какво да си купя BMW или мерцедес
Модератор: Технически модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
какво да си купя BMW или мерцедес
какво да си купя BMW,520i,с газ,1992г-5500лв.или мерцедес 124,200Е,1990г-6000лв.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
Re: какво да си купя BMW или мерцедес
pen4ovoto написа:какво да си купя BMW,520i,с газ,1992г-5500лв.или мерцедес 124,200Е,1990г-6000лв.
Ти като питаш такива неща в БМВ форум, какви отговори очакваш, а?

Или може би питаш тука, после в Мерцедес форума и който има повече гласове си взимаш такава?

re
Ами зависи как ти цъка в главата! Ако ще е тръпка вземай Баварец,ако ще е звук бземай баварец,ако ще е ускорение вземай баварец.......ма за какви Мергели 124-ки става въпрос въобще?!?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а стига бееее
200Е имал съм такова животно не е лош ама все едно си постоянно закачено ремарке
вземай тупалката и си свиркай
айде с здраве

зимай мерцедеса !!!
зимай мерцедеса !!!
аз съм имал !!!! преди да си зема бмвто ...
ще си от кампанията стигни жив и няма да знаеш какво е маистор
)
аз сега ги научих всичките ... и се пота секи път като стигам до някаде ...а не стигам кои знае колко по бързо
) ... е не е малко но
с 210 ме е страх с бмвто а с мергела си ги карах спокоино ... верно че дига 230 на газ ама за 20 км в час анли се сещаш
ще си от кампанията стигни жив и няма да знаеш какво е маистор

аз сега ги научих всичките ... и се пота секи път като стигам до някаде ...а не стигам кои знае колко по бързо

с 210 ме е страх с бмвто а с мергела си ги карах спокоино ... верно че дига 230 на газ ама за 20 км в час анли се сещаш
.
уммм.. много извиняваи ама от думите ти или съм разбрал погре6но или каза 4е с бмв 6те се зароби6 само по маистори да ходи6.... което не е ама хи4 верно... един приятел има 200Е и е зле работата.. само возията е добра(като параход4е
)... двигателя е по калпав за мен от този на бмв-то 6тото на6то е 6 цилиндър4ета и е по издръжлив от неговия 4... абе с две думи ако и двете са в равностоино състояние веднага бмв-то зимам аз... вси4ко ве4е зависи дали едното е в по добро състояние...

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- bmwfena
- БМВманиачения
-
Re: зимай мерцедеса !!!
535 написа:зимай мерцедеса !!!
ще си от кампанията стигни жив и няма да знаеш какво е маистор)
аз сега ги научих всичките ... и се пота секи път като стигам до някаде ...а не стигам кои знае колко по бързо) ... е не е малко но
малко се съмнявам относно майсторите щото тва 200Е си е направо МЪРТВОРОДЕНО

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Щом задаваш този въпрос значи трябва да си купиш Мерцедес тъй като БМВ е за маняци и сектанти некви.
И гледай Мерцедеса да е бял
И гледай Мерцедеса да е бял

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Абе що не попрочетеш,а вярваш на пишман разбирачи,само това не ми е ясно
БМВ били нестабилни в завой,е няма такъв смях,че точно в завойте им е силата,приятелю
Мерцедес не е никак лоша кола,не ни слушай нас сектантите,но предлага повечко комфорт и по-малко удоволствие и динамика от БМВ-то,просто реши какво искаш повече,толкова е просто,няма как да збъркаш при този избор
Относно майсторите и чупенето важното е как е поддържан конкретния автомобил,има и 2 и 200,гробници колкото щеш и лъскачи на пръстите на едната ръка,без значение на марката.Избирай внимателно!

БМВ били нестабилни в завой,е няма такъв смях,че точно в завойте им е силата,приятелю

Мерцедес не е никак лоша кола,не ни слушай нас сектантите,но предлага повечко комфорт и по-малко удоволствие и динамика от БМВ-то,просто реши какво искаш повече,толкова е просто,няма как да збъркаш при този избор

Относно майсторите и чупенето важното е как е поддържан конкретния автомобил,има и 2 и 200,гробници колкото щеш и лъскачи на пръстите на едната ръка,без значение на марката.Избирай внимателно!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: какво да си купя BMW или мерцедес
pen4ovoto написа:какво да си купя BMW,520i,с газ,1992г-5500лв.или мерцедес 124,200Е,1990г-6000лв.
Земи си Мерцедес 200Д. Това е моята мечта. Като чуя за това си представям немец-зъболекар(те никога нямат спешна работа, от зъб май не се мре), на всичкото отгоре пенсионер. Натоварил на колата бабата и отиват на нам си кое зее, където на брега ще ядат наденички и ще пият безалкохолна бира(тя ,впрочем, се явява първата стъпка към гумената жена). И по пътя се нервят на "ония идиоти с БМВта" дето вече се връщат то зее-то.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз се прибрах един път от Zurich до София с брилянтен 200 Е W124, на който още му седяха найлончетата по декоративните прагове ...
Колата е много добра,има комфортна возия,въобще много качествен автомобил, но като цяло комфорта ,който предлага Е34-та,комплексно с ергономия на интериор,обслужване,уреди и абсолютно всичко ми допада повече,лично мнение ... Значи тая кола по 1700-те км насам ме отегчи много,тоя мотор е твърде слаб за тежкото купе,до 4000 мин-1 нищо не се случва а след 5000-1 започва да тъпче на едно място и всичко става много тягостно,да не говорим за изпреварванията
Таблото е като с брадва отсечено и вкарано под челното стъкло,дръжките на вратите са тънки и малко грозновати,обстановката вътре не е много добра
Водача няма добра обратна информация за това какво се случва в момента под водещите колела и при високи скорости в остри завои,колата тръгва плавно ,едва доловимо като чувство настрани,което не е никак добре,защото може да бъде фатално ... Има едни завои на изкачване за Любляна/Словения,преди да се стъпи на аутобана,там на два пъти си направих малко експеримент и колата ме подразни с това си поведение
НО все пак това е автомобил за плавно и спокойно шофиране
Георги Пенчев
Колата е много добра,има комфортна возия,въобще много качествен автомобил, но като цяло комфорта ,който предлага Е34-та,комплексно с ергономия на интериор,обслужване,уреди и абсолютно всичко ми допада повече,лично мнение ... Значи тая кола по 1700-те км насам ме отегчи много,тоя мотор е твърде слаб за тежкото купе,до 4000 мин-1 нищо не се случва а след 5000-1 започва да тъпче на едно място и всичко става много тягостно,да не говорим за изпреварванията

Георги Пенчев
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3