Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от acho.rs » 28 Авг 2014, 17:42

A.Stoyanov написа:За сусамовият тахан какво ще кажете, на етикет нещата изглеждат добри ама след 10тия буркан взе да ми писва :mrgreen: пък и последните месеци не съм качил грам и почвам да се нервя :mhihi:

Освен яйца, сирене/кашкавал, пилешко, "чисто" свинско, картофи и ориз какво друго да се яде...риба отвреме на време, телешкото е по-скъпо пък и не ми харесва много

Смяна тренировъчна програма , спокойствие, сън ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 02 Сеп 2014, 22:07

DiMIcha84 написа:Колеги, знам че сигурно в темата доста е дискутирано, но не мога да я прегледам цялата, интересува ме какъв фат бърнър на горе долу сносна цена бихте ми препоръчали. Отскоро започнах да бягам сутрин да сваля някое друго килограмче, но съм още доста бос в тази материя и нямам идея какво точно да си поръчам.

Дайте мнение за REVEX-16, че май в крайна сметка се спрях на него в комбинация с аминокиселини.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiMIcha84 » 09 Окт 2014, 8:30

Тоя animal cuts колко капсули е всъщност, че на всякъде в нета пише пише 42 пакета, но колко капсули никъде не намерих, че изпих ревекса и смятам да го сменя с този фетбърнър.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 09 Окт 2014, 8:51

DiMIcha84 написа:Тоя animal cuts колко капсули е всъщност, че на всякъде в нета пише пише 42 пакета, но колко капсули никъде не намерих, че изпих ревекса и смятам да го сменя с този фетбърнър.

Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Окт 2014, 22:02

hotride написа:
DiMIcha84 написа:Тоя animal cuts колко капсули е всъщност, че на всякъде в нета пише пише 42 пакета, но колко капсули никъде не намерих, че изпих ревекса и смятам да го сменя с този фетбърнър.

червената е кофеина :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320d sedan '04
Мечтае да кара: e46 CSL

Мнение от hotride » 10 Окт 2014, 10:00

Bogat-Beden написа:
hotride написа:

Виждат ми се доста тегави за пиене... такива капсули по една шепа. :kuku: Нещо, ако се отворят и в шейка дали ефекта е същия?

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 10 Окт 2014, 10:03

hotride написа:
Bogat-Beden написа:
hotride написа:

Виждат ми се доста тегави за пиене... такива капсули по една шепа. :kuku: Нещо, ако се отворят и в шейка дали ефекта е същия?

същия е
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Окт 2014, 10:28

Две по две с една чаша вода спокойно се изпиват. Пия Animal Flex в момента, те също са 8. Не е болка за умиране.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от niki_future » 10 Окт 2014, 15:04

Аз съм изрод и спокойно си ги изпивам всичките 9 бр. на веднъж с голяма чаша вода :D
BTW има и по-качествени бърнъри от кътса, но и той е доста добър. Дефекта му е че запояваш да миришеш на зелен чай малко след като изпиеш дозата :D :D :D

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 10 Окт 2014, 15:58

Някой пил ли е протеин на Amix и доволен ли е? Днес поръчах техен гледам беше на добра цена и доста поръчван.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiMIcha84 » 10 Окт 2014, 17:12

Баси как да ги пия по 9, аз ще са натровя с хапчета :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 10 Окт 2014, 17:40

MOGY написа:Някой пил ли е протеин на Amix и доволен ли е? Днес поръчах техен гледам беше на добра цена и доста поръчван.

Навлизат сериозно на пазара и на сериозни играчи и състезания в световния културизъм са спонсори вече.
Ще останеш доволен градски :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Окт 2014, 18:00

MOGY написа:Някой пил ли е протеин на Amix и доволен ли е? Днес поръчах техен гледам беше на добра цена и доста поръчван.

Кое му е евтиното - обърни внимание , че предатор-а е 60% протеин а тоя дето е 70% е на 110лв кутия, със отстъпки на 90-95 което пак не е малко

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 11 Окт 2014, 10:43

Ми ок предатора е 80лв. 2кг. да 60% но мисля цената е приемлива,виж телешкия хидролизат е 2.2кг. за 100лв. мисля че е доста добре.Иначе да гледам имат добра реклама взима сега аргинин техен опаковките им и визията също са на ниво ще видим качеството ма съдаржанивто.Гледах им каталог имат хубави протеини и смеси на различни видове протеини на теория изглеждат доста добре.
Aз използвам продукти само на ОН,Юнивърсал и Биотех Сащ от тях съм доволен и много рядко взимам нещо различно но Амикс ми правят впечатление сега и ще им се доверя за сега.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 11 Окт 2014, 20:43

MOGY написа:Ми ок предатора е 80лв. 2кг. да 60% но мисля цената е приемлива,виж телешкия хидролизат е 2.2кг. за 100лв. мисля че е доста добре.Иначе да гледам имат добра реклама взима сега аргинин техен опаковките им и визията също са на ниво ще видим качеството ма съдаржанивто.Гледах им каталог имат хубави протеини и смеси на различни видове протеини на теория изглеждат доста добре.
Aз използвам продукти само на ОН,Юнивърсал и Биотех Сащ от тях съм доволен и много рядко взимам нещо различно но Амикс ми правят впечатление сега и ще им се доверя за сега.

Е да де - 2кг , като сложиш още 230гр до 5 паунда , колкото е стандарта цената отива на 90лв - и това е само концентрат, без добавен изолат .
Аз да се похваля - взех изолата на Масълтек и Синта 6 за сутрешно зареждане - вижда ми се подходящо за тази цел а и 75лв за 5 паунда е изгодно .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата