Check lowbeam light
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Check lowbeam light
Здравейте, не съм писал повече от седем месеца във форума,но то е защото не съм имал проблем... Чак да не повярвам, че тази Е39-ка издържа повече от 40 000 км из българските дупки и пътища. Вчера ми порозовя единият ксенон...Време беше за смяна......Интересното се случи след смяната..... Понеже автомобила си е със заводски ксенон,след смяна на крушката-35лв.всяка сутрин след това започна да ми изписва на борда'check lowbeam light'. Доколкото разбирам информира,че слаб сноп лъч или казано с други думи двата ксенона светят с различна осветеност, защото едната крушка е нова, а другата не си знае годините.. Гледахме ги вечер срещу тях не се усеща разлика в двата ксенона... Питането ми е да сменям ли и другата крушка или да чакам и тя да започне да розовее и тогава да сменям....Предполагам, че и тя скоро трябва да сдаде багажа..Все пак не си знае годините... Другото,което ми направи впечатление е, че горният надпис го изписва само сутрин при първоначално запалване на автомобила....След това колкото и пъти да се стартира автомобила няма такъв надпис,което е странно.... Едва след като изстине автомобила отново се появява този надпис.... Нека по-запознати да ме посъветват на прав път ли съм да сменям и другата крушка или този надпис се отнася за нещо друго.... Искам само да вметна, че до сега не съм карал автомобил с оригинален ксенон.... Е34-ката ми преди имаше,но бях го слагал допълнително и там нещата са коренно различни... Моля,споделете вашият опит. Предварително,Ви благодаря!
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Check lowbeam light
Това означава "провери късите светлини". Имаш неработеща крушка или поне в началото не ти работи. Случва се с китайчетата.

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Ivo_Borisov написа:Това означава "провери късите светлини". Имаш неработеща крушка или поне в началото не ти работи. Случва се с китайчетата.
Колега, нали на късите светлини са ксеноните? Какви къси светлини? Аз виждам,че при запалване те си светват и двата едновременно....Ксенона си свети заедно с габарита на вътрешните фарове, които вътрешни фарове като цъкнеш лоста за дълги светват дълги.. Не разбирам къде има къси като късите са всъщност ксенона,а той светва винаги. Ксенона свети на външните фарове заедно с габарита на вътрешните....
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
low beam - къси светлини
high beam - дълги светлини
Дали са с ксенон или без, все са си къси.
high beam - дълги светлини
Дали са с ксенон или без, все са си къси.

Модула прави проверка на светлините затова ти го пише , точно както казва Иво е .
Няма да пише Check Xenon lights
С фалшиви крушки така става ,ако те дразни намери някой да ти изключи чека на късите софтуерно и си смени и другата крушка.
Дебе тия кочини деее
Няма да пише Check Xenon lights

С фалшиви крушки така става ,ако те дразни намери някой да ти изключи чека на късите софтуерно и си смени и другата крушка.
Дебе тия кочини деее

- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39/525DA/03
Късите са заминали, респективно ксеноновите крушки!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ако някои ти е сложил ксенона после дори и фабричен пак чека ще го разчете като грешка
трябва да се зададе настройка на ламп модула
ако не знаеш как си изключи колд и уарм чека на къси светлини и няма да ти свети нищо..
става с нав кодер и подобни програмки
трябва да се зададе настройка на ламп модула
ако не знаеш как си изключи колд и уарм чека на къси светлини и няма да ти свети нищо..
става с нав кодер и подобни програмки
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Не мисля, че Лайт-Модулът може "да види", че има проблем с Ксеноновата крушката през баласта й. По-скоро или баластът вижда зор с новата лампа, или скоро ще си замине самият той. Изключване на студения чек ще елиминира досадното съобщение. Топъл чек може и да няма активиран въобще.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
8 мнения
• Страница 1 от 1