Е36 комби срещу Ауди ТТ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 22 Окт 2006, 1:19

slav40 написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕххх :mhihi: :mhihi: :mhihi: Бах ти приказката :mhihi: тва да го видя няма да го повярвам,щот неможе да стане... :mhihi: Тая история къде я чу та,си я приписваш на тебе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

с Иво съм се дърпал, и поне на драг кара/сменя добре, което значи че му вярвам за историята. А ти кой си, какъв си и за какво точно се бориш след като май никой не те познава и да се изказваш така? ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2006, 3:00

t0sh написа:
slav40 написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕххх :mhihi: :mhihi: :mhihi: Бах ти приказката :mhihi: тва да го видя няма да го повярвам,щот неможе да стане... :mhihi: Тая история къде я чу та,си я приписваш на тебе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

с Иво съм се дърпал, и поне на драг кара/сменя добре, което значи че му вярвам за историята. А ти кой си, какъв си и за какво точно се бориш след като май никой не те познава и да се изказваш така? ;)

Аз ще ти кажа кой е...
Поредния комплексар, регистрирал се само и единствено за да се явява като опозиция, която не може да докаже поради липса на факти, умения, "дар слово" и какво ли още не. :evil:
Не ни ли омръзна от такива субекти, замислете се. Не познавам нито един от двамата, но заставам твърдо зад Иво-Газком поради простата причина, че той не е тук от вчера и едва ли е на 14 години и търси къде да разкаже поредната си измишльотина. Еми пи*ка им лелина на такива като тоя суняк дето се правят на много велики и знаещи и серат по форумите. А това нащо не е форум, форум е Тунинг.бг форум е дата.бг нащо е семейство!!! :!: Семейство, което мрази такива като тебе злояд тъпак и ги яде с все парцалите. :evil: :evil: :!: :!: :!:

Пожелавам ти никога да не бъдеш толкова нежелан колкото си сега тук :!: :!: :evil: :evil: :evil: :maad:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SASquach » 23 Окт 2006, 17:58

ex na4i mnoo psuvate we. mi ne vqrva 4oveka we. moje i ot 6ofera da e ama 4ak tolkova ubeditelno 320touring da bie TT (kaji kvo e bilo tva TT s edin ili dva auspuxa - ako si videl de) . mi i az ne vervam. kvo sa i men li 6e me napsuva6?
sorry za latinicata - kirilizatora ne se pokazva
make bitches make me sandwiches!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Окт 2006, 18:38

SASquach написа:ex na4i mnoo psuvate we. mi ne vqrva 4oveka we. moje i ot 6ofera da e ama 4ak tolkova ubeditelno 320touring da bie TT (kaji kvo e bilo tva TT s edin ili dva auspuxa - ako si videl de) . mi i az ne vervam. kvo sa i men li 6e me napsuva6?
sorry za latinicata - kirilizatora ne se pokazva

Що да не те напсувам... :?: :?: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SASquach » 23 Окт 2006, 18:48

stra6en otgovor bate! :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SASquach » 23 Окт 2006, 18:50

:clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Окт 2006, 19:35

SASquach написа:stra6en otgovor bate! :clap:

Ми ти не си никой, че да обсъждаш моите постове и не смятам, че съм длъжен да ти отговарям по какъвто и да е начин. Даже това, което съм написал е излишно...
Казвай каквото имаш да казваш и да спираме с Оффтопика!!! :!:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 23 Окт 2006, 19:36

Аре аре, и ние пушим цигарки кент и дъвчим бонбонки тик-так, леко а се не оакаш с тия 2 коли разтояние, ТТ-то да не беше на газ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Окт 2006, 0:15

sappa написа:най-слабото ТТ е 1.8Т 150коня 0-100: 8.6сек
БМВ 320и 150коня набира за 10.2сек ;)
явно задкормилното устройство му куца на Аудито... :mhihi:

Колега, аз пък имам черно на бяло сведения на точно такъв автомобил като на Иво,в "Дженте Мотори" на времето,96 година да кажем ,тест направен от небезизветния Алесандро Мунари и точно там се вижда колко не са истина тези 10,2 сек по заводски данни :lol:

На теста човека е постигнал 8,62 секунди,както и още доста различни,все по-добри резултати в останалите коронни дисциплини,разлики,които са нещо нормално за фирмата,практиката да показва други по-добри резултати :idea: вярно,че 2 секунди близо са доста,но имаше и специална част в статията посветена на този подход,редакторите се изказаха доста ласкаво за този факт :D

10,2 секунди са едно нормално ускорение,за нормален автомобил добро време да кажем,но аз въпросното червено комби на Иво съм го карал и трябва да кажа,че много добре върви :twisted: Даже отлично
ако ме питаш за 2 литровия си двигател :!:

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Окт 2006, 0:33

SASquach написа:stra6en otgovor bate! :clap:

Кирилица, бате! ;)

WilliamsF1Team написа:Що да не те напсувам... :?: :?: :?:

Не е добра идея, ако се допиташ до правилата на форума! ;)

Като я погледнах тая тема .... 320 комби срещу Ауди ТТ и ме напуши смях! Обаче...
Всички вие се осланяте на технически данни, 400 метрови отсечки и параметри тип "0 - 100". Ако поставим в идеални състезателни условия тези два автомобила, то със сигурност бих заложил на Аудито. В разказа обаче имаме градска гонка и факторите мощност, тегло и пр. се губят някъде сред факторите трафик, препятствия, шофьорски рефлекс, познаване на автомобила, опит, самообладание и т.н. и т.н. Съдейки по думите на автора, в ТТ-то е имало трима пешлигари... обикновено този тип момци знаят единствено как да натискат педала до долу... а това далеч не е достатъчно за едно диманично шофиране, да не говорим пък за ползване на пълния капацитет на автомобила и съответно показно на техническите данни. Така че, момчета, не виждам какво ви учудва толкова в случката ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 24 Окт 2006, 17:00

SASquach написа:(kaji kvo e bilo tva TT s edin ili dva auspuxa - ako si videl de)

E как да види ауспусите като ТТто е изостанало назад :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SASquach » 25 Окт 2006, 15:52

тц тц тц ех на4и тиа баварки мноо изпреварва бе, много коли оставят назад бе :mhihi: :mhihi:
е нема ло6о стига да си в тях

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Окт 2006, 16:10

бате ако карате 325i може и на порше да посегнете като застане на светофара си е до кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Окт 2006, 16:16

Мишу написа:бате ако карате 325i може и на порше да посегнете като застане на светофара си е до кола

Аз не карам 325и, но посягам на всичко, от каруца до самолет...
Същност какво значение има?! И защо ТТ да неможе да падне от 320и комби в улични условия, не виждам нищо толкова сложно.

Само си чешете езиците и вадите данни, един си колко до 100 дрън-дрън та пляс. ТТ в улични от 8ци до 100 може да стане 12ски :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Няма ли кой да приключи спора?! ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар
Кара: Лопел
Детайли за колата: кЮмбе

Мнение от slav40 » 27 Окт 2006, 15:06

Е хубаво де малко се изхвърлих в изказването -беше доста обидно от моя страна и грубо,за което се извинявам :bchug: Просто исках да изкажа мнение ,но явно в бързината не съм оцелил правилния тон,още 1 път се извинямам на засегнатите.Дар слово може и да имам може и да нямам зависи кой как го възприема,комплекси не избивам за нищо просто гледам реално на нещата.........
Та отново по темата-просто ми се стори малко нереално,затова се позаядох(sorry)((((Ако не се лъжа гонката е започнала от светофара на раковска,когато се си включил и ти ???!!!!3-та и ограничител до лъвов мост и да спреш на светофара,айде да ми покажеш как праиш ограничител на 3-та(освен ако не ти е на 120км/ч,даже и 4-та си вкарал?! от раковска до лъвов мост и да спреш на светофара ще ти дам 50 кинта,ако ли не,ти ми даваш 50??))))),защото ми се стори че да са сток и 2-те коли не ми се вярва да го бие с 2 коли преднина,за 1-2 светофара,но явно оня в ТТ-то не е бил рацер,за да бъде по-оспорвана гонката........... и си е намерил майстора - ПОЗДРАВЛЕНИЯ
Не ме разбирайте погрешно,НЕ се заяждам,просто фактите са малко преувеличени,затова се стигна чак до тук
Уилямс Ф1,помисли реално върху ситуацията преди да ме псуваш,защото не е ЦИВИЛИЗОВАНО.Първо прочети поста,осмисли го,а не само да го прегледаш.Реално ли е написаното или не?!Колко и да е бърза колата,отсечката е твърде къса,за да се включи прекъсвача на 3-та,ако ще и 500 коня да е!?!?!? 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории