Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Колата не е ли продадена вече?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Капарирал съм я и затова ви питам за съвет, докато още не е късно, моля да помогнете с каквото разбирате?
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
На тия км. "торка" се обажда....Ако са реални даже са малко...
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Мога ли да помоля който разбира и знае от къде да пратя номера на рамата и да разчетем характеристиките на автомобила?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
todorSTY написа:Ами мисля че са реални. Миналата година е влизала в оторизиран сервиз за голям ремонт - колекторни тръби ремъците са нови раздатъчната кутия е нова и други и е влизала на тия от тогава да е направила още десетина двайсе значи някъде на около тия са реалните.
Мога ли да помоля който разбира и знае от къде да пратя номера на рамата и да разчетем характеристиките на автомобила?
Дай го
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
В предишното съобщение пуснах сниман талона. 

- adovet
- старши ентусиаст
-
http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html
Напиши последните 7 цифри на вина
Напиши последните 7 цифри на вина
Колега, разчети си VIN-a и ако оборудването те уктройва вземай колата. Иначе колкото повече дълбаеш, толкова повече се колебаеш. Колата явно е гледана, отремонтирани са неща по нея, от Дару са ти казали ОК, а ти можеш да я караш на майстори до безкрай и все нещо ще те човърка.
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
todorSTY написа:Ами мисля че са реални. Миналата година е влизала в оторизиран сервиз за голям ремонт - колекторни тръби ремъците са нови раздатъчната кутия е нова и други и е влизала на тия от тогава да е направила още десетина двайсе значи някъде на около тия са реалните.
По талона виждам че е отписана в началото на август, което е някаква гаранция че не е крадена. Колата е от северната част, Бергамо до Милано, там си поддържат колите до колкото знам, така че ако си проверил основните неща, не виждам какво се чудиш.
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Ето ти и инфо за колата от bmwarhiv
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Колеги, гледам едно Е60 525д и по ВИН ми излиза
S843A Leistungsreduzierung Power reduction.
Наясно съм, че означава "намаление на мощността", но това значи ли, че колата е 163 к.с., въпреки че в обявата е записана като 177?
S843A Leistungsreduzierung Power reduction.
Наясно съм, че означава "намаление на мощността", но това значи ли, че колата е 163 к.с., въпреки че в обявата е записана като 177?
Да, това значи. Може да се направи 177кс, но ще ти струва пари, ще трябва нов софтуер и т.н. 

Цифри някакви по-конкретно?
Карал съм 177 коня и ми е достатъчна, но 163 нямам представа как е, дали е много по-спъната?
П.С. А един ремап предполагам генерално ще реши нещата, защото аз и без това мислех да го направя, ако взема 177 коня.

П.С. А един ремап предполагам генерално ще реши нещата, защото аз и без това мислех да го направя, ако взема 177 коня.

- adovet
- старши ентусиаст
-
dimodi написа:Цифри някакви по-конкретно?Карал съм 177 коня и ми е достатъчна, но 163 нямам представа как е, дали е много по-спъната?
с ремап я правиш около и над 200к.с.
dimodi написа:Цифри някакви по-конкретно?Карал съм 177 коня и ми е достатъчна, но 163 нямам представа как е, дали е много по-спъната?
163к.с. става за нула време с ъпдейтване на моторния софтуер. Хардуерно двата мотора са 1:1, просто са ограничени софтуерно. От 177 отиваш към 200+ с чип, но ако 177 са ти достатъчни, може да ти се зареди такъв файл.