 6 цил мотор : стабилизираща щанга , скорости от 2,8 кардан голям голямо гумено каре отпред и голяма камбана отзад за диф голям диф големи/дебели полуоски всичко генерация - абе както трябва да бъде.
Дифа 3,45 съм го свалил едновременно със свалянето на IS мотора - искам ясно да заявя, че до последния момент с който качих колата на поддемник да разглабям аз не съм имал проблеми с нищо по колата ми.
Никакви шумове от към диф скорости или каквото и да било
От там дифа е седял в сервиза и никой не го е и пипал - дадох го на колегата както е бил там целия в прах понеже има и бояджийно нов о-пръстен за входящия вал понеже знаех че изпуска и съм го предупредил!
Друго не съм знаел че има (ако е имало) аз никога не съм го отварял и хората които са го разглабяли БИ ТРЯБВАЛО да са видели, че нищо не е разглабяно!!!
Също така искам да кажа че дифа съм му го дал вече повече от месец и половина да не кажем два и аз няма как да нося отговорност за това време.
Също така не мога да поема гаранция за втора употреба част след толкова време / ако колегата беше монтирал дифа в рамките на дни след закупуването и да каже че има проблем иди дойди но в този случай не.
Не искам да кажа нищо против колегата тъй като когато се запознахме ми направи впечатление на досто нормално момче рядкост за в днешно време.
Още нещо което искам да отбележа, че аз си имам име от доста време във форума и то в никакъв случай не на некоректен
Поздрави
Павлин
@ добавям линк: https://www.dropbox.com/s/5lyosma3d6ogbsc/2014-01-26%2016.20.45.mov?dl=0 - мисля че заключва обре
- TukBaTa
- младши ентусиаст
-
Здравейте, колкото и да не ми е приятно и на мен ми се налага да пиша в тази тема
Става дума за колегата bavareca_86 - memberlist.php?mode=viewprofile&u=9802
Цялата история на кратко:
Видях тази обява - viewtopic.php?p=3969734#p3969734
Писах на колегата дали маховика от Б23-то е наличен и на каква цена, той каза, че е наличен и цената е 50лв.
След това го попитах дали е възможно да го изтегли и че имам интерес, ще цитирам неговия отговор:
Обясних му, че ми трябва за екперимент дали ще може да се пригоди за М10 и реално не ме интересува толкова колко е лек.
Всичко това се случва преди около 2 седмици, обясних му, че излизам отпуска, няма да съм в София и ще се свържа с него на 27-ми, както и направих. Не съм искал да го пази и не съм правил някакви уговорки с него. Даже той ми предложи да ми го даде да го пробвам и можело да му го върна, аз отказах тъй като смятам това за некоректно и му казах, че ако не ми върши работа аз ще си го продавам.
Свързах се с него както бях казал на 27-ми и се оказа, че се намираме в двата края на София и удобните за него часове реално са в моето работно време.
Попитах го дали му се занимава с ЕКОНТ и му дадох данни. Той каза, ще цитирам отново:
така... писах му след 2 дни дали го е пратил тъй като нямах известие и той отговори чак след като му писах, отново цитат:
Отговори ми след като аз му писах и телефона ми имаше и време беше минало, за да ми го каже това.
Питах го това какво променя нещата, след като вече сме имали уговорка и още в началото, което вече беше преди доста време го бях помолил да го претегли.
Попитах го и какво щеше да стане ако бях отишъл да си го взема. Той каза, че тогава щял да се прекара, но нямало да разбере.
Според мен такава некоректност е неприемлива и ако си човек на място думата ти трябва да означава нещо и заради това реших да я споделя с вас.
Тази история доста ми напомни на една друга дълго помнена от потребителите в Е30 подфорума за едно воланче Нарди.
Поздрави
п.с. Всичкото това става на ЛС, като достоверността на думите ми предполагам, че може да се провери.

Става дума за колегата bavareca_86 - memberlist.php?mode=viewprofile&u=9802
Цялата история на кратко:
Видях тази обява - viewtopic.php?p=3969734#p3969734
Писах на колегата дали маховика от Б23-то е наличен и на каква цена, той каза, че е наличен и цената е 50лв.
След това го попитах дали е възможно да го изтегли и че имам интерес, ще цитирам неговия отговор:
bavareca_86 написа:kantar v kolata ne si nosq,ako si mislish 4e e lekiq za 6,3 za taq cena jestoko se lujesh
Обясних му, че ми трябва за екперимент дали ще може да се пригоди за М10 и реално не ме интересува толкова колко е лек.
Всичко това се случва преди около 2 седмици, обясних му, че излизам отпуска, няма да съм в София и ще се свържа с него на 27-ми, както и направих. Не съм искал да го пази и не съм правил някакви уговорки с него. Даже той ми предложи да ми го даде да го пробвам и можело да му го върна, аз отказах тъй като смятам това за некоректно и му казах, че ако не ми върши работа аз ще си го продавам.
Свързах се с него както бях казал на 27-ми и се оказа, че се намираме в двата края на София и удобните за него часове реално са в моето работно време.
Попитах го дали му се занимава с ЕКОНТ и му дадох данни. Той каза, ще цитирам отново:
bavareca_86 написа:utre ti go puskam kolega
така... писах му след 2 дни дали го е пратил тъй като нямах известие и той отговори чак след като му писах, отново цитат:
bavareca_86 написа:kolega,kato otidoh v ekont da go prashtam i go izmeriha se okaza che i toi e lekiq,zatova ne sam go pusnal
Отговори ми след като аз му писах и телефона ми имаше и време беше минало, за да ми го каже това.
Питах го това какво променя нещата, след като вече сме имали уговорка и още в началото, което вече беше преди доста време го бях помолил да го претегли.
Попитах го и какво щеше да стане ако бях отишъл да си го взема. Той каза, че тогава щял да се прекара, но нямало да разбере.
Според мен такава некоректност е неприемлива и ако си човек на място думата ти трябва да означава нещо и заради това реших да я споделя с вас.
Тази история доста ми напомни на една друга дълго помнена от потребителите в Е30 подфорума за едно воланче Нарди.
Поздрави
п.с. Всичкото това става на ЛС, като достоверността на думите ми предполагам, че може да се провери.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Чакай сега... аз не можах да разбера едно нещо - пишеш го тук, защото не ти е пратил маховика ли? Разбрали сте се да ти го прати и той не го е пратил, както и не ти е звъннал преди ти да го потърсиш, за да ти каже, че няма да го изпрати?
- TukBaTa
- младши ентусиаст
-
Пиша тук, защото човек, който не знае какво продава, казва цена и казва, че ще го изпрати.
При положение, че го помолих да го претегли и при неговия отговор си мисля, че самия факт, че не знае какво продава е некоректен! или?
След това не го праща и даже не ме уведомява за това, некоректно или ?
не търся арбитър или очни ставки или пък наказания, написах едно уведомително мнение, не съм се прекарал с нищо, ако го смяташ за нередно - разчисти
При положение, че го помолих да го претегли и при неговия отговор си мисля, че самия факт, че не знае какво продава е некоректен! или?
След това не го праща и даже не ме уведомява за това, некоректно или ?
не търся арбитър или очни ставки или пък наказания, написах едно уведомително мнение, не съм се прекарал с нищо, ако го смяташ за нередно - разчисти

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Моят пост беше с идеята да се изяснят нещата... да не се окаже, че си имал предвид еди кво си, ама не си го написал така...
По принцип, както и по-горе написах, тази тема е направена с идеята да се сигнализира за хора, които са некоректни... само че наистина некоректни... а не например несигурни какво продават, несериозни в отношението си и подобни неща... ти сам си написал - аз с нищо не съм се прекарал...
По принцип, както и по-горе написах, тази тема е направена с идеята да се сигнализира за хора, които са некоректни... само че наистина некоректни... а не например несигурни какво продават, несериозни в отношението си и подобни неща... ти сам си написал - аз с нищо не съм се прекарал...
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Уважаеми колеги,
Искам да споделя с вас малко опит, който би бил полезен. И така:
Около 10 Септември пуснах обява, че търся механизъм за стъкло (стъклопакет) и съответно получих няколко "оферти" за закупуване. След като ги попропчетох, реших да се обадя на един от продавачите. Ника му във форума е evtimcho_g60. Обадих се на любезно предложения телефон за връзка и се уговорихме за пращане (условието бе да е след 23-25 Септември). Цената ме устройваше и бях доволен. На 23 Септември получих писмо, че продавача щял да пътува в чужбина и да побързам с покупката, тъй като няма да го има поне 8-9дни. Обадих се по телефона и в разговора се разбрахме, че ще взема механизма заедно с модул за парктроник. "Колегата" каза, че това били неща от негова стара кола и останали в "мазето" му. Изрично попитах за модела на модула, защото те са 2 вида и получих уверение, че е точно "моя" модул.
До тук всичко О'К, пратката пристигна и аз я взех, като веднага заплатих разходите и наложения платеж.
Понеже имам грижи по здравословни проблеми с мой много близък роднина, нямах време да се занимавам с ремонти. Преди седмица ми остана свободен ден (събота) и реших да свърша необходимото. Разопаковах стъклоповдигача и го монтирах. Имаше малка "драма", но с помощта на този, който свалих и този, който получих всичко стана О'К. След тази интервенция реших, че има време да сменя и модула на парктроника. Разопаковах го от жълтия плик в който беше и видях, че е от модел преди "фейса" (с 2 букси). Прибрах се в къщи привечер и реших да се обадя на продавача за да решим проблема. Момъка сърцато заяви, "обади се Понеделник в 18 часа и всичко ще оправим, имам доста коли за части!!! (Явно не е мазе). Обадих се, но във Вторник. Оказа се, че е забравил, но аз понеже не исках да бъда нахален, казах, че няма проблем, ще се обадя в друг ден. Обадих се в Сряда - каза ми се, че ще се провери за модул (работещ) и ще се "разберем" за изпращане. Днес (Петък), най-нагло ми се заяви: "Аз от къде да знам какво съм ти пратил!! Не съм го белязал!!"
Не искам да получавам каквото и да е, но много ми стана болно от отношението и безпардонността с която този "човек" реши да "закрие случая".
Около 10 Септември пуснах обява, че търся механизъм за стъкло (стъклопакет) и съответно получих няколко "оферти" за закупуване. След като ги попропчетох, реших да се обадя на един от продавачите. Ника му във форума е evtimcho_g60. Обадих се на любезно предложения телефон за връзка и се уговорихме за пращане (условието бе да е след 23-25 Септември). Цената ме устройваше и бях доволен. На 23 Септември получих писмо, че продавача щял да пътува в чужбина и да побързам с покупката, тъй като няма да го има поне 8-9дни. Обадих се по телефона и в разговора се разбрахме, че ще взема механизма заедно с модул за парктроник. "Колегата" каза, че това били неща от негова стара кола и останали в "мазето" му. Изрично попитах за модела на модула, защото те са 2 вида и получих уверение, че е точно "моя" модул.
До тук всичко О'К, пратката пристигна и аз я взех, като веднага заплатих разходите и наложения платеж.
Понеже имам грижи по здравословни проблеми с мой много близък роднина, нямах време да се занимавам с ремонти. Преди седмица ми остана свободен ден (събота) и реших да свърша необходимото. Разопаковах стъклоповдигача и го монтирах. Имаше малка "драма", но с помощта на този, който свалих и този, който получих всичко стана О'К. След тази интервенция реших, че има време да сменя и модула на парктроника. Разопаковах го от жълтия плик в който беше и видях, че е от модел преди "фейса" (с 2 букси). Прибрах се в къщи привечер и реших да се обадя на продавача за да решим проблема. Момъка сърцато заяви, "обади се Понеделник в 18 часа и всичко ще оправим, имам доста коли за части!!! (Явно не е мазе). Обадих се, но във Вторник. Оказа се, че е забравил, но аз понеже не исках да бъда нахален, казах, че няма проблем, ще се обадя в друг ден. Обадих се в Сряда - каза ми се, че ще се провери за модул (работещ) и ще се "разберем" за изпращане. Днес (Петък), най-нагло ми се заяви: "Аз от къде да знам какво съм ти пратил!! Не съм го белязал!!"
Не искам да получавам каквото и да е, но много ми стана болно от отношението и безпардонността с която този "човек" реши да "закрие случая".
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
predel написа:Уважаеми колеги,
Toя същия ми обяви някаква безумна цена за 20 годишни калници

ATR-42/72
Назад към Авточасти и аксесоари