Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от fen4eto » 18 Сеп 2014, 11:02

мнения за тази кола ??? http://www.mobile.bg/11410515584673458

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 18 Сеп 2014, 11:28

Leon написа:Той че има турбо, има, но динамика няма. Разходът в реалността е колкото на 320д, нищо че на хартия е по-нисък. Иначе колата изглежда доста запазена.

май сбърка под форума :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 18 Сеп 2014, 14:20

acho-bacho написа:
lancerpor написа:Мнение за тази? http://www.cars.bg/c856156

сподели ако си ходил да я гледаш, моля!

Не съм, а и скоро няма да мога. За това питах тук.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от plamradev » 18 Сеп 2014, 14:38

plamradev написа:
plamradev написа:Здравейте колеги,

от много време искам да си купя BMW и най - накрая посъбрах някой друг лев :bchug: :lol: Та в този ред на мисли съм се спрял на един автомобил- http://www.mobile.bg/11410024812584701
С тази музичка ме грабна, за цената доколкото разглеждам другите ще се пазарим. Може ли да дадете мнение какво мислите, какво да гледам при оглед? Някой гледал ли я е? Благодаря ви! :bchug:

Колеги, някакъв шанс някой да помогне :help: :wave:

Колеги, не съм от София, затова ви питам. Моля за коменари :help: :wave: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 325i

Мнение от acho-bacho » 18 Сеп 2014, 16:43

fen4eto написа:мнения за тази кола ??? http://www.mobile.bg/11410515584673458

газ + атмосферка + автомат според мен няма да върви никак задоволително. Иначе състоянието ми се вижда отвратително, но за тея пари толкова :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Сеп 2014, 17:19

acho-bacho написа:но за тея пари толкова :)

даже за тези пари получаваш повече :yes:

но като обслужиш, регистрираш, застраховаш и т.н., пак си стъпваш на кинти :dunno:

за мен е ОК, мотора е здрав, понася газ, автомата на бензина също не страда и е благинка

за вървеж е относително, на някои хора ще им се стори самолет, на други - калинка :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от music86 » 19 Сеп 2014, 9:03

vesko4114 написа:
music86 написа:Ако някой е решил да гледа това 328ci - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7dkxpz да има едно наум - на талона на колата има огромен надпис, че колата е спряна от експлоатация в Германия (от познати в града разбрах какъв удар е имала колата, като разбира се собственика НЕ ми сподели тази информация...). След проверка, от КАТ Ловеч казаха, че такива коли не може да бъдат регистрирани в България. Предполагам същото важи и за другите области. Собственика искаше аз да организирам (и съответно платя) транспорт на колата до София и дам някакво капаро - пък ако стане регистрацията - стане, ако не - (очевидно) горя с парите.

Пич! Първо колата не е удряна а имаше крив заден ляв шенкел (вероятно се е подхлъзнала и се е ударила в тротоар или бордюр) и скъсан шев на ботуша (около 5см), където ляга заден ляв амортисьор. Шевът беше направен професионално, дори и от дясната страна, защото така и така съвпада с "детската болест" на Е46 да си късат купетата точно там. След всичко това, колата успешно мина реглаж преден-заден мост и нямаше дори половин пункт отклонение!!! Мога да си представя какво са ти казали твоите познати от града, като знам точно за какво става на въпрос в Ловеч! Нещата са преувеличени стократно, но те и затова са си останали там - защото с интриги и клюки, но без знания и капацитет, няма къде да отидат! Относно познатият ти в КАТ Ловеч - въпросния г-н Велев - ами мога само да му дам една пръскачка, да му сложа една сламена шапка и да го пратя да пръска лозе! Той не е за КАТ. Там могат да слагат номера и да попълват документи - мисловна дейност няма! По повод надписа на талона "AUSSER BETRIEB GESETZT" - така се отчислява кола, а различните общини в Германия имат различни щампи - някои по-малки, други по-големи, както е в случая, но господин Велев няма как да знае какво означава това, защото той си стои в канцеларията - нали е шеф на РЕГИСТРАЦИИ в КАТ ЛОВЕЧ!!!!. Той надали знае един чужд език, а и да знае, невинаги буквалният превод е правилен! Въпрос на "experience", казват хората на Запад!!! Ако колата е бракувана - никой няма да ти даде НЕПОКЪТНАТИ оригинални документи (Голям и малък талон), а ще останат при застрахователя или при фирмата, в която е закарана колата за скрап. Кел файда, както казват старите хора, че си живял толкова години в Германия, а с такива елементарни неща не можеш да се оправиш и четеш дума по дума!

Ти предложи (в Събота) да ти закарам колата до София (в Понеделник) и ако излезне от КАТ с номера да ми я платиш, без да ми дадеш капаро!!! Първо ти си дошъл в автокъща, а не на битака! Тя е собственост на човек, който стои зад името си повече от 20 години и, ако колата не беше минала регистрация, щеше да си получиш цялата сума и нямаше да си ощетен. Никой няма да забогатее с 500-те ти лева - примерно.... А и без капаро, никой няма да тръгне да ти разкарва коли из България. Аз ти отказах, защото към колата имаше огромен интерес - първо заради автентичното й състояние, второ заради истинския пробег, трето заради богатото й оборудване, а и от 300км нямаше как да координирам това за ден-два! Не го направих, защото много професори дадоха акъл и семкаджийското си и кафеджийско мнение и се подразних.

Та драги мои, не пиши повече глупости във форума, позовавайки се на плямпането на сульо и пульо (приятелите ти в Ловеч), защото не е приятно да акаш където не трябва.
И въпреки всичко, колата си има нов собственик и е РЕГИСТРИРАНА без никакъв проблем, по абсолютно редовен начин и то в България, в BG Община, където въпросният велик началник на регистрации, беше казал, че това не може да се случи.
Да е честита на новия собственик, да си я кара със здраве, да й се радва и да дава здраво газ!
На теб мога да ти пожелая само да си здрав, защото с такива приятели като твоите, друго не ти трябва!

Привет!

Радвам се, че някой е купил колата, изглеждаше прилично.

Написаното по-горе се различава от реалната ситуация (ако въобще се комуникирали с човека от автокъщата - той би потвърдил), но не мисля, че тази секцията във форума е да бистрим кой крив и кой прав.
Нещо върху което да помислиш като продавач: не знам колко по-сигурен купувач очакваш, от човек който носи цялата сума в себе си кеш (защото в този областен град Ловеч нито една банка не работи в събота) и нито веднъж (от всичките проведени разговори) не е поискал коментар на цената...
А, и още едно - какво значение има, че 20 години седиш зад името си, като още при първата ми интеракция с теб - с нищо хубаво няма да запомня това име?

Поздрави.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 19 Сеп 2014, 10:45

music86 написа:бла-бла

Оплачи се в темата "некоректни", а недей да цапаш (да не използвам други думи) тук!

аман от мрънкане!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 19 Сеп 2014, 12:16

Колеги, кажете каква е приблизителната цена на е46 323и/325и/328и купе до 2002г, че във това мобиле има всякакви извращения. На снимки е една, отиваш да я гледаш нищо общо... :dunno: Там почват от 5000лв (това според мен е доста ниска цена) до 9000лв. Ако може някой да каже на каква цена може да се вземе нещо читаво ще съм много благодарен :driving:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530 xd
Мечтае да кара: BMW F01

Мнение от vladeto_88 » 19 Сеп 2014, 12:29

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7jxbgx
Колеги какво ще кажете за тази кола ? Изглежда свежа ?
Дори и децата знаят,Че Истинският Баварец е 6 -цилиндров !!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2003 330dA TOURING

Мнение от Vinchenzo » 19 Сеп 2014, 12:41

Правена е на фейслифт.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от maikooo » 19 Сеп 2014, 14:04

vladeto_88 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11411110836418615&slink=7jxbgx
Колеги какво ще кажете за тази кола ? Изглежда свежа ?

Огледай добре описанието, питай и собственика, за тия пари вероятно 2 бр. продава :mhihi:
viewtopic.php?f=34&t=20248&p=3718217#p3718217

ПП: Предполагам ти е ясно, че колата е 99 г. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 19 Сеп 2014, 14:53

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7juh5n

някой да има мнение? :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Мнение от lancerpor » 19 Сеп 2014, 16:18

Виждал съм я на живо. Имаше някакви съвсем леки козметични забележки... даже забележки е силно казано. След едно пастиране, ще е като нова. За двигател и тнт не знам, но май седи в салона доста време.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i
Мечтае да кара: BMW M3 CSL

Мнение от g0dkratos » 19 Сеп 2014, 16:35

vicho написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11405672149258534&slink=7juh5n

някой да има мнение? :dunno:

Не че нещо ама ми се струва прекалено евтина за истинска м3-ка.В Германия цените започват от 15к евро.....Другото което е че по каталог я дават 343 к.с този пише 350...Не искам да изглеждам дребнав просто ми прави впечатление че доста хора пускат обяви с неточна информация.Според мен е съмнителна :no: :no:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46