Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Политическа.

Мнение от hell's angel » 20 Сеп 2014, 10:46

steeN написа:http://www.yesscotland.net/answers/will-scotland-be-european-union

Question:
Will Scotland be in the European Union?

Scotland will remain part of the European Union after independence.
As explained in its “independence roadmap” and in its white paper "Scotland's Future: Your Guide to an Independent Scotland", the Scottish Government proposes to agree the terms of Scotland’s continued membership of the EU between the date of the referendum, and the proposed date of independence on 24th March 2016.
In that way questions relating to our ongoing EU membership can be settled before we become independent. Scotland already is part of the EU – so there is no doubt that we meet all the requirements for membership, and with our energy and fishing resources it is clearly common sense, and in the interests of the EU, that Scotland's place in the EU continues seamlessly.

... :)

И т'ва к'во общо има с мнението на Шотландците ? От друга страна :

BRUSSELS, Belgium -- If Scottish voters this week say Yes to independence, not only will they tear up the map of Great Britain, they'll shake the twin pillars of Western Europe's postwar prosperity and security -- the European Union and the U.S.-led NATO defense alliance.
In breaking away from the rest of the United Kingdom, Scotland would automatically find itself outside both the EU and NATO, and have to reapply to join both, officials from those Brussels-based organizations have stressed.

For NATO's admirals and generals, the current Scottish government's insistence on a sovereign Scotland becoming free of nuclear weapons would pose enormous strategic and operational headaches, even if a transitional grace period were agreed on. A new home port would have to be found for the Royal Navy's four Trident missile-carrying submarines and their thermonuclear warheads, currently based on the Clyde.

Until Scotland rejoined the alliance, to which it's belonged with the rest of Britain for 65 years, new arrangements would also need to be found to patrol vital shipping routes in the North Atlantic and North Sea. If Scotland were to choose not to rejoin, it would pose a conundrum for NATO for which there is no real precedent: what to do following the loss of a developed, democratically governed part of alliance territory that has opted for neutrality, said Daniel Troup, research analyst at the NATO Council of Canada.

Loss of Scotland would also weaken the influence of Britain inside the 28-nation European Union. For the moment, the British, along with the Germans and French, constitute the trade bloc's Big Three. Without Scotland's population, Britain would drop to No. 4, behind Italy.
That would mean fewer British members of the European Parliament, as well as a reduced say in population-weighted decision-making in the EU's executive.

Fabian Zuleeg, chief executive of the European Policy Center, a Brussels-based think-tank , predicted the Scots this Thursday could set an example of sorts for the English.

"The exit of Scotland from the UK would increase the chances of the exit of the UK from the EU," Zuleeg said.

Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 20 Сеп 2014, 10:50

miro20 написа:Къде са те къде сме ние.... :)
Нищо общо :)
По актуалната теа със миньорските стачки , вчера капутбарек яко хлъцна
- вика - Аз съм ходил при тях, аз съм зад тях, аз ги подлрепям..
и водещия вика - ми кажете го на коалицьонния си партньор /ковачки да им плати/
- оня хлъцна и заекна .... ъъъ.. това е друга тема.... :) :lol:

Иначе на оня дето ми вика "льольо, трол и т.н. " само ще му кажа нещо простичко с образни средства - когато едно нещо прилича на л'йно, мирише на л'йно , на вкус е л'йно, то най вероятно е това да е л'йно. :)
Толкова.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 0%BE%D0%BB
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 20 Сеп 2014, 12:17

Е.Димитров написа:
miro20 написа:Къде са те къде сме ние.... :)
Нищо общо :)
По актуалната теа със миньорските стачки , вчера капутбарек яко хлъцна
- вика - Аз съм ходил при тях, аз съм зад тях, аз ги подлрепям..
и водещия вика - ми кажете го на коалицьонния си партньор /ковачки да им плати/
- оня хлъцна и заекна .... ъъъ.. това е друга тема.... :) :lol:

Иначе на оня дето ми вика "льольо, трол и т.н. " само ще му кажа нещо простичко с образни средства - когато едно нещо прилича на л'йно, мирише на л'йно , на вкус е л'йно, то най вероятно е това да е л'йно. :)
Толкова.

Абе и аз си помислих за същото,ама ако те бях нарекъл така,както ти сам си се определил толкова успешно и образно,щеше да ревнеш до небесата че някой те е обиждал.
Хубаво е че поне сам си го знаеш!

По темата.
Аз пак за тока,не че мен лично ще ме заболи,но това служебно правителство направо си е по поръчка на олигарсите.
До тоя момент им угажда всячески и ще ми е интересно зимата като дойдат първите сметки за ток,как ли ще реагира обществото.

Пак се правиш на неразбрал , затова ще ти го кажа в прав текст, щото толкова ти е ай-кюто :)
- Когато някой ми говори с опорни точки на дадена партия, когато някой повтаря предизборни акценти на дадена партия, когато някой ми преповтаря пореднат апартенка ,спусната от дадена партия, то най вероятно той е от тази партия :)
Затова с образни средства ти намекнах за л'йното как мирише, какво пропагандира, какво пише , и на какво прилича :) :) :)

НЕ казвам на коя политическа партия, но като за л'йното сами се досещате :)

Ето на - по график се спускат и преповтарят отдавна познатите партенки - за коалицията ББ с ДПС ,
За страха от управление на ГЕРБ с мнозинство,
За служебното правителство че било на олигарсите /а това на БСП,ДПС и ЮРУШ+ и олигарски какво беше ? / , и т.н. и т.н..

ма как си миришете като .. знаете какво /като пресцентър на БСП/ , но иначе се обиждате когато ви го кажа в прав текст какви сте и коя партия обслужвате :)

Гледам въобще не обръщате един смешно-трагиче факт къде е вашия стани шеф :
http://www.faktor.bg/petak-13/28518-svr ... tziya.html
и въобще не е скандално за вас как завърнал се с нови сили, бълва поредната червена партенка и откровенни лъжи :
http://www.faktor.bg/novini/balgariya/2 ... -krah.html
вие пак "ще ни спасявате" .
Сякаш изборите 5 октомври , след година във вашето БЛАТО не са поради вашия провал , все едно не са заради проваленото олигархично мафиотско управление.. вие ПАК ще ни спасявате... от ГЕРБ или от себе си ли бре ? срама нямате ли ? :)
Всеки път.. всеки път провал, всеки път тотално осиране и всеки път след това - мотото е ... "ще спасяваме" :lol:

Дет се вика.. няма нищо срамно .. не е нито гейско нито обидно да си кажете - "защото сме социалисти"
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2014, 13:46

Ти си ебаси трола,няколко пъти ти препоръчах да не ме насосваш към някоя партия и да спреш с това Вашата" и подобни обръщения но ти продължаваш!
Моля администраторите да му дадат почивка на този трол.
Нито пише по темата,нито се държи адекватно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 20 Сеп 2014, 13:50

Боли от истината , нали ? особенно когато няма какво да отговориш , освен рев към "мама да вземе мерки" ... :)
Нещо да съм излъгал или казал неточно по горе ? "ебаси" , не нали :)

пп
И между другото , говоря по темата, и как се спускат от тролове като вас "опорни точки" на дадена партия.
Греша ли ? - не. Просто ви цитирам.

Коментирай и вашия стани шеф де ? линкове съм дал.. и т.н... неща все по темата
АМа не коментираш :)
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 20 Сеп 2014, 15:43

Докато ДПС е в парламента е национална катастрофа.
Заедно с останалите маскари.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2014, 16:25

miro20 написа:Боли от истината , нали ? особенно когато няма какво да отговориш , освен рев към "мама да вземе мерки" ... :)
Нещо да съм излъгал или казал неточно по горе ? "ебаси" , не нали :)

пп
И между другото , говоря по темата, и как се спускат от тролове като вас "опорни точки" на дадена партия.
Греша ли ? - не. Просто ви цитирам.

Коментирай и вашия стани шеф де ? линкове съм дал.. и т.н... неща все по темата
АМа не коментираш :)

Глупости,ти си една страхлива мишка,криеща се зад клавиатура, вменяваш на хората съпричастност към партия или лидер от килера в който си се мушнал.
Стирам да се занимавам с подобни на теб "хора".
Отделих ти повече от достатъчно време.

По темата.
Гледам тая татяна дончева,тая колко години не се научи да говори без диалект и пак се напъва да влиза в парламента.
Друга една кукувица от атака при барека,сега пък не ще и там...
Ще взема да дам гласа си за светльо,не че ще направи нещо,но пък ще е забавно да ги дразни другите.
Бих гласувал и за герб,но пък като гледам какви охлюви го подкрепят ще ме е страх да не вземе да си помислят хората че или съм гей или дъската ми хлопа. (Без да обиждам нормалните хора).
Като гледам какви хора се занимават с политика, все повече си мисля че е прав ония,дето е казал че умен човек не се занимава с политика

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 20 Сеп 2014, 17:01

:confused:

При тези кандидатури ходенето на изборите може да се сравни с ходенето в публичен дом с цел да се жениш.

:|

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Сеп 2014, 17:20

(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска
основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на
държавната власт.

http://www.cem.bg/files/666a78c6f1.pdf

ДПС е в разрез с конституцията! Ако някой я е позабравил, нека я прочете отново..А относно последния ред от абзаца нека си и припомним как БСП я взеха последният път.
Ако бяхме и нормална държава отдавна някой да им беше потърсил отговорност, но не само да им я потърси, ами и да я приложи
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 20 Сеп 2014, 19:16

doomy525 написа:
(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска
основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на
държавната власт.

http://www.cem.bg/files/666a78c6f1.pdf

ДПС е в разрез с конституцията! Ако някой я е позабравил, нека я прочете отново..А относно последния ред от абзаца нека си и припомним как БСП я взеха последният път.
Ако бяхме и нормална държава отдавна някой да им беше потърсил отговорност, но не само да им я потърси, ами и да я приложи

БСП взеха властта с полулегален преврат.
Преврат , който започна от подмяната на зимните протести.
Всички изведнъж някак си забравиха че хората декларираха 10001 пъти че не са против ББ , а против монополите.
Червените тролове и партийни функционери обаче подхванаха и обърнаха протестите в политически.
Всъщност , до сега никой не е опровергал една теза, с която съм напълно съгласен , че преврата на БСП започна с умишлено завишените сметки януари-февруари.
Това според мен си бе типично масирано активно червено мероприятие.
Защото нямаше логично обяснение, защо отчетените сметки са в пъти по големи от нормалното, без никакво увеличение или законови промени :)
Оказа се че хиляди сметки са били умишлено "забавяни" през летния период, с отчитани малки киловати, след което зимата - изравнени плюс нормално за сезона големите сметки.

Последваха площадни ексцесии, и когато ББ подаде оставка при първата пукната глава , това малко развали сметките на червените превратаджии... те очакваха да се пъне още по дълго време.
Последваха предварително подготвените компромати и СРС-та, които се пускаха очеизвадно по график.
... и така до върха на черешката - прецизно изфабрикуваната манипулация на майчето и капутбарек - "Костинброд" в предизборния ден.
Аплодисменти на червената мафия, наистина надминаха себе си .
Да видим сега какво ще ни предложи "спасителя" сер гей :)

Глупости,ти си една страхлива мишка,криеща се зад клавиатура, вменяваш на хората съпричастност към партия или лидер от килера в който си се мушнал.

другарю е.димитров, знаеш ли каква е основната разлика между нас ?

че ти , другарю, ме коментираш и обиждаш на лична основа, докато моите изводи , квалификации и т.н. са единствено и само за изказани твои постове и позиции.
Когато някой говори глупости, когато прокарваш ЯВНИ пристрастия в определена посока, когато някой прокарва опорни точки на определена партия, и т.н. да не се повтарям, аз логично си казвам квалификацията право в очите, другарю "страхлива мишка" ако позволиш да те цитирам :) но единствено НА БАЗАТА НА ТОВА КОЕТО СИ КАЗАЛ

Не те знам нито какъв си що си , и не ме интересува. Коментирам единствено и само простотията ти която ръсиш.
Бъди така добър, коментирай и моите постове единствено и само откъм КАЗАНОТО от мен .
Благодаря предварително . другарю "страхлива мишка и льльо" /цитирам те/
Капиш ?
:)
Последна промяна miro20 на 20 Сеп 2014, 19:19, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Сеп 2014, 19:16

hell's angel написа:...

има, че е поредното ти грешно предвиждане :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:54, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2014, 20:54

Това,за което пише онзи младеж с обърканата сексуалност е именно гениален политически ход на бб.
Ако бе останал на власт бай ви Бойко,след всичко което не направи,а даде заявка че ще направи,след всички скандали и простотии ,на изборите нямаше да хване мандати и щеше като ментора му,царя ,да потъне в забвение.
Спешно му трябваше рестарт,и то рестарт за да могат хората да забравят.
Наивно е да се смята че някой е надписал сметки по поръчка на опоненти,поради една проста причина-никое ЕРП нямаше да се навие на схема,която да изгори човек който ги подкрепя...
Да,подкрепя написах,защото бай Бойко продаде последният държавен дял на ЕРП тата,така наречената "златна акция",под предлог че "държавата не била добър стопанин?!"
С този акт затвърди монопола,да не говорим че не и взе парите,които струваше.
Лично бойко режеше лентите на ЕВН на новите им мощности,неговият енергиен министър дойде от евн ,договориха се специални отношение с австрийската страна за да не се облага дружеството и още хиляди подобни неща.
Така че това си бе гениален ход за да може да рестартира и негативизма,който нарастваше от ден на ден у хората.
дпс и бсп трябва да бъдат забранени,първата поради цитираният по-горе закон,втората заради геноцид срещу обществото.
Трябва и една цялостна лустрация,та да няма нито един ,които дори и невинно е бил регистриран в службите да става политик,изял си е хляба на времето-това е.
Също така,всички които искат да станат политици,освен чистото съдебно минало,да имат и такова финансово досие,не някакви роми,и те да се напъват за парламент,както и олигархични елементи,ако да кажем някой милионер реши да става депутат,да се претърси от първата стотинка как е изкарал,та до днешното натрупано състояние.

Иначе на онзи,с обратната ориентация (както стана ясно ) ,да не ми вика "другарю",че нито съм му другар,нито ако го срещна ще го посрещна като другар!
Пък и "капиш" ми пише,абе,ти на некакъв мафиот ли ми се правиш? :banghead:

Моля,апелирам администраторите,след като неколкократно го "помолих" да спре с глупавите си нарочвания ,но това същество умишлено ме дразни,не пише по темата и въобще е доста нахален,да бъде отстранен от форума,както аз преди време бях отстранен,след като дадох пример каква обида е за мен някой да ме нарочва за другар и червен,че е равносилна на някой ,да бъде наречен помак.
Колеги администратори,моля постъпете правилно ,аз понесох вече наказание,време е този да поеме своята част.
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 20 Сеп 2014, 21:02

Това,за което пише онзи младеж с обърканата сексуалност

онзи,с обратната ориентация (както стана ясно ) ,да не ми вика "другарю",че нито съм му другар,нито ако го срещна ще го посрещна като другар!

Както казах, това е основната разлика между нас - ти ме обиждаш , заплашваш, без нито да ме познаваш, без грам основание, единствено и само на лична основа.
Докато аз цитирам и коментирам нещата по темата, и квалифицирам /теб или други/ по това което пишат.
Пак ще те върна , да не се повтарям - на образното сравнение с л'йното ... което обяснява защо те причислявам към дадена партия. Не заради сексуалната ти ориентация, която ама въобще не ме интересува, нито къв си що си в личен план.... нямаш си на идея колко не ми пука... :) затова и не те коментирам в личен план.
НО
Когато ти чета "умозаключенията" все едно гледам стани шеф или мая манолова в предизборен клип :)
Така че - носи си отговорност за казаното, а не да плюеш като пубер само и единствено защото нечие мнение не ти харесва.
,аз понесох вече наказание

ма така кажи бе.. то не ти е за пръв път ???
хехехе :) яяяясноооо.... :)

пп
И наистина.. много ми харесват някои които реват "мама да им помогне" щото сами не им стига акъла да отговорят адекватно и смислено ... разбира се.. мама ще помогне... :)
Или израза спрямо твоята политическа ориентация е - "Другарко , пък тоя ме обижда" :) :)
Ма как си личите такива.. ма как миришете... не е истина...
Пък и "капиш" ми пише,абе,ти на

Кажи как да ти пиша ?
компренде ?
Все понял ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 20 Сеп 2014, 21:43

Миро се дъжи на положение, 4-5 човека първи започнахте да го обиждате и то постоянно, още от темата за самолета.
Кой трябва да бъде изгонен?
Е.Димитров написа:Хайде пак,ама ти верно си много нахален!
До кога ще нарочваш хора които не познаваш бе льольо,какъв другар ми е овчаров и как си позволяваш да ми пишеш по този начин.
Няма ли най-сетне на този трол,който си позволява подобни обръщения към колеги,да му се даде почивка!

Е.Димитров написа:Ти си ебаси трола,няколко пъти ти препоръчах да не ме насосваш към някоя партия и да спреш с това Вашата" и подобни обръщения но ти продължаваш!

Е.Димитров написа:Глупости,ти си една страхлива мишка,криеща се зад клавиатура, вменяваш на хората съпричастност към партия или лидер от килера в който си се мушнал.

Е.Димитров написа:Това,за което пише онзи младеж с обърканата сексуалност е именно гениален политически ход на бб.

Иначе на онзи,с обратната ориентация (както стана ясно ) ,да не ми вика "другарю",че нито съм му другар,нито ако го срещна ще го посрещна като другар!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2014, 21:53

6inlinepower написа:Миро се дъжи на положение, 4-5 човека първи започнахте да го обиждате и то постоянно, още от темата за самолета.
Кой трябва да бъде изгонен?
Е.Димитров написа:Хайде пак,ама ти верно си много нахален!
До кога ще нарочваш хора които не познаваш бе льольо,какъв другар ми е овчаров и как си позволяваш да ми пишеш по този начин.
Няма ли най-сетне на този трол,който си позволява подобни обръщения към колеги,да му се даде почивка!

Е.Димитров написа:Ти си ебаси трола,няколко пъти ти препоръчах да не ме насосваш към някоя партия и да спреш с това Вашата" и подобни обръщения но ти продължаваш!

Е.Димитров написа:Глупости,ти си една страхлива мишка,криеща се зад клавиатура, вменяваш на хората съпричастност към партия или лидер от килера в който си се мушнал.

Е.Димитров написа:Това,за което пише онзи младеж с обърканата сексуалност е именно гениален политически ход на бб.

Имаше една приказка- "Като на тъпана,малката клечка от зад,дето приглася"
Та,след като така си написал АБСОЛЮТНО не по темата,как така си поставил само моите изказвания,аз да не съм водил някакъв монолог бре?
Абе ти за какви взимаш хората дето четат тази тема,за някакви олигофрени ли?
Що не си цитирал дружката ти?
На какво положение се държи "онзи",че постоянно заклеймява този или онзи че бил "червен","другар" без да ме познава?
И въобще,ти някакъв адвокат ли си му?
Ще те замоля да не си слагаш пръста,където скърца вратата!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата