Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Продаде колата
Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW

Re: iOS тема

Мнение от sshtskv » 30 Авг 2014, 17:03

vicho написа:4S

не намира wi-fi мрежи

рестартирах network settings, включвах-изключвах и не... и не...

идеи?

Често срещан дефект при 4s, заедно с този, при който камерата не може да фокусира в макро режим.

Не е скъп ремонта - сервиза е в района на техническия университет.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Авг 2014, 21:42

От известно време батерията ми умира неочаквано. Спира на 10, 20% или на колкото си иска. Като го пусна да го зареждам тръгва от 25 примерно или нещо такова. Мислех, че се е бъгнал нещо вече. Отделно като браузвам или слушам музика и ползвам Страва изкарва макс 3-4 часа. Като качих 7.1.2 мислех, че ще се оправи, но кОр.. същата работа. Сега излиза, че се класирам и за програмата по смяна на батерията. Добре, че още не съм го дал за смяна на пауър бутона, че иначе щях да се гръмна.

След толкова мизерии с тия петици вече се чудя дали искам шестица. :banghead:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 30 Авг 2014, 23:58

Давай да ти го сменят, кво го чакаш. Все пак не си дал 150лв за тоя телефон.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 31 Авг 2014, 1:15

bum_bum написа:От известно време батерията ми умира неочаквано. Спира на 10, 20% или на колкото си иска. Като го пусна да го зареждам тръгва от 25 примерно или нещо такова. Мислех, че се е бъгнал нещо вече. Отделно като браузвам или слушам музика и ползвам Страва изкарва макс 3-4 часа. Като качих 7.1.2 мислех, че ще се оправи, но кОр.. същата работа. Сега излиза, че се класирам и за програмата по смяна на батерията. Добре, че още не съм го дал за смяна на пауър бутона, че иначе щях да се гръмна.

След толкова мизерии с тия петици вече се чудя дали искам шестица. :banghead:

Така е.. Аз съм забелязал или S серията или нищо. :lol:
S сериите имат много по малко проблеми.
Същото като при facelift на даден автомобил, почти всичко е оправено... :lol:

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Авг 2014, 7:33

Проблема с пауър бутона при петиците е световно известен :mhihi: Добре, че го няма при 5S. И за батериите уж издържали малко повече, но това са само догадки.
Някой може ли да помогне за причината телефона да не помни историята на обажданията повече от няколко дни? Дали е от някакъв туик или има настройки за това?

това тук не знам дали е вярно
Recent Calls

Click on the "Phone" icon on your iPhone's home screen and select "Recents" from the menu at the bottom of your screen to view a log of your recent calls. This call history will show up to 65 of your latest calls and includes data such as the name and phone number associated with each entry, whether the call was an incoming or outgoing call, the date and the time the call occurred and the duration of the call. Phone numbers highlighted in red are associated with missed calls.

ако е така, ще ми трябва специално приложение за повече

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 31 Авг 2014, 11:57

Така е пази само последните 70.

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Авг 2014, 13:01

От епъл се излагат с пазенето само на 60-70 номера. Просто са на светлинни години от конкуренцията, имам чувството, че разглеждам данните на някоя нокия от преди 10 години :shock: Лошото е, че не може да открия и туик който да поправи нещата. А да набирам през приложение е супер тъпо

ентусиаст
Аватар

Мнение от DigitalExile » 31 Авг 2014, 13:04

Ами то си е до навик честно казано, аз от Recent я използвам последните 10 номера, я не.. никога не бих се върнал да търся някой на които съм се обаждал преди 16 дни, 5 часа и 24 минути :lol: .

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Авг 2014, 13:28

Аз го използвах много. Звъня на какви ли не хора, не записвам телефоните и без това са над 700 вече и като си спомня кога съм се обаждал бързо го отсявам. Пък и да звънна на някой погрешка не е чак такава беда. Има някаква call log pro, която не работи като хората. Така, че ще трябва да отвиквам ... за сега

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 31 Авг 2014, 15:34

Вълк написа:...

имам друг въпрос, може ли да рестартирам телефона и ще си забрави ли кракването от фолуок-а? :dunno:

защото засега съм правил само ресет нетуърк сетингс :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V8ka » 31 Авг 2014, 20:21

:nono:
Последна промяна V8ka на 08 Мар 2024, 21:29, променена общо 1 път

User
Аватар

Мнение от b00st » 31 Авг 2014, 20:29

© написа:Аз го използвах много. Звъня на какви ли не хора, не записвам телефоните и без това са над 700 вече и като си спомня кога съм се обаждал бързо го отсявам. Пък и да звънна на някой погрешка не е чак такава беда. Има някаква call log pro, която не работи като хората. Така, че ще трябва да отвиквам ... за сега

Мен лога ми стига до миналата седмица само, ама и да беше 1 година назад, аз понякога за днешния ден се затруднявам да си спомня кой номер на кой е, ако не е записан, кво остава от преди една седмица.
Като ти звънят по 2-3 непознати номера на ден, после всичко става само някви цифрички като екселска таблица. Тва за да ги помниш със седмици трябва да си може би Айнщайн, не знам :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Авг 2014, 20:45

V8ka написа:
© написа: ...

А защо да не искам?Ти ако си купиш едно бмв за 200 000 лева сигурно ще искаш да има поне подгряване на седалките?Така и аз дал съм 1000 и няколко лева за айфон и предпочитам да я има,не съм умрял за това нещо но е друго да го има.

Разбирам те напълно. С помненето на историята за разговорите е същото :mhihi: Но има възможност за импортиране на СИМ контакти, което според мен е достатъчно.

b00st написа:....

Как инсталира този call log? Има ли нещо по-особено което трябва да знам? Една седмица пак е по-добре от 2-3 дни.
Със сигурност искам малко повече отколкото ми е нужно в действителност, но и аз като колегата по-горе разсъждавам така - дал съм 1000лв за телефон и не може да ми каже на кой номер съм звънял в четвъртък на обяд ?!. Все повече ми липсва андроид. Със сигурност следващият ми телефон няма да е с ios

User
Аватар

Мнение от b00st » 01 Сеп 2014, 0:20

Точно, че не съм му качвал никакъв call log. Аз 65 разговора ги правя за 1-2 седмици, ти ако ги правиш за 2-3 дни не мога да ти помогна :dunno:

Аватар

Мнение от Хаос » 01 Сеп 2014, 1:47

65 разговора за един ден - абсолютно реално, ако ти е служебния (за което всъщност е идеалния телефон)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата