М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Модератор: Общи модератори
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: М*мичката им тъпи дразнещи ТВ реклами, омръзнаха ми!!!
Каква е идеята на тоя клип лепнат в тази тема ???
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
AGT написа:Каква е идеята на тоя клип лепнат в тази тема ???
за петък вечер да си чувал

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Vra4anin написа:Каквото и да си говорим, няма по-отвратителна и по-дразнеща реклама от тази за "пиринско"Не стига, че рекламите са с по-силен звук по принцип, ами и на тая педераска реклама като засвирят ония ми ти гайди в продължение на 30 секунди, направо ми бърка в мозъка.
Всичко друго мога да изтрая - и за "искам п(б)они" и за гъбичките по ноктите и за оня суек дето седи на плажа със заровени в пясъка крака, че го е срам от нацепената кожа на крайниците.... всичко мога да преглътна, но не и тия гайди на пиринско, към тази звукова атака не мога да остана меродавен.![]()
А рекламите на "кредисимо" (с педераса, к**ва, оня с празните бутилки бира и т.н.) са си супер, дори ги чакам с нетърпение да ги гледам
Ааааа, не! Ще ме извиняваш, но тъкмо на Пиринско рекламата си е супер. Това, че ти мразиш звука на гайдата си е твой проблем. Това е една от малкото реклами, която съдържа смислени послания с може би най-красивата планина в БГ или поне притежаваща най-красивите върхове, начело с Вихрен.
А за силата на звука обвинявай СЕМ. В САЩ отдавна приеха такъв закон звука на рекламите да не е такъв(идиотско по-силен от този на предавания, филми и т.н.)защото си е откровено дразнещ. И аз ако съм задрямал нещо и редовно ме стряскат, но ще търпим защото СЕМ ги бива да ограничават само Слави през годините. Доказано е.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Дааа рекламата на пиринско е супер
но виж не мога да кажа същото за " трябват ти пари на време - готово купувам 200 бири изпивам ги връщам бутилките ..
купувам 4000 бири изпивам ги ...
Трябва да сложат емотиконка тип Face palm!
но виж не мога да кажа същото за " трябват ти пари на време - готово купувам 200 бири изпивам ги връщам бутилките ..
купувам 4000 бири изпивам ги ...

Трябва да сложат емотиконка тип Face palm!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- taniotd
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 136к.с.
Не мога да се стърпя да не изкоментирам рекламата на Ариана която пускат при всеки футболен мач, и в която се казва че:
"Ариана кенза футболни фенове"
Е аз гледам предимно футбол и пия предимно Ариана,но не мисля че съм изсран от Ариана

Е аз гледам предимно футбол и пия предимно Ариана,но не мисля че съм изсран от Ариана

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
То темата е за телевизионните реклами, но по националното радио не отстъпват по простотия. Всяка сутрин като пътувам до работа си пускам Хоризонт(то друго и не се хваща в тъпата провинция) и там е Хил клиник за простата, след това някакви оправят хемороиди, след това някакви други шибаняци ти гарантират добра струя, демек пак простата, един два бързи кредита и отново преглед на простата.
ukelichko написа:...
Аз тоя проблем съм го решил от както съм се качил в кола - флашка!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Не знам защо, ама тия олигофрени, точно като стане време да вечеряш и ти пускат някоя реклама като тая,
дето няква спаружена лелка се жалва на дъщеря си, че не можела да скача с парашут, 'щото била разстроена
и щяла да одриска небесата
То хубаво, ама като си хапвам, не ми се слуша за проблемите й със стомашно-чревния тракт

дето няква спаружена лелка се жалва на дъщеря си, че не можела да скача с парашут, 'щото била разстроена
и щяла да одриска небесата

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
Базарът ми е много по добър от базарът ти.

mejdupraznika написа:Базарът ми е много по добър от базарът ти.![]()
![]()
![]()
Да това цепи мрака!

И оная на Bake Rolls - "Иманяки тубеки! Е пуката паката! BAKEEEE ROLLLLLS!! Нуга. - НУГА! гуга. - ГУГА! пица - ПИЦАААААА!!"

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
mejdupraznika написа:Базарът ми е много по добър от базарът ти.![]()
![]()
![]()
Поне дупъ на каката е готин.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Една реклама ме хвърля в недоумение... За какво са нужни дамски превръзки, които попиват "надолу с главата"? Сещам се за ситуации, когато жената може да се окаже в такава позиция, но ... тогава превръзка просто не й трябва. Може да се измислят много такива "иновации", например ютия, с която можеш да гладиш под вода или велосипедна помпа, която да използваш докато скачаш с парашут... Обаче дали са необходими?
Сега чакам да измислят бира, която може да се пие с главата надолу. Иначе ние (мъжете) сме дискриминирани...
Сега чакам да измислят бира, която може да се пие с главата надолу. Иначе ние (мъжете) сме дискриминирани...
Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
За тия незнам ,но ония хапчета дето ги вземат срещу разстройство са супер . Незнам какво ще се случи ако парашутист скочи без да си е изпил "затягащото" хапче ?! Кафявия дъжд ще е нищо пред картината след приземяването ,еле па ако няма ластици на крачолите .Даже се чудя как не са се сетили тия хапчета да ги дават наред на всички които скачат с парашут ,бънджи, ски и т.н Например скиор ако вземе да дрисне по пистата докато се спуска ще доста насмърдяваща картинка .Незнам защо на практика не се случва ,сигурно всички вземат тайно "анти дрис " хапченце и после се подхилкват под мустак
на тия реклами .Все едно си мислят "ей много сте задръстени бе ,аз откога ги знам тия..."

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- S500
-
-
- Кара: BMW 740d E65
- Мечтае да кара: BMW 650i
Ама като отидете на морето и се одрискате....
Ще се сетите за рекламата.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
На мен ми е хрумнала идеята да направя сайт,в който да публикувам хоум мейд клипчета на известни реклами ,един вид разобличаване,нещо подобно на "Ловци на митове".
Примерно дават реклама която някакъв препарат само го докосва за до петното и то изчезва-взимам препарата,почвам да третирам подобно петно и всичко се заснема,или пък онова,дето дават че пералнята "живее" повече,разгласям пералня дето никога не е помирисвала даденият препарат и заснемам състоянието.
Има толкова много материал,и не само за перилни препарати,то са банкови кредити,машини,услуги хранителни стоки,бензиностанции ...само да намеря сподвижници и ще взема да осъществя идеята.
Примерно дават реклама която някакъв препарат само го докосва за до петното и то изчезва-взимам препарата,почвам да третирам подобно петно и всичко се заснема,или пък онова,дето дават че пералнята "живее" повече,разгласям пералня дето никога не е помирисвала даденият препарат и заснемам състоянието.
Има толкова много материал,и не само за перилни препарати,то са банкови кредити,машини,услуги хранителни стоки,бензиностанции ...само да намеря сподвижници и ще взема да осъществя идеята.