Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Leon написа:Бях твърдо решил да не се занимавам с креатин, но реших да пробвам какъв ефект ще има. Доста четох как е правилно да се приема, но няма еднозначно мнение. Повечето инструктори не препоръчват зареждаща фаза, мен също ме притеснява натоварването на бъбреците и ще карам с по 5гр. дневно. Въпросът ми е по-скоро има ли някакво значение по кое време на деня е и дали се приема всеки ден, независимо дали тренирам или не (че имаше и по този въпрос противоречия).
3-5 гр. на ден, независимо в коя част на денонощието, няма значени дали и с каква храна или течност. Повече от 5 гр. дневно е абсолютно безсмислено, защото и 3 гр. са достатъчни да поддържаш нивата на креатин в горна граница. Говорим за монохдират, надявам се.
- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
Протеин
BSN Syntha 6, gaspari myofusion или syntrax whey shake ??? Пил съм синтата и изобщо не съм очарован даже май качих на корем от нея...гаспарито става ли за нещо ?
Глутамин
Супер глу на синтрах или на biotech ... цената е много близка така че не е от значение..
Аминокисели
Тук нямам никаква идея...препоръчайте нещо което да стига за поне месец и да не е неоправдано скъпо, предполагам на прах е по добре от таблетките...
BSN Syntha 6, gaspari myofusion или syntrax whey shake ??? Пил съм синтата и изобщо не съм очарован даже май качих на корем от нея...гаспарито става ли за нещо ?
Глутамин
Супер глу на синтрах или на biotech ... цената е много близка така че не е от значение..
Аминокисели
Тук нямам никаква идея...препоръчайте нещо което да стига за поне месец и да не е неоправдано скъпо, предполагам на прах е по добре от таблетките...
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Аз съм доста доволен от Whey Shake. Изпих няколко кофи и Гаспари, но Шейка е по-добро за по-малко пари. Преди 2 години изпих 2 кофи Синтра и ме отказа този протейн много рано. Реално да видиш някакво действие поне 2-3 кофи/пакета да изпиеш.
Глутамин пак на Syntrax Super Glu бих казал, че найстина е добър продукта типично за тази марка получаваш добра разфасовка на добра цена.
Амино само на прах бих ти препоръчал. На BSN AminoX или Xtend и двато са добър избор.
Ако добавиш рибено масло и някакви витамини ще е още по-добре, разбира се това всичкото да сработи добра диета и сериозна тренировка.
Глутамин пак на Syntrax Super Glu бих казал, че найстина е добър продукта типично за тази марка получаваш добра разфасовка на добра цена.
Амино само на прах бих ти препоръчал. На BSN AminoX или Xtend и двато са добър избор.
Ако добавиш рибено масло и някакви витамини ще е още по-добре, разбира се това всичкото да сработи добра диета и сериозна тренировка.

колеги да ви предупредя, от тия гумените дъмбели дето масово се продават по нета на тънка цена не си купувайте, една година след като съм ги купил миришат нетърпимо въпреки че 1 год са седяли на балкона, и пускат чернилка по ръцете яко.... големи боклуци са ама като ги купувах нямаше мнения за тях в нета 

www.bmwпрофесори-bg.net
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
benzin написа:колеги да ви предупредя, от тия гумените дъмбели дето масово се продават по нета на тънка цена не си купувайте, една година след като съм ги купил миришат нетърпимо въпреки че 1 год са седяли на балкона, и пускат чернилка по ръцете яко.... големи боклуци са ама като ги купувах нямаше мнения за тях в нета
О и аз имам два в нас за зор заман и верно си ги държах доста време на балкона докато малко намалее смрадта на нафталин ... сега сякаш по малко миришат вътре ги държа иначе за 50лв комплект от 2 дъмбела с дръжки по 17,5 кг бива като цена.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Интересно четиво за няколко дни, прочетох всичките 401 страници 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
L&R написа:Интересно четиво за няколко дни, прочетох всичките 401 страници
За съжаление наистина полезните май не са повече от 1/3 от тия 400... и хората, които са в час и можеш да научиш нещо спряха да пишат (или поне някои от тях)...
Има интересни неща, който е свикнал да търси такава информация ще отсее 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
От известно време се каня да я поразчистя, ще започна следващата седмица.
Never mistake motion for action...
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Колеги, знам че сигурно в темата доста е дискутирано, но не мога да я прегледам цялата, интересува ме какъв фат бърнър на горе долу сносна цена бихте ми препоръчали. Отскоро започнах да бягам сутрин да сваля някое друго килограмче, но съм още доста бос в тази материя и нямам идея какво точно да си поръчам.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
vicho написа:Leon написа:Бях твърдо решил да не се занимавам с креатин, но реших да пробвам какъв ефект ще има. Доста четох как е правилно да се приема, но няма еднозначно мнение. Повечето инструктори не препоръчват зареждаща фаза, мен също ме притеснява натоварването на бъбреците и ще карам с по 5гр. дневно. Въпросът ми е по-скоро има ли някакво значение по кое време на деня е и дали се приема всеки ден, независимо дали тренирам или не (че имаше и по този въпрос противоречия).
аз пък го блъскам нон-стоп на "зареждаща" фаза, така ми каза моя инструктор...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
DiMIcha84 написа:Колеги, знам че сигурно в темата доста е дискутирано, но не мога да я прегледам цялата, интересува ме какъв фат бърнър на горе долу сносна цена бихте ми препоръчали. Отскоро започнах да бягам сутрин да сваля някое друго килограмче, но съм още доста бос в тази материя и нямам идея какво точно да си поръчам.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Здравейте! Дайте някоя примерна програма за тренировка на цялото тяло. Нещо разделното трениране на мускулните групи не ми допада вече.
Поздрави!

- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
За сусамовият тахан какво ще кажете, на етикет нещата изглеждат добри ама след 10тия буркан взе да ми писва
пък и последните месеци не съм качил грам и почвам да се нервя
Освен яйца, сирене/кашкавал, пилешко, "чисто" свинско, картофи и ориз какво друго да се яде...риба отвреме на време, телешкото е по-скъпо пък и не ми харесва много

Освен яйца, сирене/кашкавал, пилешко, "чисто" свинско, картофи и ориз какво друго да се яде...риба отвреме на време, телешкото е по-скъпо пък и не ми харесва много