M50 или М20
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- extreme_power
- Потребител
-
M50 или М20
Здравейте, от известно време имам вече бюджет "кола", тия дни ме повозиха на едно 520(с новия мотор, М50 ако не се бъркам).
Изведнъж стигнах до извода че и аз искам (странно защо ли
).
След бърза проверка в mobile.bg намерих коли за под 4000, 90-а година, които на снимките изглеждаха невероятно, тогава се поразчетох малко (сумарно около 8-10 часа естествено не само по тази тема ами и по принцип за БМВ
) и разбрах че има модификации на мотора (М20 и М50 ). За съжаление не можах да стигна до извод дали си заслужава М50-то повечето пари (повече от 1000 лева отгоре). Един приятел (отявлен газаджия) веднага ми каза че М20 е по-добре (щтото явно е по-газопригодно
), аз не съм хич "за" тази идея , но все пак това си беше глас в подкрепа на М20
. Ще съм благодарен ако ме насочите.
П.С. Ако можете споделете горе-доло как се движи поддръжката на вездесъщата 5-ца. За данъка вече проверих (100-160 лева)
П.П.С. Да ви питам знаете ли как седи въпроса с вноса, току виж от 1-и януари махнали митата и не измислили някоя ши**на такса, дето я замества. Та да се кара с автовоз или на собствен ход. (Знам че така може дори и по-скъпо да излезе ама знаете ги нашите улици).
Офф, това май беше за сега, много ви благодаря предварително.
Изведнъж стигнах до извода че и аз искам (странно защо ли

След бърза проверка в mobile.bg намерих коли за под 4000, 90-а година, които на снимките изглеждаха невероятно, тогава се поразчетох малко (сумарно около 8-10 часа естествено не само по тази тема ами и по принцип за БМВ

П.С. Ако можете споделете горе-доло как се движи поддръжката на вездесъщата 5-ца. За данъка вече проверих (100-160 лева)

П.П.С. Да ви питам знаете ли как седи въпроса с вноса, току виж от 1-и януари махнали митата и не измислили някоя ши**на такса, дето я замества. Та да се кара с автовоз или на собствен ход. (Знам че така може дори и по-скъпо да излезе ама знаете ги нашите улици).
Офф, това май беше за сега, много ви благодаря предварително.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
JANI написа:m50-то е на светлинни години от м20 даже ако иам6 желание аз имам едно м50 92 год с все екстри може да го грабва6 ако изка6 , а относно 1януари 2007 не се залъгвай , мой приятели от автосалони казват 4е ще стане по-голям х-й тогава и толкова хора дет 4акат ще изгорят така 4е мисли добре
Кач пара?
BMW Service Team
JANI написа:мой приятели от автосалони казват 4е ще стане по-голям х-й тогава и толкова хора дет 4акат ще изгорят така 4е мисли добре
Твърде е голяма вероятността твоите приятели да говорят колкото да не заспят. То и аз обичам да лафя, ама като не съм сигурен слагам отпред по едно "аз мисля" или "според мен", а повечето "разбирачи" говорят така, като че от тях зависят тия неща.
- extreme_power
- Потребител
-
Оффф, доста народ изслушах за тоя 1-и януари, едни казват нищо няма да има, други казват че ще стане доста по-солено, ама нали знаете 5 души , 6 мнения, май е ще е разумно да се поизчака и да се види. Тъкмо ще имам възможност да си избера и банка за малко заемче
и живот и здраве напролет да има "I Believe I can fly, I believe i can touch the sky..."
. Благодаря ВИ.

m50 :))) после ще си търсиш по мощен
m50
)) после ще си търсиш по мощен
много готино се свиква с това задно

много готино се свиква с това задно
По въпроса за Е34 - преди време Явор продаваше за доста разумни пари Е34 530i с М30В30;
Не съм виждал колата, но се твърдеше че е читава, само че гола откъм екстри. Ако аз си търсех Е34 без претенции за екстрите щях да се метна на това - защото силно подозирам, че и газова да му сложиш читав М30В30 пак ше сцепи читав М50В20 на бензин.
Както и да е - офертата вече не е актуална;
Не съм виждал колата, но се твърдеше че е читава, само че гола откъм екстри. Ако аз си търсех Е34 без претенции за екстрите щях да се метна на това - защото силно подозирам, че и газова да му сложиш читав М30В30 пак ше сцепи читав М50В20 на бензин.
Както и да е - офертата вече не е актуална;
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
11 мнения
• Страница 1 от 1