Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Сеп 2014, 22:12

Не разбрах дали това е въпрос към всички, но давам си отговора за всеки случай - Мирко, Мирко трябва да бъде изгонен...Не за друго, сега си има много работа - да копае противотанкови ровове по цялото протежение на Укро-лайна!
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 20 Сеп 2014, 22:22

Ти си го наклепал достатъчно, той е ясен.
Но така, както молиш и призоваваш администрацията за правилно и честно модериране, е редно да кажеш - накажете ме и мен.Нали така?
Щом ви е трудно да комуникирате, като зрели хора, без обиди ........
Аз какъв съм, не е важно, пълните ''ефира'' с никому ненужен шум.

Извинявам се за :OT: , беше последно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Сеп 2014, 0:40

Съгласен съм! Приемам да бъда с перманентен бан от този форум, при положение, че бъде изгонен и Мирко, на основание, че е предполагаем платен трол и флеймър, доказан идиот и разпространител на лъжи и опасни провокации!
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 21 Сеп 2014, 1:05

Аха.. може на мен да ми е зле , ама по е важно на вуте да му е по зле :)
Ей затва няма оправия цялата държава .
До сега от вас чувам само тоя /аз/ е платен трол, гей, идиот, разпространява лъжи, опасни провокации и т.н.. а един мой цитат с тези лъжи, с отговор нормален не видях :)
Както в темата за Украйна, така и тук.

А е толкова просто - цитираш ми "лъжите" , оборваш ме, и така ми натриваш шушоните :)
май нещо не ви изнася така а ?
по е лесно да ме псувате и обиждате /че и гей ме изкарахте/ само и единствено защото моето лично мнение не съвпада с вашето :)
ми браво :) :)

А спрямо темата за 3-ти път поне ще кажа - когато някой ми цитира едно към едно "опорни точки" на дадена партия, когато ми говори с езика и "тезисите" които слушам в предизборните клипове на същата партия, то аз ще продължавам да го наричам така както се наричат между себе си в тази партия.
От уважение го правя :) все пак така са си свикнали в партията, аз не искам да го обидя наричайки го по друг начин :) защо обаче някой се срамува от това, не е мой проблем :)
Ми наричайте ме и мен червен , син , зелен, аз няма да се сърдя, ако обаче ме цитирате къде с коя партия ме оприличавате :)
Признавам предварително че ориентацията ми е твърдо анти-червена, и про-синя , про-герб , с леки наклонности към принципите на Св.Витков .
И не се срамувам от това :)

Щом ви е трудно да комуникирате, като зрели хора, без обиди ........

Аз нямам проблем с това.. защо други обаче имат, не разбирам :)

И да, от адвокати нямам нужда, да не говорим че никога не съм и няма да орева модератори и администратори, да гонят някого затова че не е на моето мнение :) :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Сеп 2014, 1:31

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:55, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 21 Сеп 2014, 1:38

Мишка, лъжеш. Знаем, че ревеш на шефовете да раздават банани! Лъжливо мишле си, ти, миркоооооо
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 21 Сеп 2014, 1:56

че постоянно ми излизат с разни теории, има заблуди за преразпределения и какво ли не

Да, сметки всякакви , но за мен най е важно да се гласува, дори трябва да го направят задължително.
Тогава "надпреварата" ще е горе долу ако не съвсем честна, то поне логична спрямо гласовете.
По големия проблем е че умните способни мислещи самостоятелно българи са в чужбина /2.5 млн/ и повечето няма да гласуват по субективни и най вече обективни причини.
Да, гласовете ще се поразпилеят, особенно че много хора ще се излъжат да гласуват дори за такива като капутбарек, но.... няма как .. рискове на демокрацията...

MatriX_Fucked написа:Мишка, лъжеш. Знаем, че ревеш на шефовете да раздават банани! Лъжливо мишле си, ти, миркоооооо

О да, дори ревах... т.е. писах на президента не само бан, ами да ти спрат тотално интернета :) по примера на "братушките" както обмислят да режат цялата си страна като севернокорейци :) :kuku: :kuku:
http://www.kasparov.ru/material.php?id=541BE2A0A1A0E
:clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 21 Сеп 2014, 6:51

steeN написа:Аз да напомня нещо, че постоянно ми излизат с разни теории, има заблуди за преразпределения и какво ли не. Последно бащата трябваше да убеждавам, чак смятахме проценти глупости :mhihi:

ако не гласуваш - не влияеш на резултата
ако гласуваш с невалидна бюлетина - не влияеш на резултата
ако гласуваш за партия, която е под 4% - не влияеш на резултата

Аз забелязвам и друго,че дори и да гласуваш за който и да било-не влияеш на резултата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 21 Сеп 2014, 10:05

Отлично наблюдение Бенорд :yes:
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 21 Сеп 2014, 10:48

до като разгледаме докладите и измислим наказанията ,темата ще бъде заключена.
моля ползвайте другата тоалетна :winky:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 10 Окт 2014, 11:02

отключвам темата, моля да спазвате добрия тон, иначе този път ще има и наградени потребители
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 10 Окт 2014, 11:14

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Окт 2014, 11:36

Не съм съгласен с коментарите в статията .Журналистически инсинуации и чесане на клавиатурата на килограм .
Първо народа няма доверие в политиците не от оня ден - а много години преди тия избори че да го правят на световен проблем .В други европейски страни е имало и по ниска избирателна активност..и нищо .Французите пък са покрусени от новината и гледам ден на траур се канят да обявят в подкрепа на българските политици .Изобщо не ме интересува колко е минималната заплата - ако със примерно 100 евро мога да си плащам разходите .Важно е какво можеш да си купуваш с тея пари а не колко са .По тоя показател не виждам какво може да се коментира - нали е пазарна икономика , пазар на труда и такива тинтири минтири .Уж щеше да е капитализъм демокрация плурализъм и сега държавата да слага минимална заплата ,държавата да казва колко е тока водата парното , държавата да ни дундурка вместо да искаме от тая държава да си изчисти собствената корупция в администрацията и правосъдието ние и вменяваме още и още императивни функции да ни мачка подобаващо .В комбинация с един авторитарен режим като гербаджийския нищо хубаво не следва .Ни йота напредък след тия прословути избори .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 10 Окт 2014, 12:20

Друга гледна точка:

Мая Манолова не е депутат, Ангел Найденов и Кристиан Вигенин - също. Лютви Местан е на ръба, а Цветан Цветанов трепери до последно. Това щеше да се случи, ако преференциите в листите за Народното събрание (НС) действаха без ограничение - без праг от 7% и бонус за водача, който получава на свое име бюлетините без отбелязано индивидуално предпочитание.

http://www.segabg.com/article.php?id=720697
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 10 Окт 2014, 17:19

Притеснява ме огромния брой недействителни бюлетини - над 200 хил.
Та това е над прага и пред последните две -три партии , дето се закачиха "на влака" :)

То че има и "наказателен вот" .. има, но 200 хил са много бе....

Най печеливши пак са.. ДПС.
Удобно хлъзнаха БСП, които са в тотален нокдаун, за година и повече успяха да сменят по места "втория ешалон" със свои хора,
Горещия картоф ще го духа ГЕРБ , икаквото и да измислят /герб/ винаги им се очертава една камара негативи.
РБ и те се тресат от скандали, и те не знаят накъде ше се цепят ли , няма ли ...

И пак , ДПС , са почти втори по влияние, и пак ще изивиат ръце, но пак меко и с хитрости .

Малките партийки пък подскачат и се бият в гърдите че те са най убавите, щото само те са политици, другите били "коалици" ... Сидероуглу се бе покрил , но като видяя че е на влака, помпозно наду вувузелите :)
абе видяла жабата коня и тя си вдигнала крака... :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата