Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Здравейте, обмислям да сменям колата и ми попадна това http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7cw43n Сега карам М43Б16 и имам представа за динамиката и разхода. Ако някой е гледал конкретната кола, моля да сподели мнение. Като цяло заслужава ли си и къде може да има евентуална уловка.
На х.Гоце Делчев през 1986г. един тип гонеше комарите вечерно време като оставяше Вартбурга да работи!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Обръщана е 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Diedarling
- Потребител
-
- Кара: E46/136/2000
Mart0 написа:Здравейте, обмислям да сменям колата и ми попадна това http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7cw43n Сега карам М43Б16 и имам представа за динамиката и разхода. Ако някой е гледал конкретната кола, моля да сподели мнение. Като цяло заслужава ли си и къде може да има евентуална уловка.
Била е с десен волан, колега.
хммм, само стикера за еърбега ли подсказва за обръщането на дирекцията ?
На х.Гоце Делчев през 1986г. един тип гонеше комарите вечерно време като оставяше Вартбурга да работи!
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 xd
- Мечтае да кара: BMW F01
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7cyu8c
Колеги какво ще кажете за тази? За километрите е ясно.Някакви мнения ?
Дори и децата знаят,Че Истинският Баварец е 6 -цилиндров !!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Mart0 написа:хммм, само стикера за еърбега ли подсказва за обръщането на дирекцията ?
Сиво табло, черен салон, черен подлакътник. Липса на патрон на шофьорската врата. Бъди сигурен, че е обръщана

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
vladeto_88 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11409164378340261&slink=7cyu8c
на 75% е м пакет, което значи, че или е била и е сложена обикновената задна броня, или е била с обикновената визия и е сложена предна М броня и острани праговете, но е хубава много.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
adko001 написа:vladeto_88 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11409164378340261&slink=7cyu8c
на 75% е м пакет, което значи, че или е била и е сложена обикновената задна броня, или е била с обикновената визия и е сложена предна М броня и острани праговете, но е хубава много.
тая кола освен броня и прагове друго общо с М паркет няма

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
Именно, това гледах и аз, отвътре нито педали, нито вътрешни прагове ///М, нито топка - скорости, камоли окачване, но въпреки това изглежда мн добре
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Mart0 написа:хммм, само стикера за еърбега ли подсказва за обръщането на дирекцията ?
ABS помпата е в дясно по посока на движението и само сервото с помпата на педала на спирачката са преместени в ляво.При лявата дирекция и ABS помпата е от ляво.
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
http://www.mobile.bg/11409165958006746
Като изключим, че волана е смотан (евентуално ще се смени с мулти 3 лъчев, на който незнам дали ще може да се подкара функционалността), подлакътника ми се вижда с напукана кожа, а и предната броня е малко избягала на една страна от дясно, а и ауспуха интересно защо е такъв. Други мнения?
Като изключим, че волана е смотан (евентуално ще се смени с мулти 3 лъчев, на който незнам дали ще може да се подкара функционалността), подлакътника ми се вижда с напукана кожа, а и предната броня е малко избягала на една страна от дясно, а и ауспуха интересно защо е такъв. Други мнения?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
hotride написа:Други мнения?
волана е плуг и плей, демек слагаш мулти-какъвто искаш там (но да е от е46), ръчкаш буксите и вече имаш автопилот и управление на радиото

не ме кефят джантите, остави, че са грозни ами са и прекалено големи и вредят на функционалността!
салона, ксенона, гелето, парктроника и седалките са голям плюс
ако е читава - вАжи

п.с. ауспуха - най-вероятно са сменени само накрайниците, тези не изглеждат лошо

vladeto_88 написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11409164378340261&slink=7cyu8c
20-ска с псевдо м-пакет за 9,500

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
vicho написа:hotride написа:Други мнения?
волана е плуг и плей, демек слагаш мулти-какъвто искаш там (но да е от е46), ръчкаш буксите и вече имаш автопилот и управление на радиото![]()
не ме кефят джантите, остави, че са грозни ами са и прекалено големи и вредят на функционалността!
салона, ксенона, гелето, парктроника и седалките са голям плюс
ако е читава - вАжи![]()
п.с. ауспуха - най-вероятно са сменени само накрайниците, тези не изглеждат лошо
За волана незнаех, че така стоят нещата (значи лесна работа). Джантите и те са лесни има доста маняци с купета, които карат с големи джанти и мисля, че лесно ще се разбера с някой за бартер или пари. Под "гелето" какво имаш предвид? Ей го и ВИН-а "fy31123". Километрите сигурно са поне 400 хил. Сега започвам да се замислям, кола на която са сменени толкова неща (поне според описанието) та тя е била тотал щета...

- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Bavarcho написа:vicho написа:
смешен ли ме наричаш?!?шегувам се дружке
![]()
тоя над теб принципно цитирах![]()
Баварчо - хипарчо..... "Тоя" над него принципно съм аз. Виждам че ти е смешно, ама гледай да не се наакаш от смях и напъване.
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
hotride написа:За волана незнаех, че така стоят нещата (значи лесна работа). Джантите и те са лесни има доста маняци с купета, които карат с големи джанти и мисля, че лесно ще се разбера с някой за бартер или пари. Под "гелето" какво имаш предвид? Ей го и ВИН-а "fy31123". Километрите сигурно са поне 400 хил. Сега започвам да се замислям, кола на която са сменени толкова неща (поне според описанието) та тя е била тотал щета...Дали е + или -
Поздрави!
Под "гелето" е имал предвид, че колата има angel eyes - гелето е жаргон