BMW-то чуплива кола ли е?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
BMW-то чуплива кола ли е?
BMW-то чуплива кола ли е? говориме за компакт е36?? дали да си зема ?? някой да ми каже ако има такава кола много ли се чупи ???
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
чупи се на всеки завой, тъй като със задно поднася и БАМ в кофите, разбира се ако стигнеш до завоя щото яде МНОГО масло и 4+ литра са около 500 метра. хубавото е че не разбираш защото ти става толкова зле от това поднасяне със задно че си припаднал когато се удариш. а и не вървят също хич всеки голф или астра ги разцепва (особено ако имат 6-та). освен това не спира, бензин гори над 15 извънградско а и изобщо с тоя въпрос се класираш някъде между голф феновете и разбирачите без коли
новите - що не ползвате търсачка? или наготово е по-добре - ми ето ..

новите - що не ползвате търсачка? или наготово е по-добре - ми ето ..
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аьаььаьа
Просто питам дали се чупят 6тото един са ми наговори как се чупят и колко са скъпи частите ама не вервам да са чупливи и мислим до седмица да си зема това Бмв и така ..
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: аьаььаьа
ditko1 написа:Просто питам дали се чупят 6тото един са ми наговори как се чупят и колко са скъпи частите ама не вервам да са чупливи и мислим до седмица да си зема това Бмв и така ..
ей, ако имаше кой да се хване с мен на бас че тея РАЗБИРАЧИТЕ дето ти ги разправят 'чупливите' са 13-20 годишни мечтатели с голф (или подобна класа кола) в семейството, и че не са и помирисвали БМВ ама НИКОГА - щях да забогатея много бързо

п.с. в по-лошия случай са помирисвали БМВ-горубляне тунинг, специалната серия "поне 2 в 1"

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ха сега да видим кой модератор реши че щом става въпрос за чупливи БМВ-та трябваше да премести темата в Е36 а?
По темата, слушал съм ги хиляди разбирачи, БМВ-то било ултра скъпа инеблагодарна кола, харчи масло, много бензин, консумативите са безбожно скъпи, исисква специални грижи и през 2 седмици е на ремонт щото му е зле окачването, зимата неможе да се кара щото е със задно, а лятото требва да си спец за да го държиш на пътя, двигателя му си заминава за 200000км щот е бързооборотен като на пистарка, всеки втори голф и астра ги късат с много, нема значение кви са, може да ти го откраднат, мутренска кола е, ако ти се наложи ремонт по добре го хвърл;и безбожно скъпо е за поддръжка, не става за начинаещ шофьор, а и да не забравя, много са му зле спирачките, направ ги няма
Та всички тези неща са абсолютни глупости, неща казани от хора мразещи марката или такива чиято автомобилна култура е мало под кръглата нула.
А и пропуснах да добавя след подобно излияние се казва, що ти е тва БМВ, вземи си един хубав Голф 3, сложи му една газова ловато, малко фолио на джамците и ето ти перфектна кола, не се чупи, ултра бърза, невероятен дизайн, страхотно изпълнение, харчи 4л извънградско и 6 в града при тва на газ, ако е дизел с по 2 литра надолу
Кола мечта!
Та гледай да се целнеш читаво БМВ и сам после напиши една тема да кажеш според теб много ли се троши и какво мислиш за хората с подобно на изброеното от мен мнение за баварската марка

По темата, слушал съм ги хиляди разбирачи, БМВ-то било ултра скъпа инеблагодарна кола, харчи масло, много бензин, консумативите са безбожно скъпи, исисква специални грижи и през 2 седмици е на ремонт щото му е зле окачването, зимата неможе да се кара щото е със задно, а лятото требва да си спец за да го държиш на пътя, двигателя му си заминава за 200000км щот е бързооборотен като на пистарка, всеки втори голф и астра ги късат с много, нема значение кви са, може да ти го откраднат, мутренска кола е, ако ти се наложи ремонт по добре го хвърл;и безбожно скъпо е за поддръжка, не става за начинаещ шофьор, а и да не забравя, много са му зле спирачките, направ ги няма

Та всички тези неща са абсолютни глупости, неща казани от хора мразещи марката или такива чиято автомобилна култура е мало под кръглата нула.
А и пропуснах да добавя след подобно излияние се казва, що ти е тва БМВ, вземи си един хубав Голф 3, сложи му една газова ловато, малко фолио на джамците и ето ти перфектна кола, не се чупи, ултра бърза, невероятен дизайн, страхотно изпълнение, харчи 4л извънградско и 6 в града при тва на газ, ако е дизел с по 2 литра надолу

Та гледай да се целнеш читаво БМВ и сам после напиши една тема да кажеш според теб много ли се троши и какво мислиш за хората с подобно на изброеното от мен мнение за баварската марка

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-

Такова ли трябва да бъде отношението към новодошлите

Какво толкова лошо е попитало момчето?

П.С. Дано някой ден Ви се наложи да влезете в някой форум и да се посъветвате за мнение, НО да ви отговорят със същото

- crusssader
- Потребител
-
re
аз съм виновен за този бъдещ колега мернах му въпроса в форума на дата.бг и го препратих насам но не очаквах такова насритване ...
сакън некои да не зададе въпрос който е вече задаван
Чета с огромен интерес всички теми на форума и съм с впечатление че е доста по градивен и полезен от доста други а и цари дух на разбирателство и дружелюбност а в тази тема виждам доста негативни изказвания ...нека проявим малко търпение не всеки се е родил научен ......а между другото е в Раздел Е36 защото човека пита за Е36 компак
поздрави и милиони безаварийни километри Ви желая
сакън некои да не зададе въпрос който е вече задаван
Чета с огромен интерес всички теми на форума и съм с впечатление че е доста по градивен и полезен от доста други а и цари дух на разбирателство и дружелюбност а в тази тема виждам доста негативни изказвания ...нека проявим малко търпение не всеки се е родил научен ......а между другото е в Раздел Е36 защото човека пита за Е36 компак
поздрави и милиони безаварийни километри Ви желая
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
Re: BMW-то чуплива кола ли е?
ditko1 написа:BMW-то чуплива кола ли е? говориме за компакт е36?? дали да си зема ?? някой да ми каже ако има такава кола много ли се чупи ???
Приятел, всеки за който ЛАДА е best auto ще се изцепе подобно.
На мене тава ми е шестото и със сигурност не съм ги сменял защото са чупливи
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: BMW-то чуплива кола ли е?
ditko1 написа:BMW-то чуплива кола ли е? говориме за компакт е36?? дали да си зема ?? някой да ми каже ако има такава кола много ли се чупи ???
В никакъв случай не...вярно,малко по-скъпа за поддържане,но вярна и благодарна...BMW от години и километри не се плаши,само от поддръжка..всичко си зависи само и единствено от теб както се казва..ако си намерил твоята,мятаи се на нея пък след месец-два ще споделиш колко пъти си сменял бензина...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
На общия фон на колите в България това е много здрав автомобил. И не е толкова скъпа поддръжката му, при това се нуждае от части по-рядко, но важното да вземеш по-запазен автомобил и дори и по-скъп инвестицията си заслужава. На мен това ми е 4-то и смятам че имам поглед върху нещата, с ремонт на коли се занимавам от 1989г., а от 2000 и с авточасти
. Това ми BMW го купих за 8000лв., колата е 1996г. сменил съм 4 амортесьора, като реално беше скапан само един заден, но съм идиот по отношение поддръжка и смених всичко по предницата и не че всичко бе за смяна, а за сигурност. От тогава вече 10 000км. ЕДИНСТВЕНИТЕ ми разходи са за бензин, така че изводите са за теб
. Успех 

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3