Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от ръб » 02 Окт 2014, 22:37

Всички телефони днешно време дават дефекти. HTC и SONY често имат проблеми с дисплеи и копчета, самсунг също, iPhone също имат проблеми с копчетата и покритието на корпуса.. за LG аз лично нямам информация, но хората са скептично настроени. Имам доста познати с G2 и са много доволни. Nexus 5 е LG и имат проблеми със стъклото на дисплея - троши се много лесно.

То като се замислиш, и БМВ-тата след 2000 година не са много здрави, за разлика от по-старите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 04 Окт 2014, 3:12

speeder88 написа:
Пинтев написа:Привет :) От два дена се появи проблем на моя Самсунг Галакси Ноте 1... Как то си седи телефона изведнъж показва че започва да се зарежда,след това спира,това става за секунди все едно го включваш в зарядното и го изключваш.Дори когато го изключа пак се появява онази батерия която показва за зареждане.Та според вас дали е софтуерен проблем или по-скоро механичен???След малко ровене установих че най-вероятно USB порта си е заминал,и сега въпроса е къде в София има качествен сервиз за подмяната на порта?
Благодаря предварително..

Мои колеги имаха подобни проблеми с Galaxy SII. Установиха, че е при зареждане с кабел от друга марка телефон. В техния случай беше HTC, тогава и аз бях със същия и експериментирах с кабел от Nokia, но при мен не бъгна. Виждам, че си от София. Аз съм доволен от пичовете до пазарчето ан Мусагеница. За ден-два би трябвало да го фикснат.

Малко късно се включвам, но не е от зареждане с друго зарядно.
Моя SGSII повече от година го зареждам с зарядно на HTC и няма проблеми, но веднъж мих колата и бил леко отворен джама и съм окъпал и телефона. Правеше точно същия номер няколко дни(че го суших и със сешоара даже :mhihi: ) и накрая се оправи.
Та от мокрене на micro usb порта е :yes:
Порта предполагам може и ти да си го смениш(порт от ebay и клипчета в youtube) :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от narf » 05 Окт 2014, 10:59

Може ли някой да ми препоръча добра Offline навигация (телефонът е Galaxy S5), тъй като ми предстои пътуване до Германия и престой там. Изтеглих си Sygic, но гратис периода за ползване е само 7 дни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Окт 2014, 11:12

narf написа:Може ли някой да ми препоръча добра Offline навигация (телефонът е Galaxy S5), тъй като ми предстои пътуване до Германия и престой там. Изтеглих си Sygic, но гратис периода за ползване е само 7 дни.

IGO

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 05 Окт 2014, 11:44

Крактнат sygic :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Окт 2014, 14:42

Горните 2 + гармин и навигон и ще имаш избор да си прецениш коя е твоята.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 06 Окт 2014, 17:59

iGO, но задължително с жокер поне още една. Пролетта iGO ми се скапа и цяла унгария без навигация. 1 км след границата се оправи. На връщане - същото. :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 07 Окт 2014, 9:40

Да не си качил карти от различни доставчици за различните държави? Трябва всички карти за всички държави да са от един и същи доставчик!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 08 Окт 2014, 1:32

r19 написа:
speeder88 написа:
Пинтев написа:Привет :) От два дена се появи проблем на моя Самсунг Галакси Ноте 1... Как то си седи телефона изведнъж показва че започва да се зарежда,след това спира,това става за секунди все едно го включваш в зарядното и го изключваш.Дори когато го изключа пак се появява онази батерия която показва за зареждане.Та според вас дали е софтуерен проблем или по-скоро механичен???След малко ровене установих че най-вероятно USB порта си е заминал,и сега въпроса е къде в София има качествен сервиз за подмяната на порта?

Мои колеги имаха подобни проблеми с Galaxy SII. Установиха, че е при зареждане с кабел от друга марка телефон. В техния случай беше HTC, тогава и аз бях със същия и експериментирах с кабел от Nokia, но при мен не бъгна. Виждам, че си от София. Аз съм доволен от пичовете до пазарчето ан Мусагеница. За ден-два би трябвало да го фикснат.

Моя SGSII повече от година го зареждам с зарядно на HTC и няма проблеми, но веднъж мих колата и бил леко отворен джама и съм окъпал и телефона. Правеше точно същия номер няколко дни(че го суших и със сешоара даже :mhihi: ) и накрая се оправи.
Порта предполагам може и ти да си го смениш(порт от ebay и клипчета в youtube) :yes:

Не мога да повярвам,че това дори се обсъжда....Самсунг са пословични с този проблем с USB конекторите :mhihi:

mambata_943 написа:Аз пък си взех LG Optimus, много ми харесва дизайна му, обаче пък няколко човека ми викат " хубав е, ама е LG" дефекти били давали,забивали яко след време :( Някой да има проблеми с такъв ? Не го натоварвам, взех го основно заради камерата, снима доволно - като за телефон. Рядко влизам във фейса или форума с него , през другото време или снимам или само разговори.. :paranoid:

Още имам един LG Optimus GT540 който си крета,като изключим че мяза на г*з,защото мразя протектори,кейсове и подобни простотии.Най-здравият ми Андроид телефон до момента :dunno:
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 13 Окт 2014, 19:25

Jang1r написа:
r19 написа:
speeder88 написа:

Не мога да повярвам,че това дори се обсъжда....Самсунг са пословични с този проблем с USB конекторите :mhihi:

mambata_943 написа:Аз пък си взех LG Optimus, много ми харесва дизайна му, обаче пък няколко човека ми викат " хубав е, ама е LG" дефекти били давали,забивали яко след време :( Някой да има проблеми с такъв ? Не го натоварвам, взех го основно заради камерата, снима доволно - като за телефон. Рядко влизам във фейса или форума с него , през другото време или снимам или само разговори.. :paranoid:

Още имам един LG Optimus GT540 който си крета,като изключим че мяза на г*з,защото мразя протектори,кейсове и подобни простотии.Най-здравият ми Андроид телефон до момента :dunno:

аз също ги мразя и затова телефона вече има няколко забележки.. но се надявам и при мен да няма проблеми :lalala:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 14 Окт 2014, 22:51

Само да отбележа..че проблема беше че USB porta е зацапан..почистих го и продухах и сега нямам проблеми.. :yes: Благодаря на колегата който ме посъветва да направя това :bchug:
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Окт 2014, 10:04

ръб написа:LG за мен си струват само G2 и G3

Nexus 4 се оказа уникален апарат!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 15 Окт 2014, 11:01

Добър е, но е вече на 2 години, и дори хардуерно остаря. Затова не съм го и включвал.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 15 Окт 2014, 11:42

Факт е, ама според мен все още се вре между шамарите на бая актуални апарати.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Окт 2014, 21:56

Появи се Нексуса, ама малко цената май е неочаквана, както и размера, въпреки че се знаеше за него :ok:

http://www.google.com/nexus/6/

А Lollipop-а нещо мяза на Windows :paranoid:

https://android.com/versions/lollipop-5-0/
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата