Ъпгрейд на музиката?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Ъпгрейд на музиката?
Ех тия жени, така са ви стиснали за топките
Аве Лоджик 7 си е Лоджик 7, това е. Работата май май не е чак толкова много с предварителна и добра подготовка, така че, само да се намери комплект от някъде.

Аве Лоджик 7 си е Лоджик 7, това е. Работата май май не е чак толкова много с предварителна и добра подготовка, така че, само да се намери комплект от някъде.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
iceblast написа:Ех тия жени, така са ви стиснали за топките![]()
Не съм чувал как свири, за да направя сравнение

или този- http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... /page.html
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
rafa224 написа:iceblast написа:Ех тия жени, така са ви стиснали за топките![]()
Не съм чувал как свири, за да направя сравнениеЯ кажи този усилвател става ли- http://www.technomarket.bg/products/090 ... ecial-2011
Колега освен да дойдеш на някоя от следващите сбирки и ще я чуеш как свири, за сравнение

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Аз мисля че имам пълното оптично окабеляване (за Е60) от гърба на CCC модула до левия подкалник + оптичната разпределителна кутийка + оптиката до самия усилвател + всичките му конектори + фейслифтов Individual усилвател. Ако на някой му се дават 600лв, ще му направя и снопа с кабелите за говорителите. Остава да си намерите самите говорители, понеже individual такива нямам, много са скъпи и е доста трудно да се намерят, но пък стават и от лоджик 7 както и всякакви други качествени 10см, 4ома. Оригинално центъра и задните врати са двулентови, останалите са мидбас + пищяки, а буферите са 8ома плитък монтаж.
Разглабянето е гадна работа, хубаво е да се комбинира със слагане на звукова изолация на корите на вратите и смяна на всички щипки. Аз нерви за такова нещо повече нямам, комплекта беше за едно приятелче, но и на него му мина мерака нещо. Ще го изчакам до края на месеца и после ги пускам да се продават.
Тия самоделки с външни усилватели са разисквани доста по чуждите форуми и имат основен недостатък, че нямат никакви корекции през мултимедията, всичко трябва да се пипа ръчно от самия усилвател. Слагат разни филтри и всякакви чудеса. Колата става като циганска палатка. Общо взето става, но с много висок клас усилватели и се губи смисъла.
Разглабянето е гадна работа, хубаво е да се комбинира със слагане на звукова изолация на корите на вратите и смяна на всички щипки. Аз нерви за такова нещо повече нямам, комплекта беше за едно приятелче, но и на него му мина мерака нещо. Ще го изчакам до края на месеца и после ги пускам да се продават.
Тия самоделки с външни усилватели са разисквани доста по чуждите форуми и имат основен недостатък, че нямат никакви корекции през мултимедията, всичко трябва да се пипа ръчно от самия усилвател. Слагат разни филтри и всякакви чудеса. Колата става като циганска палатка. Общо взето става, но с много висок клас усилватели и се губи смисъла.
Only dead fish follow the stream...
- rafa224
- старши ентусиаст
-
netmurder написа:rafa224 написа:iceblast написа:Ех тия жени, така са ви стиснали за топките![]()
Не съм чувал как свири, за да направя сравнениеЯ кажи този усилвател става ли- http://www.technomarket.bg/products/090 ... ecial-2011
Колега освен да дойдеш на някоя от следващите сбирки и ще я чуеш как свири, за сравнение
Крайно време е да дойда

- rafa224
- старши ентусиаст
-
iceblast написа:Пита ли жената преди да го напишеш това
Много смешно

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
rafa224 написа:themoldestone написа:По принцип задна кора имаш и там има два говорителя и две пищялки ако сложиш Logic7:
Е няма как да има задна кора на Х5. За L7 предполагам се слагат на тавана, както при комбитата.
На Х-са се слагат на (D) гредите и самите пластмаси с решетки са около 110лв/бр.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Нямам идея какво може да има там,може би въздохуводи.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Не, нямам нищо, но са решетки като тези под седалките за басовете. Би трябвало отляво зад кората да се слага усилвател когато има и си мисля дали няма да станат колони там?
- MadChicken
- Legendary
-
Виж как изглежда по схема:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Only dead fish follow the stream...
- rafa224
- старши ентусиаст
-
MadChicken написа:Виж как изглежда по схема:
Благодаря

- MadChicken
- Legendary
-
- rafa224
- старши ентусиаст
-
А какво ще кажете за тези елипси- http://www.pioneer.com.au/au/products/2 ... /page.html
Дали ще ми подобрят баса и може ли да ги поставя тук-
Дали ще ми подобрят баса и може ли да ги поставя тук-
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.