Под Прикритие - български криминален сериал
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Re: Под Прикритие - български криминален сериал
Добре де, само на мен ли тоя Косъма ми беше някакъв никакъв такъв? В смисъл когато пазеше момичетата там и се въртеше край тях го приемах, ама като почнеше да се прави на Гангстер и да заплашва конкуренцията особено(и пускаха оная смешна музика приличаща на цирк в първите сезони
)то направо го виждах като Марто дървото.
Нито възприех тая истерия сред феновете като го убиха по най-смешния възможен начин(самото убийство си беше един от мега-гафовете на целия сериал като цяло заедно с това на адвокатката на Джаро)нито после когато някои искаха да го връщали, абе нищо изобщо. Косъмът е един от персонажите, които никога не са ми липсвали. По-скоро Чочо Попйорданов когато го убиха съвсем не навреме ми липсваше защото пасваше идеално в тая роля, ИДЕАЛНО!
Та я кажете в мен ли е проблема за тоя косъм?

Нито възприех тая истерия сред феновете като го убиха по най-смешния възможен начин(самото убийство си беше един от мега-гафовете на целия сериал като цяло заедно с това на адвокатката на Джаро)нито после когато някои искаха да го връщали, абе нищо изобщо. Косъмът е един от персонажите, които никога не са ми липсвали. По-скоро Чочо Попйорданов когато го убиха съвсем не навреме ми липсваше защото пасваше идеално в тая роля, ИДЕАЛНО!
Та я кажете в мен ли е проблема за тоя косъм?

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не е само в теб. Сценарно Косъма беше много неиздържан персонаж, който го мятаха в нереалистични крайност, Сано се наду като препомпана гума, а в крайна сметка беше най-обикновен поддържащ герой. Това, че вкара главния герой в организацията не е толкова важно за действието, можеше да бъде постигнато по много различни начини.
Never mistake motion for action...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Май няма да го има повече този сериал и въобще продуцетска къща Камера на Митовски и Гочев...били фалирали 
Актьорите от сериалите на Димитър Митовски и Гочев се вдигнали на бунт за незплатени заплати.

Актьорите от сериалите на Димитър Митовски и Гочев се вдигнали на бунт за незплатени заплати.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Да бяха фалирали преди тоя трети сезон че да го нямаше... дано няма четвърти но все си мисля че с това говорене че бил дотук може да почнат да снимат..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Демирев
- ентусиаст
-
Четвърти сезон свърши още началото на април. Пети сезон чакахме. Финансовите проблеми на брадатия са тежки.
Пети сезон може да има, ако го снима друг.
"Камера" и Митовски-Гочев бяха дотук със сериалите и държавната аванта от БНТ.
Пети сезон може да има, ако го снима друг.
"Камера" и Митовски-Гочев бяха дотук със сериалите и държавната аванта от БНТ.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Да де моя грешка. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Демирев
- ентусиаст
-
То минаха 5 месеца почти. Нормално да се забрави.
Аз гледам сега повторенията на четвърти сезон по БНТ2 от 23:15ч. от понеделник до четвъртък.

Аз гледам сега повторенията на четвърти сезон по БНТ2 от 23:15ч. от понеделник до четвъртък.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Май не са добре нещата при Митовски и компания. Революция Z също е техен, а бтв го приключи доста набързо. Даваха го всеки ден по бтв синема, 2 поредни сезона.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
“Под прикритие” се завръща - с пети, последен сезон
Хитовият сериал на БНТ “Под прикритие” се завръща на екрана - с пети, последен сезон, съобщиха от телевизията.
На южното ни Черноморие вече започнаха снимките на криминалната сага.
В този сезон продуцентите ни обещават среща с любимите герои, но и с нови актьорски имена.
Заплетена фабула, неочаквани обрати, сложни каскади и напрежение от началото до края.
”Важно е зрителите да възстановят… Има сценарен ход… Презараждане на сериала, зрителски интерес, световна дистрибуция… В над 150 страни е продаден сериалът”, коментира Севда Шишманова, директор “Програма БНТ1?. ”С 5-ти сезон ще направим нещо, което ще направи възможно зрителите да се разделят със своите любими герои, докато са влюбени в тях”, допълва още тя/
”Нови герои, няколко образа. Много талантливи актьори. Бойко Кръстанов е новото ченге под прикритие. Да не разкривам всичко…", коментира продуцентът Димитър Митовски.
Oсвен любимите персонажи в култовата кримка - Иво, Куката, Попов, Мартин, Ерол, Големия Близнак, Ния, в екшъна тази година се включват и нови герои. Трима са вече известните нови актьори, които влизат в сериала - Димитър Баненкин, познат от поредицата на БНТ „Недадените“, и звездите на Народния театър Христо Петров и Дарин Ангелов. В момента се провежда кастинг и за нова основна женска роля, която ще е един от най-интересните персонажи на сезона.
“Под прикритие” стартира в края на ноември.
Хитовият сериал на БНТ “Под прикритие” се завръща на екрана - с пети, последен сезон, съобщиха от телевизията.
На южното ни Черноморие вече започнаха снимките на криминалната сага.
В този сезон продуцентите ни обещават среща с любимите герои, но и с нови актьорски имена.
Заплетена фабула, неочаквани обрати, сложни каскади и напрежение от началото до края.
”Важно е зрителите да възстановят… Има сценарен ход… Презараждане на сериала, зрителски интерес, световна дистрибуция… В над 150 страни е продаден сериалът”, коментира Севда Шишманова, директор “Програма БНТ1?. ”С 5-ти сезон ще направим нещо, което ще направи възможно зрителите да се разделят със своите любими герои, докато са влюбени в тях”, допълва още тя/
”Нови герои, няколко образа. Много талантливи актьори. Бойко Кръстанов е новото ченге под прикритие. Да не разкривам всичко…", коментира продуцентът Димитър Митовски.
Oсвен любимите персонажи в култовата кримка - Иво, Куката, Попов, Мартин, Ерол, Големия Близнак, Ния, в екшъна тази година се включват и нови герои. Трима са вече известните нови актьори, които влизат в сериала - Димитър Баненкин, познат от поредицата на БНТ „Недадените“, и звездите на Народния театър Христо Петров и Дарин Ангелов. В момента се провежда кастинг и за нова основна женска роля, която ще е един от най-интересните персонажи на сезона.
“Под прикритие” стартира в края на ноември.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Оня ден отивам в една морга, гледам една черна е34-ка седан и човека там вика, таа не се пипа ще я търкалят в под прикритие.... Като ми я върнат тогава... Па ше има "екшън" 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
йей
най-добрия българския сериал,който съм гледал някога.

най-добрия българския сериал,който съм гледал някога.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Да
и отново ще гледаме куката 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Вместо да бяха продължили сюжетната линия,по-добре да се бяха сетили да направят нещо в стил Стар Уорс-да направят петия сезон хронологично подреден преди всички останали и да разкажат за подземния свят на '90-те години в България.
Как са се сформирали групировките,начина на живот ,как героя на Билалов взима парите,какво ги прави,как сформира икономически кръг около себе си,светския живот малко клюки да вкарат от него време с наще ВИП-ове,малко политика да вкарат.....Не говоря да се залитне съвсем по носталгия по мутренските години,но на младата аудитория '95 + набор щеше да им е интересно да видят нещата погледнати от художествената страна.Щеше да има истински стари коли бегачки и лъскарки....
Сега за да има поне посредствен успех в този му вид искам да видя само манекенки вътре,само от АМГ нагоре,да се покаже мегалукса на хората в сивата икономика ,да има кадри в Монако,Дубай,Кап Верде ,да вкарат истинските личности актуални за съвремието ни да играят себе си.....БНТ няма толкова пари за да отговори на исканото и търсеното от зрителите топ ниво на пети сезон.Ще стане като ''Изгубени''......
Как са се сформирали групировките,начина на живот ,как героя на Билалов взима парите,какво ги прави,как сформира икономически кръг около себе си,светския живот малко клюки да вкарат от него време с наще ВИП-ове,малко политика да вкарат.....Не говоря да се залитне съвсем по носталгия по мутренските години,но на младата аудитория '95 + набор щеше да им е интересно да видят нещата погледнати от художествената страна.Щеше да има истински стари коли бегачки и лъскарки....
Сега за да има поне посредствен успех в този му вид искам да видя само манекенки вътре,само от АМГ нагоре,да се покаже мегалукса на хората в сивата икономика ,да има кадри в Монако,Дубай,Кап Верде ,да вкарат истинските личности актуални за съвремието ни да играят себе си.....БНТ няма толкова пари за да отговори на исканото и търсеното от зрителите топ ниво на пети сезон.Ще стане като ''Изгубени''......
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
jorsenbmw написа:Вместо да бяха продължили сюжетната линия,по-добре да се бяха сетили да направят нещо в стил Стар Уорс-да направят петия сезон хронологично подреден преди всички останали и да разкажат за подземния свят на '90-те години в България.