Тази сутрин не запали
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- p01s0n
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 540i
- Мечтае да кара: Z4 M
Тази сутрин не запали
Днес сутринта поне 10 пъти въртях стартера и никакви признаци да запали, а стартера си върти и ток има.
Проверих бензоновата помпа. Първо не се чуваше да щракне когато се подаде контакт. После махнах маркучите и видях, че не подкачва бензин. Изкарах помпата дадох и директен ток от акумулатора за сек и си работише. Къде да търся проблема или да търся еладжия? Всички бушони си работят. Вижте снимка на бушоните под задните седалки така ли трябва да изглеждат и има една букса (черно и бяло) тя за какво е и трябва ли да е включена?
Проверих бензоновата помпа. Първо не се чуваше да щракне когато се подаде контакт. После махнах маркучите и видях, че не подкачва бензин. Изкарах помпата дадох и директен ток от акумулатора за сек и си работише. Къде да търся проблема или да търся еладжия? Всички бушони си работят. Вижте снимка на бушоните под задните седалки така ли трябва да изглеждат и има една букса (черно и бяло) тя за какво е и трябва ли да е включена?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Тази сутрин не запали
Докато въртиш стартера нека някой да удари с една тръба отдолу по резерзвоара 3 4 пъти яко и пиши кво е станало.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Помпата е според мен не може да подкачи на горе нещо със налягането
Sent from my iPhone using Tapatalk
- p01s0n
- младши ентусиаст
-
Бензин има над 20 литра, ако за това говориш!
В продължение на месец ми го е правила 2-3 пъти да не запали, но като я оставя 5 мин и опитам пак да запаля си пали. Днес сутринта обаче не можа изобщо.
В продължение на месец ми го е правила 2-3 пъти да не запали, но като я оставя 5 мин и опитам пак да запаля си пали. Днес сутринта обаче не можа изобщо.
Ясно колега ама то по принцип като няма налягане нема как да подкачи на горе
Ами горивоподаващата не седи ли под шофьорската
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
axel.folu написа:Ясно колега ама то по принцип като няма налягане нема как да подкачи на горе

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- KUMHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528I
- Мечтае да кара: ///Мъ 5
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Докато въртиш стартера нека някой да удари с една тръба отдолу по резерзвоара 3 4 пъти яко и пиши кво е станало.
Или ако си сам , с някакво телче окъсяваш релето на помпата и си гледаш на спокойно вече кое какво . Ако не се лъжа има постоянен + и помпата си тръгва без да даваш на контакт.
Тази сутрин не запали
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:axel.folu написа:Ясно колега ама то по принцип като няма налягане нема как да подкачи на горе
, колега , помпата на 34 е в резервоара!!! сваля се капака в багажника и се чува дали работи или не.
Колега аз съм в грешка мислех че е дизел и за това казах за гнп то ами инжекционна???
- p01s0n
- младши ентусиаст
-
Два от кабелите на алармата са дали на късо и са стопили и кабела но бензиновата помпа. Алармата си е оригинална на бмв.
За ключ!
За ключ!
9 мнения
• Страница 1 от 1