Датчици-налягане на маслко и температура на водата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Iskren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318 IS седан
Датчици-налягане на маслко и температура на водата
Здравейте.
Колата е е36 М42 1995. Скоро сменях една пластмасова тръба за охлаждането, която се намира под колекторите. И бях разкачил трите букси на датчиците(двата за температурата на охлаждащата течност,третият за налягането на маслото) излизат от ей тази кутийка
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... fg=28&hl=8 Номер 6. Та се съмнявам дали ги върнах правилно по местата и искам да ви попитам дали можете да ми помогнете с информация, кой конектор за кой датчик е. Помня, че единият беше син и го сложих на датчика със син цвят(водата) към него беше увит друг, който също вкарах към вторият температурен датчик и този, който остана го боднах под масленищ филтър.
Ако примерно съм разменил датчика за температурата и този за маслото ще си проличи ли по някакъв начин. Стрелката за температурата си работи нормално, двигателя работи нормално, лампата за маслото свети докато не запаля двигателя.
Колата е е36 М42 1995. Скоро сменях една пластмасова тръба за охлаждането, която се намира под колекторите. И бях разкачил трите букси на датчиците(двата за температурата на охлаждащата течност,третият за налягането на маслото) излизат от ей тази кутийка

Ако примерно съм разменил датчика за температурата и този за маслото ще си проличи ли по някакъв начин. Стрелката за температурата си работи нормално, двигателя работи нормално, лампата за маслото свети докато не запаля двигателя.
- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Re: Датчици-налягане на маслко и температура на водата
Ако стрелката на водата ти работи нормално, значи си ги нацелил.
Датчика на маслото е само с 1 жичка така че той е лесен ... и така
Датчика на маслото е само с 1 жичка така че той е лесен ... и така

Re: Датчици-налягане на маслко и температура на водата
Iskren написа:Здравейте.
Колата е е36 М42 1995. Скоро сменях една пластмасова тръба за охлаждането, която се намира под колекторите. И бях разкачил трите букси на датчиците(двата за температурата на охлаждащата течност,третият за налягането на маслото) излизат от ей тази кутийкаhttp://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... fg=28&hl=8 Номер 6. Та се съмнявам дали ги върнах правилно по местата и искам да ви попитам дали можете да ми помогнете с информация, кой конектор за кой датчик е. Помня, че единият беше син и го сложих на датчика със син цвят(водата) към него беше увит друг, който също вкарах към вторият температурен датчик и този, който остана го боднах под масленищ филтър.
Правилно си ги наредил

3 мнения
• Страница 1 от 1