Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Чисто нови е60 вече няма.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Cinder написа:Почти 2 тона луксозен седан, колкото и rpm да има, не е за светофарни гонки. Всяка по-лека кола ще ви/ни шляпа по светофарите, още повече ако е 4х4Не се занимавайте с глупости
И това от устата на ,човек с V10

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
За после няма място в града, а и не е много разумно
Както и да е, не е за това темата, нека да не я размиваме повече 

- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
jorsenbmw написа:http://www.mobile.bg/11410160452543733
Този автомобил ако случайно някой е имал интерес към него и е ходил на място ще бъда благодарен за инфо от първа ръка за състоянието му на живо.Обявата беше преди две седмици с гриф ''капарирано/продадено'' сега виждам че пак е актуална,та ми е малко странно.
Гледал съм го.Отпред капака в дясно стои доста по-високо от колкото в лявата страна,а тампона за регулиране е навит докрай.Значи не може да се сваля повече.Също така между фаровете и бронята от страната към бъбреците има огромна фуга която няма оправяне.Може би бронята е сменяна с китайска.Фаровете не са DYNAMIC Xenon.Бях тръгнал да е взимам но в последстие се отказах.Колата съм е проверявал по ВИН номер и е оригинален М пакет НО НЕ Е 2007 а е март 2006 година.Собстевника е пълен ЛАЙНАР.Това е което мога да кажа

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Благодаря за инфото .Знаех си, че все някой е ходил да я види от тук и ще получа меродавно мнение.
Фугата между фаровете и бъбреците не е притеснителна-на старото ми Е60 също се получи такава след 3 години каране по българските пътища без да е удряна колата,но другите забележки са доста по важни.И аз не обичам да ме лъжат за точната година било то и на регистрация на автомобила защото една година по-нова означава едни 50 000 километра по малко пробег по презумция.
Фугата между фаровете и бъбреците не е притеснителна-на старото ми Е60 също се получи такава след 3 години каране по българските пътища без да е удряна колата,но другите забележки са доста по важни.И аз не обичам да ме лъжат за точната година било то и на регистрация на автомобила защото една година по-нова означава едни 50 000 километра по малко пробег по презумция.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
jorsenbmw написа:Благодаря за инфото .Знаех си, че все някой е ходил да я види от тук и ще получа меродавно мнение.
Какво ВИ става бе хора, какво значение има на колко хиляди километра е колата, коя година е и прочие. Е аз на моята като съм и сменил всичко, значи е на 10 000хил. километра.... Важното е как е поддържана една кола, годините и километрите не са от чак толкова голямо значение....
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Така е,но някой неща като гадната рейка на Е60,амортизирането на ДПФ-а и износването на торкконвертора си идват точно с пробега независимо колко добре е поддържана.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
netmurder написа:jorsenbmw написа:Благодаря за инфото .Знаех си, че все някой е ходил да я види от тук и ще получа меродавно мнение.
Какво ВИ става бе хора, какво значение има на колко хиляди километра е колата, коя година е и прочие. Е аз на моята като съм и сменил всичко, значи е на 10 000хил. километра.... Важното е как е поддържана една кола, годините и километрите не са от чак толкова голямо значение....
Проблема е, че обявата е откровенно некоректна.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Е може ли BMW E60 M Packet 2007 година да струва 10 000 евро и да си е сложил 2 000 евро за него и да го обсъждаме въобще? Първо, че е удряна и второ със сигурност има ремонти за поне още 3-4К, без да съм я гледал 

- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
Мда. Твърде евтина ми се види и на мен. Когато нещо е прекалено хубаво за да е истина, обикновено не е.
Искам да ви питам за ресета на скоростната кутия, като задържиш педала на газта, когато е на контакт, има ли смисъл да се прави това?
Искам да ви питам за ресета на скоростната кутия, като задържиш педала на газта, когато е на контакт, има ли смисъл да се прави това?
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Rennfahrer написа:Мда. Твърде евтина ми се види и на мен. Когато нещо е прекалено хубаво за да е истина, обикновено не е.
НЕ.Рестартирането на скоростната кутия е доста по-сложно от натискане на педала за 25-30 сек. на контакт.И дори да се рестартира тя се обучава постоянно спрямо натискането на педала,външна температура,температура на масло,наклон на автомобила и т.н.Така че това нещо е напълно излишно.

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Това рестартира само стила на скоростите, истинския ресет на адаптациите става с ИНПА или ДИС
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
Какво ще рече стила? Искаш да кажеш, че ако стила на каране е да настъпваш до ламарината, скоростната кутия ти се нагажда на стила и почва да ги цеди повече, така ли? Окей, де, ама има ли смисъл да се прави това или не?
Да. Обаче се нагажда доста бързо. Ако я цедиш повече почва да превключва доста по-късно. Ако я караш спокойно превключва под 2к rpm(дизел)
Така я рестартираш. Все тая е, пробвай, те така или иначе ще се направят за 5,6 км.
Така я рестартираш. Все тая е, пробвай, те така или иначе ще се направят за 5,6 км.
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
Мерси. А да питам нещо друго - Е60-ките всичките ли са със шпер диференциал?