ИСКАМ МАЛКО СИЛИЦА ЗА 318 115КС ДАИТЕ САВЕТ
Модератор: bum_bum
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ИСКАМ МАЛКО СИЛИЦА ЗА 318 115КС ДАИТЕ САВЕТ
ПО_ЗДРАВИ
на вси4ки маниаци на задното,не на онова за което си мислите а за ЗАДНОТО ПРЕДАВАНЕ.
Та да кажа имам е36 318ка 115 кон4ета но малко ми слабеят,не 4е не може да се варти но при набирането го виждам малко тромавко имам го от скоро и му се радвам мн мотора му е ТОК вси4ко са си сменявали ИСПАНЦИТЕ (знам за6тото сам в Испания,карам го тук и знам за какво става на вапрос),но явно си му е такав мотора. ДАИТЕ СЪВЕТ МОЛЯ

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Не съм експерт, но ще ти кажа какво мисля, просто менние
можеш да я накараш да тръгне малко с чипове и такива неща, но скоро ше ти омръзне и пак не правиш нищо...
Вместо да си даваш парите за глупости карай си количката и и се радваи ако имаш възможност продаи я и просто вземи по-мощтна това е най-елементарния вариант, доста ще ти е друдно да я направиш от 115 кончета примерно 150 или по-точно няма да ти е трудно, но ще си вложил с пъти повече пари отколкото ако просто си я продал и купил по-мощтна версия.Ако качиш както казваш ти, че искаш малко повярваи ми пак няма да ти е достаттъчно щом веднъш те влече тая работа не става с малко, вече си в играта
.Ще си наливаш пари в кола която така да го кажа не е преспективна за силов тунинг, грубо казано
Сам си преценяваш
можеш да я накараш да тръгне малко с чипове и такива неща, но скоро ше ти омръзне и пак не правиш нищо...
Вместо да си даваш парите за глупости карай си количката и и се радваи ако имаш възможност продаи я и просто вземи по-мощтна това е най-елементарния вариант, доста ще ти е друдно да я направиш от 115 кончета примерно 150 или по-точно няма да ти е трудно, но ще си вложил с пъти повече пари отколкото ако просто си я продал и купил по-мощтна версия.Ако качиш както казваш ти, че искаш малко повярваи ми пак няма да ти е достаттъчно щом веднъш те влече тая работа не става с малко, вече си в играта

Сам си преценяваш

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Там морги нямате ли изнамерси си някое по голямо двигателче 2.5/2.8/3.0/3.5/ С38 и т.н не се занимавай с този двигател няма смисъл
само пари ще даваш и няма да иам резултат по добре вложи в друг двигател

само пари ще даваш и няма да иам резултат по добре вложи в друг двигател

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
VIDINSKI написа:знам 4е е така но нали знае6 как е нали трябва да ги 6а6кам малко испанците
Ти ги шашкаш само с това, че караш БМВ. Нали ги знаеш те какви чекийки си имат. Ашушуш

Не си давай парите за глупости. Има смисъл ако правиш като някои от форума-вкарват пари в Е30-ки. Може да е стара кола, но колкото пъти те подценят, толкова и съжаляват. Е36-цата и то 4-цилиндровите са коли за возене освен ако не са ИС-чета.

Продай я, вземи една 25-ца, там поне няма да имаш проблем с мита и глупости, карай си я напред с вратите и така. Но каквото и да правиш не забравяй че 6>4

Поздрави от БГ...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
VIDINSKI написа:320ката е 6 как е с тия 150кс? навремето ми бе6е лиубим мотор и тои е малко тромави4ак,но за сметка на това е СИЛА.Как е с горенето тая 320?WilliamsF1Team написа:Не си ме разбрал правилно...WilliamsF1Team написа:...6>4...
Това е всичко, което имам да кажа.
ми зависи как караш ама ако си я понастъпваш от време на време 12-13 в града не ти мърдат, а извън града от 8 до 16-17 съм стигал, зависи как караш

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
VIDINSKI написа:ти със какво си БОБИ къв ти е мотора ако е по силен даи да мислим не6то имам и една вектра иска6 ли я 6тото сам я изоставил ве4е
Засега нямам кола, продадох една за да си взема някакво Е36 и в момента съм в процес на изчакване и такива мити работи
за да сложиш 6-така ще се позатрудниш защото преминаваш от 4-ри на 6 лицилдъра, най-малкото е че е по-тежак спирачките също са различни, тъблото ти също ако не се лъжа...
По-лесно ще е М42 или М44 тоест моторите на ИС-ката, ще ти харчи по-малко и тн. но пак сие занимава, най-лесния вариант е просто да смениш колата

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2