Проблем с музикалната система
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с музикалната система
Здравейте,
откакто взех моя автомобил имам много дразнещ проблем с музиката в колата. Проблемът се изразява в това, че през дадено време музиката спира. Мислех си, че проблемът е в лещата на CD-то, но после като сложих друг диск в DVD-то отново прекъсваше. Накрая установих, че проблемът е там и когато слушам радио. Не знам дали си внушавам, но като е топло през деня е още по-осезаемо. 10 секунди музиката свири, след което се чува леко пукане в колоната и спира за около 6-7 секунди и така постоянно. В момента, в който музиката спре, навигационния джойстик спира да действа(т.е. върти се свободно и не прави нищо, а не както когато сменям станции или песни да е на тактове). Интересното е, че го прави не само на дупки, а и на кръгови или когато автомобила е под наклон, примерно на едно от изкачванията в града винаги го прави на едно и също място
Ходих при 2-3ма "разбирачи", но всеки само нахвърля някакви мнения без да е сигурен, а не ми се разглобява цялата кола, за да пробваме откъде е проблема. Моля ако някой е имал такъв проблем в миналото да помогне. Благодаря предварително!!! 
откакто взех моя автомобил имам много дразнещ проблем с музиката в колата. Проблемът се изразява в това, че през дадено време музиката спира. Мислех си, че проблемът е в лещата на CD-то, но после като сложих друг диск в DVD-то отново прекъсваше. Накрая установих, че проблемът е там и когато слушам радио. Не знам дали си внушавам, но като е топло през деня е още по-осезаемо. 10 секунди музиката свири, след което се чува леко пукане в колоната и спира за около 6-7 секунди и така постоянно. В момента, в който музиката спре, навигационния джойстик спира да действа(т.е. върти се свободно и не прави нищо, а не както когато сменям станции или песни да е на тактове). Интересното е, че го прави не само на дупки, а и на кръгови или когато автомобила е под наклон, примерно на едно от изкачванията в града винаги го прави на едно и също място
Ходих при 2-3ма "разбирачи", но всеки само нахвърля някакви мнения без да е сигурен, а не ми се разглобява цялата кола, за да пробваме откъде е проблема. Моля ако някой е имал такъв проблем в миналото да помогне. Благодаря предварително!!! 
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Проблем с музикалната система
Откачи си блутута и ще се оправи .
- lozen_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 само с десния крак
- Мечтае да кара: m5
И на мен ми пръщи след 2 сек и не може да пъхна диск
NE SI GO DAVAM BMW-to-MOE SI E!!!!
- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
На левия калник в багажника има модул блутот откачи го
А ако го ползваш може да се поровиш във форума продава се около 150лв. По новия и не развалящ се вече модул .
Успех ......
А ако го ползваш може да се поровиш във форума продава се около 150лв. По новия и не развалящ се вече модул .
Успех ......
Благодаря ви много, колеги! След като извадих буксата от bluetooth модула нещата си дойдоха по местата!
Живи и здрави
Живи и здрави

Всяко чудо за 1 ден... днес отново започна същия проблем, да не кажа, че е още по-зле
По принцип махнах кабела, който излизаше отгоре от модула, bluetooth опцията изчезна от менюто, преди бе активна, но не можеше да се включи BT. Нужно ли е да се махат и отдолу, защото на снимки гледам, че има, но трябва повече да разглобявам корите, за да ги махна. 
По принцип махнах кабела, който излизаше отгоре от модула, bluetooth опцията изчезна от менюто, преди бе активна, но не можеше да се включи BT. Нужно ли е да се махат и отдолу, защото на снимки гледам, че има, но трябва повече да разглобявам корите, за да ги махна. 
- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
Махасе долната букса с многото кабели
В някои случаи трябва да се сложи тапа .
Пробва първо да ги откачиш
В някои случаи трябва да се сложи тапа .
Пробва първо да ги откачиш
Благодаря ви много Стефан и Илко! След като махнах буксата отдолу всичко потегли по мед и масло

Колеги може ли да ми покажете снимка на тоя блутот ,защото и аз имам същия проблем с прекъсването.
http://i1253.photobucket.com/albums/hh5 ... s/mulf.jpg
това е, махаш корите там, махаш долната букса и всичко заспива

това е, махаш корите там, махаш долната букса и всичко заспива
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Извикай неволята
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Дърпай, не бой се. И мисля, че трябваше да се натисне с отверка
А и нещо развалено, няма да го развалиш втори път, просто трябва да прекъснеш връзката 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2