Километраж не работи БМВ 518 е34
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
Re: Километраж не работи БМВ 518 е34
Bogdan_Nikolov написа:не е със старото табло си пали стартерае рециклиран миналата година,друга причина по електрониката нещо,ама чакам някой който знае да каже
И моят ИХ не иска да пали с друго табло

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Като смених мотора не искаше да пали, щот оригинално беше с реле, а сега контактите на релето които трябва да задействат стартера са свързани директно с жица и 2 бр. клеми. Снимка може чак като се прибера довечара, ако искате.
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
значе можело а , а сигурен ли ,че е от това
- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
cod-cdbp написа:Става бре, става, в последните два месеца четири пъти питат разни хора
A обратно става ли? От ръчка на автомат?

- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
Да. Модулчето за автомата от старото се прехвърля в празното легло на другото.

Махат се 2 пластм.палеца дето крепят декоративното капаче откъм стъклото и "екрана" е открит.
П.П. Обобщено казано - всички табла с диг.дисплей на ниската версия /20-ки, тдс-и/, са стандартни и ВЗАИМОЗАМЕНЯЕМИ - платките са едни и същи, буксите също, дисплеят за автомата си има място. Няколко свободни пина в буксите в полза на бензина - това е разликата, плюс самите скали /картончетата/ на оборотомера и горивомера /надписа/. Важен е единствено кодингът за съотв. мотор. Уредите са си уреди, те работят според него.
Аз съм с табло от ТДС /заради хубавите пиксели/, като съм си прехвърлил само оборотомера и бензиномера - по "визуални" причини.

Махат се 2 пластм.палеца дето крепят декоративното капаче откъм стъклото и "екрана" е открит.
П.П. Обобщено казано - всички табла с диг.дисплей на ниската версия /20-ки, тдс-и/, са стандартни и ВЗАИМОЗАМЕНЯЕМИ - платките са едни и същи, буксите също, дисплеят за автомата си има място. Няколко свободни пина в буксите в полза на бензина - това е разликата, плюс самите скали /картончетата/ на оборотомера и горивомера /надписа/. Важен е единствено кодингът за съотв. мотор. Уредите са си уреди, те работят според него.
Аз съм с табло от ТДС /заради хубавите пиксели/, като съм си прехвърлил само оборотомера и бензиномера - по "визуални" причини.
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- fizzy
- Потребител
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E31
- Детайли за колата: 520i 24V автомат
The Heartlistener написа:Да. Модулчето за автомата от старото се прехвърля в празното легло на другото.
Благодаря!

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2