Най- смешното нещо което са ви казвали за колата ви?
Модератор: Общи модератори
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: Най- смешното нещо което са ви казвали за колата ви?
Дъртите шестаци тип Е34 с М20 пак е отпред в коша ...
Само да вметна, не че нещо

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

ивчо написа:Дъртите шестаци тип Е34 с М20 пак е отпред в коша ...
Става въпрос за 3-ка
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Днес работя по колата на един клиент - Джета в завидно състояние. Подмята ми, че вече е на 25 години и аз го поздравявам, че се е грижил за нея добре. Казвам му, че и моята гони тия годинки. Пита ме и аз ли имам такава, викам не - БМВ. И той "Не ги харесвам тях. Много са самоубийствени". Аз в канала ей така:

- celt_
- Потребител
-
- Кара: БМВ ГС
- Мечтае да кара: аз си го мечтая, не го разказвам
Аз имам две случки, които ме карат да се усмихвам всеки път, те са за мотоциклети БМВ, не за коли, но мисля, че ще го преглътнете...
Преди 10тина години в северна америка. В пороен дъжд, който не е спирал от часове паркирам мотора си (Хонда тогава) до една бензиностанция и влизам. Екипиран съм отлично и отвътре съм си сух и топъл, но от мен тече много вода. Вътре чичката гледа локвата под мен замислено и ми казва: 'онова отвън е BMW, нали?'
Аз: 'Що?'
Чичката: 'Само вие с бмв-етата карате във всякакво време, и не признавате студа!'
Аз: 'Така е!'
Обръщам се и излизам. Кой съм аз, че да убивам една легенда...
____
Години по-късно пак някъде там, спирам (вече с мотоциклет бмв) и сядам на някакво крайпътно кафе, целия мръсен от няколкодневно пътуване. Един старец на преклонна възраст ми гледа мотора около минута и подхвърля 'Beemers... them motherfuckers run forever!'
Преди 10тина години в северна америка. В пороен дъжд, който не е спирал от часове паркирам мотора си (Хонда тогава) до една бензиностанция и влизам. Екипиран съм отлично и отвътре съм си сух и топъл, но от мен тече много вода. Вътре чичката гледа локвата под мен замислено и ми казва: 'онова отвън е BMW, нали?'
Аз: 'Що?'
Чичката: 'Само вие с бмв-етата карате във всякакво време, и не признавате студа!'
Аз: 'Така е!'
Обръщам се и излизам. Кой съм аз, че да убивам една легенда...
____
Години по-късно пак някъде там, спирам (вече с мотоциклет бмв) и сядам на някакво крайпътно кафе, целия мръсен от няколкодневно пътуване. Един старец на преклонна възраст ми гледа мотора около минута и подхвърля 'Beemers... them motherfuckers run forever!'
we do what they call 'sport-touring' - a code name for riding powerful motorcycles over extreme distances at illegal speeds in semi-constant state of alarm and discomfort
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Возя приятел в колата (530 бейби дизел) и карам зад автобус, при което приятелят вика "метни едно дърво в камината, че да го изпреварим тоя"
По-късно същия ми донесе някакъв клон от дърво и доволен вика "трябва да стигне да отидем до другия край на София"

По-късно същия ми донесе някакъв клон от дърво и доволен вика "трябва да стигне да отидем до другия край на София"

- shopa_bs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci
- Мечтае да кара: e92 m3
- Детайли за колата: Добра е , но има някои пропуски!
Показвам новата придобивка на една колежка и тя гледа, гледа и вика:
-Готина е, лошо само, че е с 2 врати.
-Готина е, лошо само, че е с 2 врати.

ASC off -> FUN on
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
"И к'во като имаш мощна кола ?"
Казано от човек които караше 330xi
(или поне така пишеше отзад)