Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Да, на снимките изглежда отлично, не се знае наживо как ще е. А цената мисля, че е нормална за 9-годишна кола преди фейслифта, пък макар и направена фейслифт. 

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Моля за малко помощ! Ще купувам кола, но искам преди това да проверя дали не е издирвана. Как и къде може да се направи това? Благодаря!
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
todorSTY написа:Моля за малко помощ! Ще купувам кола, но искам преди това да проверя дали не е издирвана. Как и къде може да се направи това? Благодаря!
Мисля, че в КАТ има опция да провериш (около 50лв), но информацията ми е много стара. А и мисля, че проверката важеше само за България. Тоест, ако колата е нов внос, не може да се провери. Моля някой да ме поправи, ако греша, че и аз се интересувам.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Да, нов внос е от Италия.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
datchko написа:todorSTY написа:Моля за малко помощ! Ще купувам кола, но искам преди това да проверя дали не е издирвана. Как и къде може да се направи това? Благодаря!
Мисля, че в КАТ има опция да провериш (около 50лв), но информацията ми е много стара. А и мисля, че проверката важеше само за България. Тоест, ако колата е нов внос, не може да се провери. Моля някой да ме поправи, ако греша, че и аз се интересувам.
Ако имаш близки в Полицията, отиваш при тях, даваш им ВИН-а и те е пускат в ШИС, това е за териториятна на цяла Европа или май беше за страните които са в Европейския съюз и веднага ще светне ако я издирват. Аз така направих с моята преди да я взема

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
В КАТ не се предлага тази услуга дори и срещу заплащане. Става съвсем без пари точно за 2 минути, но трябва да имаш познат.
Аз така съм проверявал за запор по съвет на нотариуса. Отидох си на гишетата като нормален човек, попитах дали мога да си платя и да се възползвам от такава услуга и лелите наскачаха "как ще ви даваме такава информация, не може така, как си я представяте тази работа". Благодарих любезно, отидох при мой човек на канала, който чукна регистрационния номер за 2 минутки на компютъра и ми каза "имало е запор преди няколко месеца, но вече е вдигнат, отивай прехвърляй бързо и идвай да регистрираме."
Това обаче важи за регистрирани коли, за нов внос не знам.

todorSTY написа:Да, нов внос е от Италия.
http://coordinamento.mininterno.it/serv ... targhe.htm
Пишеш VIN и проверяваш, но колко и дали е актуален сайта нямам представа...

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Един може би тъп въпрос, под VIN разбираме номера на шасито или?
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
И още нещо, понеже италианския хич не ми е стихия Numero Targa Telaio:, кое какво означава и какво трябва да се пише?
todorSTY написа:Един може би тъп въпрос, под VIN разбираме номера на шасито или?
Последните седем знака от номера на шасито.
todorSTY написа:И още нещо, понеже италианския хич не ми е стихия Numero Targa Telaio:, кое какво означава и какво трябва да се пише?
Там където пише Telaio, там въвеждаш VIN номера.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Ок, благодаря, имам известни връзки в КАТ, ще опитам с номера и да видим дали ще се получи.
Кола се проверява само по един начин!В КАТ тази услуга не се предлага от години.Отива се в полицията и се пуска молба,заплаща се такса около 50лв по спомен след което комисия от поне 3-ма човека проверяват колата.Проверката вече обикновено се извършва в КАТ.Проверява се дали колата се издирва и дали номерата не са пренабити,след което се издава протокол подписан от 3-ма "експерти" и това е.
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Момчета,има ли вариант да си пусна визуализацията на парктроника без да цъкам R,не е никаква болка за умиране просто ми е интересно?
Work hard in silence,let success make the noise.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7jj3qy
Става дума за ето този автомобил. Какво мислите?
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
todorSTY написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11410808706025464&slink=7jj3qy
Добре изглежда