Е36 комби срещу Ауди ТТ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
slav40 написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕххх![]()
![]()
Бах ти приказката
тва да го видя няма да го повярвам,щот неможе да стане...
Тая история къде я чу та,си я приписваш на тебе
![]()
![]()
с Иво съм се дърпал, и поне на драг кара/сменя добре, което значи че му вярвам за историята. А ти кой си, какъв си и за какво точно се бориш след като май никой не те познава и да се изказваш така?

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:slav40 написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕххх![]()
![]()
Бах ти приказката
![]()
![]()
с Иво съм се дърпал, и поне на драг кара/сменя добре, което значи че му вярвам за историята. А ти кой си, какъв си и за какво точно се бориш след като май никой не те познава и да се изказваш така?
Аз ще ти кажа кой е...
Поредния комплексар, регистрирал се само и единствено за да се явява като опозиция, която не може да докаже поради липса на факти, умения, "дар слово" и какво ли още не.

Не ни ли омръзна от такива субекти, замислете се. Не познавам нито един от двамата, но заставам твърдо зад Иво-Газком поради простата причина, че той не е тук от вчера и едва ли е на 14 години и търси къде да разкаже поредната си измишльотина. Еми пи*ка им лелина на такива като тоя суняк дето се правят на много велики и знаещи и серат по форумите. А това нащо не е форум, форум е Тунинг.бг форум е дата.бг нащо е семейство!!!

Пожелавам ти никога да не бъдеш толкова нежелан колкото си сега тук

ex na4i mnoo psuvate we. mi ne vqrva 4oveka we. moje i ot 6ofera da e ama 4ak tolkova ubeditelno 320touring da bie TT (kaji kvo e bilo tva TT s edin ili dva auspuxa - ako si videl de) . mi i az ne vervam. kvo sa i men li 6e me napsuva6?
sorry za latinicata - kirilizatora ne se pokazva
make bitches make me sandwiches!!!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
SASquach написа:ex na4i mnoo psuvate we. mi ne vqrva 4oveka we. moje i ot 6ofera da e ama 4ak tolkova ubeditelno 320touring da bie TT (kaji kvo e bilo tva TT s edin ili dva auspuxa - ako si videl de) . mi i az ne vervam. kvo sa i men li 6e me napsuva6?
Що да не те напсувам...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
SASquach написа:stra6en otgovor bate!
Ми ти не си никой, че да обсъждаш моите постове и не смятам, че съм длъжен да ти отговарям по какъвто и да е начин. Даже това, което съм написал е излишно...
Казвай каквото имаш да казваш и да спираме с Оффтопика!!!

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аре аре, и ние пушим цигарки кент и дъвчим бонбонки тик-так, леко а се не оакаш с тия 2 коли разтояние, ТТ-то да не беше на газ

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
sappa написа:най-слабото ТТ е 1.8Т 150коня 0-100: 8.6сек
БМВ 320и 150коня набира за 10.2сек![]()
явно задкормилното устройство му куца на Аудито...
Колега, аз пък имам черно на бяло сведения на точно такъв автомобил като на Иво,в "Дженте Мотори" на времето,96 година да кажем ,тест направен от небезизветния Алесандро Мунари и точно там се вижда колко не са истина тези 10,2 сек по заводски данни

На теста човека е постигнал 8,62 секунди,както и още доста различни,все по-добри резултати в останалите коронни дисциплини,разлики,които са нещо нормално за фирмата,практиката да показва други по-добри резултати

10,2 секунди са едно нормално ускорение,за нормален автомобил добро време да кажем,но аз въпросното червено комби на Иво съм го карал и трябва да кажа,че много добре върви

ако ме питаш за 2 литровия си двигател

Георги Пенчев
- Новини
-
SASquach написа:stra6en otgovor bate!
Кирилица, бате!

WilliamsF1Team написа:Що да не те напсувам...![]()
![]()
Не е добра идея, ако се допиташ до правилата на форума!

Като я погледнах тая тема .... 320 комби срещу Ауди ТТ и ме напуши смях! Обаче...
Всички вие се осланяте на технически данни, 400 метрови отсечки и параметри тип "0 - 100". Ако поставим в идеални състезателни условия тези два автомобила, то със сигурност бих заложил на Аудито. В разказа обаче имаме градска гонка и факторите мощност, тегло и пр. се губят някъде сред факторите трафик, препятствия, шофьорски рефлекс, познаване на автомобила, опит, самообладание и т.н. и т.н. Съдейки по думите на автора, в ТТ-то е имало трима пешлигари... обикновено този тип момци знаят единствено как да натискат педала до долу... а това далеч не е достатъчно за едно диманично шофиране, да не говорим пък за ползване на пълния капацитет на автомобила и съответно показно на техническите данни. Така че, момчета, не виждам какво ви учудва толкова в случката

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
SASquach написа:(kaji kvo e bilo tva TT s edin ili dva auspuxa - ako si videl de)
E как да види ауспусите като ТТто е изостанало назад

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Мишу написа:бате ако карате 325i може и на порше да посегнете като застане на светофара си е до кола
Аз не карам 325и, но посягам на всичко, от каруца до самолет...
Същност какво значение има?! И защо ТТ да неможе да падне от 320и комби в улични условия, не виждам нищо толкова сложно.
Само си чешете езиците и вадите данни, един си колко до 100 дрън-дрън та пляс. ТТ в улични от 8ци до 100 може да стане 12ски

Няма ли кой да приключи спора?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- slav40
- Потребител
-
- Кара: Лопел
- Детайли за колата: кЮмбе
slav40 написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕххх![]()
![]()
Бах ти приказката
![]()
![]()
Е хубаво де малко се изхвърлих в изказването -беше доста обидно от моя страна и грубо,за което се извинявам

Та отново по темата-просто ми се стори малко нереално,затова се позаядох(sorry)((((Ако не се лъжа гонката е започнала от светофара на раковска,когато се си включил и ти ???!!!!3-та и ограничител до лъвов мост и да спреш на светофара,айде да ми покажеш как праиш ограничител на 3-та(освен ако не ти е на 120км/ч,даже и 4-та си вкарал?! от раковска до лъвов мост и да спреш на светофара ще ти дам 50 кинта,ако ли не,ти ми даваш 50??))))),защото ми се стори че да са сток и 2-те коли не ми се вярва да го бие с 2 коли преднина,за 1-2 светофара,но явно оня в ТТ-то не е бил рацер,за да бъде по-оспорвана гонката........... и си е намерил майстора - ПОЗДРАВЛЕНИЯ
Не ме разбирайте погрешно,НЕ се заяждам,просто фактите са малко преувеличени,затова се стигна чак до тук
Уилямс Ф1,помисли реално върху ситуацията преди да ме псуваш,защото не е ЦИВИЛИЗОВАНО.Първо прочети поста,осмисли го,а не само да го прегледаш.Реално ли е написаното или не?!Колко и да е бърза колата,отсечката е твърде къса,за да се включи прекъсвача на 3-та,ако ще и 500 коня да е!?!?!?

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4