М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!

Мнение от Jordana » 19 Сеп 2014, 12:58

Нищо не разбирате от клизми :mhihi:Това е нещо което всеки нормален човек трябва да си купи .Дали микро мега или нано клизма ,всеки има нужда от клизма колкото и да Ви е омръзнало
klizmy-pri-prostatite.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 19 Сеп 2014, 14:37

Jordana написа:Нищо не разбирате от клизми :mhihi:Това е нещо което всеки нормален човек трябва да си купи .Дали микро мега или нано клизма ,всеки има нужда от клизма колкото и да Ви е омръзнало
klizmy-pri-prostatite.jpg

Леле, мале това "нещо" по коя ТВ го дават, че съм го пропуснал, :lol: не съжалявам много де, нещата отиват съвсем да ме откажат от наща ТВ, не че и сега като почнат реклами пак местя канала, ама през интернет е по-трудоемко и дразнещо :mhihi: :bang:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Сеп 2014, 21:37

Тая новата на Инфинити. Чуваш, пали бензинов двигател, пък на калника - 3.0d :D

Sent from Люлин using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Сеп 2014, 23:51

Тъкмо видях някаква реклама за опел астра с Клаудия Шифър и накрая надписа гласеше
Астра с "шептящ" дизелов двигател!
:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 27 Сеп 2014, 0:11

абе мойта тема бая сподвижници имала, значи не съм само аз :)

ко ше кажете за тая на кренвирши Бони, дето накрая хлапето извади хилеж като бавноразвиващо, преди да изфъфли : кленвиршчи бони - плетпочшитаме мешо ....

като цяло много ме дразни как слагат разни лапетии, заставени да се държат като бавноразвиващи, на всякакви реклами...

тия на базар.бг, особено оная дето си напърчва гъза, такова кесме ми иде да и играя в мутрата, после ще си сере цайсите на части поне три дена, няма такъв дразнещ миндилец....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 27 Сеп 2014, 0:14

Брей, сега като каза за базар.бг реших да видя какво е това, не я бях гледал, страхотия!!! :help:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 27 Сеп 2014, 11:27

Баси, а аз си мислех, че тая реклама е на продавалник.ком :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 27 Сеп 2014, 17:00

Механджията написа:абе мойта тема бая сподвижници имала, значи не съм само аз :)

ко ше кажете за тая на кренвирши Бони, дето накрая хлапето извади хилеж като бавноразвиващо, преди да изфъфли : кленвиршчи бони - плетпочшитаме мешо ....

като цяло много ме дразни как слагат разни лапетии, заставени да се държат като бавноразвиващи, на всякакви реклами...

тия на базар.бг, особено оная дето си напърчва гъза, такова кесме ми иде да и играя в мутрата, после ще си сере цайсите на части поне три дена, няма такъв дразнещ миндилец....

Първия път, когато беше извършена върху мен, зрителна и слухова психоатака от малкото, ревливо ла*но от Пони, разбрах смисъла на израза ''Да си изхвърлиш телевизора през прозореца''.

Тая ''полюция'' на ''базар.бг'', даже не мога да измисля, как да я опиша.

Тия бездарници, Бг. рекламопроизводителите, поне да изкопират някоя реклама на западна агенция, вярно долно и мизерно е, но поне няма да им гледат хората менталните ч*кии.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 27 Сеп 2014, 17:41

+1 за базара. То ако беше само тая къде си вири задника като ...., ми то и оная дебелшката, къде едвам сигурно са я събрали в кадър и са разширили студиото за да я вкарат зад бара... :banghead:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 28 Сеп 2014, 17:48

http://www.lentata.com/page_5980.html

четете, направо ебаха мамата на бг рекламите :mhihi:
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 03 Окт 2014, 12:33

alekangg написа:Тъкмо видях някаква реклама за опел астра с Клаудия Шифър и накрая надписа гласеше
Астра с "шептящ" дизелов двигател!
:)

Ама тая реклама поне имаше някакъв замисъл - пичът разказва, че сънувал как Астрата му угаснала и видял Клаудиа Шифър. А тя се обажда от съседната маса, че това е невъзможно... Свежо е. Имаше и една подобна реклама на Тойота - дето една свекърва намираше кусури на всичко възможно, но накрая младите я качика в колата и дъртата млъкна като риба. Нямам против такива реклами, стига да не ги гледам по 20 пъти на вечер, няколко месеца непрекъснато...

А кефи ли ви оная, дето на двигателя му сипаха масло Тотал и той от ужас излезе от Цитроня и побягна? Е как да не си купя веднага от това масълце и да сипя на баварчето?

http://www.ispot.tv/ad/7DYW/total-engine-oil-quartz-unleash-your-engine
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 10 Окт 2014, 11:28

Яка реклама е и на серия 2 снощи я засякох за 1ви път...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E53 4.8, X6 2008 и X5 2011 5.0i
Мечтае да кара: новата М X5 ...
Детайли за колата: всичките са манияяяяяяяя....

Мнение от vlado6669 » 11 Окт 2014, 8:33

[/quote]
Тия бездарници, Бг. рекламопроизводителите, поне да изкопират някоя реклама на западна агенция, вярно долно и мизерно е, но поне няма да им гледат хората менталните ч*кии.
[/quote]

Напълно споделям, че има ужасни реклами и аз кълнях до скоро рекламопроизводителите обаче на маса се запознах с момче работещо в такава фирма и когато се опитах да го захапя на тая тема след 2-3 ракии :mhihi: .. калъч, не е проблема в тях (не, че всички могат да направят гениална реклама, но поне да не дразни). Повечето фирми си идват с идеята, изискванията, първоначалната визия или пък избират (променят) представени им работни версии, с идеята "кой плаща -той поръчва музиката". Та можем спокойно да "благодарим" на "маститите и "ентелигентни" фирмени босове за някои рекламни "недуразумения" :mrgreen:

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 11 Окт 2014, 8:45

На фона на всички бездарни реклами на последък, ми направи впечатление една доста зареждаща реклама на ПИБ.
Един колега даже сподели ,че след тази реклама му идвало да изтегли заем от друга банка и да депозира парите в ПИБ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не знам дали е дело на българи, но определено е добра :clap:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 11 Окт 2014, 10:24

Hito написа:На фона на всички бездарни реклами на последък, ми направи впечатление една доста зареждаща реклама на ПИБ.
Един колега даже сподели ,че след тази реклама му идвало да изтегли заем от друга банка и да депозира парите в ПИБ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Не знам дали е дело на българи, но определено е добра :clap:

Точно пък тази реклама на мен ми идва в малко повече и меко казано ме дразни. "Ние това, ние онова, ние изплатихме 1 милиард за един ден" И всичко това с на хората, а последно и с на държавата парите.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата