какво не харесвате на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Re: какво не харесвате на е39
kalingk написа:Е,какво ще стане,ако силовият плюс на касетофона вместо да минава през контактен плюс,се пусне към плюса на паметта на касетофона или директно от акумулатора примерно през едно 10 амперово бушонче.Ще си имаш нон стоп музика.Само не знам юкакво влияние ще окаже на тези с мид или нави в колата,но определено на касетофона с ирис няма да има проблем.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Все пак трябва да гасне, след като си изключил колата, не всеки път да палиш и гасиш радиото...
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Не харесвам,че не свети врътката за топло и студено на предните и задните духалки.
И дръжките на вратите както на някой Е38-ци.
И дръжките на вратите както на някой Е38-ци.
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
hummer написа:Мх как не са сложили и там една лампа де$ба и катили де$ба
Мен наистина много ме дразни това.

За дръжки се оглеждам от Е38 но по другия въпрос не знам дали има решение.

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
не ме кефи лекото поскърцване от корите на вратите поне на преди фейса..
- ares2
- старши ентусиаст
-
не ми се вярва, че е проблем на моите кори.
много колеги са го коментирали преди
корите са ми идеални и всички щипки са сменени с оригиналните..
скърцането го има понякога от триене на кората в самата ламарина.. странно е. имаше го описано по теми и в чуждни форуми
много колеги са го коментирали преди
корите са ми идеални и всички щипки са сменени с оригиналните..
скърцането го има понякога от триене на кората в самата ламарина.. странно е. имаше го описано по теми и в чуждни форуми
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Даааа това с корите е вярно,но има лек.Малко двойно лепещо тиксо и всичко е топ 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
ако е скърцане като мишка пръскаш между кората и ламарината с нещо мазно (машинно масло вд40 или там каквото имаш) гарантирам няма мишка вече
Вече ако тропа и трака е баси коша тая кола
При мен само шофьорската врата скърцаше, явно заради честата употреба
Щях да я свалям да го мисля ала бала ,но го пръснах с един спрей от сорта на вд 40 и вече 2 месеца е тихо
Най - добре е ,който му се занимава да свали кората и по краищата да намаже малко грес .
За скърцане забравя ЗАВИНАГИ

При мен само шофьорската врата скърцаше, явно заради честата употреба

Щях да я свалям да го мисля ала бала ,но го пръснах с един спрей от сорта на вд 40 и вече 2 месеца е тихо

Най - добре е ,който му се занимава да свали кората и по краищата да намаже малко грес .
За скърцане забравя ЗАВИНАГИ

Последна промяна hummer на 04 Окт 2014, 21:16, променена общо 1 път
- ares2
- старши ентусиаст
-
хаха един от американските форуми ги беше мазал с восък от свещ. но ефекта е до време
- ares2
- старши ентусиаст
-
hummer написа:ако е скърцане като мишка пръскаш между кората и ламарината с нещо мазно (машинно масло вд40 или там каквото имаш) гарантирам няма мишка вече![]()
остави маитап но като се заговори за мишки наскоро разглобих едно 735и Е38 и зад таблото намерих гнездо на мишки..
но да не спамим тук..

- fisikela
- Потребител
-
- Кара: Е39 525d
- Мечтае да кара: M6
За мен козметичните проблеми се превъзмогват.
За мен най-големият проблем е че колата "сее" при по-висока скорост и си става опасно. Моята е Е39 525 D и рейката ми е оригинална, не е пипана до сега, но съм карал 530 D, с прясно рециклирана рейка, същата работа.
За мен НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем "за коли на 12 и повече години", мощна и бърза кола с несигурно управление, особено за начинаещи колеги, любители на високи скорости.
За мен най-големият проблем е че колата "сее" при по-висока скорост и си става опасно. Моята е Е39 525 D и рейката ми е оригинална, не е пипана до сега, но съм карал 530 D, с прясно рециклирана рейка, същата работа.
За мен НАЙ-ГОЛЕМИЯТ проблем "за коли на 12 и повече години", мощна и бърза кола с несигурно управление, особено за начинаещи колеги, любители на високи скорости.
- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
fisikela написа:За мен козметичните проблеми се превъзмогват.
Колега, смени всички тампони отпред кормилните накрайници,четирите амортесьори и пружини и после пак вдигни високи скорости. Една от основните причини да караме Е39 е,че е последния достоен модел 5ца. Т.е. автомобил от средния клас тежък с поведение на спортист без умни дифове xDrive и всички останали дуракоустойчиви системи против млади дрисльовци с купени книжки. Не знам какво не е наред с твоя автомобил и на приятелчето ти, но потърси ме на следващия събор 686 ми е номера на стикера - ще те повозя да видим какво сее тази пуста Е39-ка освен удоволствие от шофирането.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
тва със сеенето не е всеобхватно, имаш проблем колега... моята е същата, лепена е за пътя просто 

- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520/540
- Мечтае да кара: Е39
Шофьорската ми врата скърцаше при триене на кората. Проблема се решава перманентно с уплътнение за прозорци (от тези самозалепящите, които се продават на метър). Сваляш кората и лепиш това уплътнение по целия край на кората. Гарантирано става като нова след процедурата. Вече втора година нямам никакви скърцания от там.