Изгорели крушки на ангелски очи фарове Депо
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
Изгорели крушки на ангелски очи фарове Депо
Здравейте колеги! Отново имам трудности на който не намирам отговор.... Колата ми е ето с тези фарове DEPO с ксенон

знам че не са Хелла и не са сток но седят наистина добре не се потят не са с изгорели стъкла(за момента) и светят супер добре но разликата в ангелските очи и светенето им е на лице като на Депото има няколко крушки който правят "окото" е точно от тези крушки имам изгорели на почти всяко "око" отварях тапите за смяна на крушките отзад виждам крушките но няма шанс да ги сменя защото е невъзможно да се бръкне там.. писах в в търсачката и нищо по чуждите форуми също не успях да намеря инфо и както обикновено ми се наложи да пусна тема преди да съм ги свалил и разглобил основно реших да ви попитам дали няма някоя хитринка за да се сменят както са на колата защото са много добре настроени светят супер и не искам да ги пипам за да не ги разместя
п.с. Да вмъкна още едно питане нормално ли е светодиода в дясно до бутона "AUDIO - DSP" който е една червена точка да свети постоянно при заклчена изгасена кола?

знам че не са Хелла и не са сток но седят наистина добре не се потят не са с изгорели стъкла(за момента) и светят супер добре но разликата в ангелските очи и светенето им е на лице като на Депото има няколко крушки който правят "окото" е точно от тези крушки имам изгорели на почти всяко "око" отварях тапите за смяна на крушките отзад виждам крушките но няма шанс да ги сменя защото е невъзможно да се бръкне там.. писах в в търсачката и нищо по чуждите форуми също не успях да намеря инфо и както обикновено ми се наложи да пусна тема преди да съм ги свалил и разглобил основно реших да ви попитам дали няма някоя хитринка за да се сменят както са на колата защото са много добре настроени светят супер и не искам да ги пипам за да не ги разместя

п.с. Да вмъкна още едно питане нормално ли е светодиода в дясно до бутона "AUDIO - DSP" който е една червена точка да свети постоянно при заклчена изгасена кола?
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- danzel-jtd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Audi 1.9 tdi;BMW e46 320da 12.2002
Re: Изгорели крушки на ангелски очи фарове Депо
Сваля се стъклото на фара което на щипки и така стигаш до малките габаритчета.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
danzel-jtd написа:Сваля се стъклото на фара което на щипки и така стигаш до малките габаритчета.
И както го е свалил , вместо да си играе да сменя тия гадни крушчици да сложи един CCFL и да изглежда като истински ангели.
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
Понеже не съм много запознат а в момента колата не е в мен за да огледам значи демонтирането на фаровете е неизбежно така ли защото предполагам че стъклата не може да се свалят на място?
п.с. В CCFL-и не ми се инвестира поне за сега а и трябва първо да видя възможно ли е дя се махнат стоковите на депо и да се сложат афтърмаркет без да се преправя нещо по фара. Кажете за бутона аудио дсп?
п.с. В CCFL-и не ми се инвестира поне за сега а и трябва първо да видя възможно ли е дя се махнат стоковите на депо и да се сложат афтърмаркет без да се преправя нещо по фара. Кажете за бутона аудио дсп?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
omegaart написа:И както го е свалил , вместо да си играе да сменя тия гадни крушчици да сложи един CCFL и да изглежда като истински ангели.
Наскоро говорих с един колега с такива фарове и каза че преди време е имал тази идея, но като е разглобявал фаровете е стигнал до заключение че няма да е лесно преправянето по ред причини.

- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
AlCapone написа:..значи демонтирането на фаровете е неизбежно така ли..
..защото предполагам че стъклата не може да се свалят на място?
...Кажете за бутона аудио дсп?
Да няма как без да се махнат фаровете.
За бутона, ами няма общо с фаровете

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
Bavarcho написа:omegaart написа:И както го е свалил , вместо да си играе да сменя тия гадни крушчици да сложи един CCFL и да изглежда като истински ангели.
Наскоро говорих с един колега с такива фарове и каза че преди време е имал тази идея, но като е разглобявал фаровете е стигнал до заключение че няма да е лесно преправянето по ред причини.
Точно и на мен това ми мина през ума

gentata ясно значи ще ги махам за жалост... а за бутона да ясно ми е че не е свързано с фаровете но не искам да пускам нова тема по въпроса а не намерих отговор но ми се струва нещо не наред да свети там и викам да питам да

- mladenvv
- Потребител
-
- Кара: bmw 525tds
- Мечтае да кара: bmw F10
За разглабянето на фара съм ползвал ето това: http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... p?t=528164
Иначе ето как седят фаровете с крушките на ринговете от едната страна и с Лед рингове от другата,разликата е очевидна..
със сменени рингове и на двата фара..
с пуснат ксенон..
Иначе ето как седят фаровете с крушките на ринговете от едната страна и с Лед рингове от другата,разликата е очевидна..
със сменени рингове и на двата фара..
с пуснат ксенон..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
8 мнения
• Страница 1 от 1