Откраднато BMW E30, Черна, 4 Врати, Тунинг на Hamann

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Re: Откраднато BMW E30, Черна, 4 Врати, Тунинг на Hamann

Мнение от fancooler » 30 Юли 2014, 12:48

Колега, съжалявам за колата. Имаш още две очи из Пловдив и горко му ако ми попадне в ръчичките... :censored:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 30 Юли 2014, 22:15

Тия не се спряха... щом и на Е30-ки почнаха да налитат... Иначе колата е наистина уникална :cry:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Потребител
Аватар

Мнение от julibk » 04 Авг 2014, 12:38

още веднъж, благодаря на всички, който се отзоваха !!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от julibk » 14 Авг 2014, 17:12

:ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
ЕТО ЗАПИС ОТ ОХРАНИТЕЛНИ КАМЕРИ НА ЧОВЕКА ОТКРАДНАЛ КЛЮЧОВЕТЕ И СЛЕД ОКОЛО МЕСЕЦ КОЛАТА
:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

http://vbox7.com/play:7e6005a4ce

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 16 Авг 2014, 11:31

Добре де, като си разбрал, че са ти откраднали ключовете (или загубил) - защо я паркира пак там с резервните ти такива?
Все едно доброволно си му казал на тоя "ела я взимай" ?

В момента колата стои в някой гараж в някое село и си прашасва.
Като гледам не е млад човек, а неккъв чичак.
Заставаш там и по цял ден гледаш за хора с това телосложение, незнам какво друго да се направи
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 17 Авг 2014, 10:53

прегледай записите, тоя 100% или минава от там за работа или живее на близо, като му гледам и стила на обличане лесно ще го познаеш
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 20 Авг 2014, 11:18

Колеги, не се чудете как посягат на 30-ки, дискутирания екземпляр е по-ценен от доста "по-нови" коли с марката ни.
От друга страна, като гледам този чичец, си мисля, че той всъщност не е наясно какво краде и е силно вероятно в момента да се чуди какво да я прави...

Авторе, из Павлово бучат няколко 30-ки ... малко ме съмнява толкова публично да я изкарат, но със сигурност ще се огледам следващия път, когато се размина с някоя от тях.

Успех и от мен и стискам палци да се намери!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

Потребител
Аватар

Мнение от julibk » 23 Авг 2014, 13:18

Благодаря ви колеги !!!.. радвам се като мако дете, когато още някой от вас подкрепя моята кауза, и хвърля по едно око, там където живее и се движи !!!!

Ужасно я обичам тази кола !!!

Номера на колата е СА4700ВМ и на латиница CA4700BM :paranoid: ... пиша го ако въпросния чичак, случайно може да чете или си направи труда да потърси номера. Искам да му кажа, че няма да си спестя усилията да я търся, нито след месец, нито след година, нито след две, нито след 5... следя всички форуми, продавалници, пазарувалници, мобилета .. и прочие и едно болтче да се появи ще го намеря и ще го позная. Дал съм сними и описание на един куп сервизи и приятели. Участвам във почти всички събития с BMW-та, познавам страшно много хора с e30-ки и други могъщи баварии :-)..., които чакат да кацне пиленцето .... Показал съм видеото на всички мой приятели в квартала, на моите приятели в 4-то, 1-во и 6-то РПУ.... а имам и други изненадки за него, който ще запая в тайна :mrgreen:
Ако въпросния неграмотник има късмета да го хвана ще участва във филм на Тарантино, по който признавам си се увличам от дете ... и това няма да е всичко... пак ако чичака може да чете му предлагам да се запознае с НПК или за неграмотници като него Наказателно Процесуалния Кодекс, където може да провери, че ако го гепят го чакат от 3-10 годинки и това при положение, че му е за пръв път, в което силно е съмнявам :D и тук някак в ума ми излиза едно лафче от казармата "колко тежи един Калашник" .. същото като е-30-ката 10-тина годинки не повече :mrgreen:
Така че чичак, честито крадено BMW E30 !!!!
...ще ти приседне, ще е много интересно как ще я продаваш- на части ли? ще я пребоядисваш ли? ще си я държиш на село ли? ... незнам ама се наигра яко !!! и тежко ти и горко ако се издъниш. По-доре да беше откраданал един Smatrphone :mrgreen:

Едно знам със сигурност, всеки рано или късно се дъни, особено пък ако е прошляк закъсал за 500 лева :mrgreen:
Още ведъж честито на печелившите !!! :driving:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 23 Авг 2014, 22:57

Дано чете тоя боклук и да я зареже някъде! :censored:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 24 Авг 2014, 10:31

Този боклук който ти е свил колата е супер аматьор тоз задник е толкова паниран че когато я взима при самото тръгване пуска десен мигач в паниката си .И съм сигурен че този мишок чете форума и трябва да знае че тази кола с толкова много преглеждания от хора в този форум няма никакъв шанс да я реализира някъде.И нека бъде разумен да я зареже някъде заключена,за да не плаче и той
Последна промяна mfandakov на 24 Авг 2014, 20:15, променена общо 1 път
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

Потребител
Аватар
Кара: Е36 320 93г.

Мнение от kjm » 24 Авг 2014, 14:31

като гледам как си му набрал май по-добре да зарежи колата някаде и да бяга
ИзображениеДве неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и
Вселената. За второто не съм съвсем сигурен. (А. Айнщаин)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 18 Окт 2014, 18:24

има ли развитие?
www.bmwпрофесори-bg.net

Потребител
Аватар

Мнение от julibk » 24 Окт 2014, 11:31

Търсенето продължава ... ще излезе нещо от някъде .. доста хора търсим следи :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 24 Окт 2014, 20:55

желая ти успех, дано се намери колата, а ако набараш изрода, тогава ти пожелавам приятно прекарване си вземи една-две банки кръв да му преливаш, за по-дълготрайно удоволствие... нали ще се играе по Тарантино, та там е сериозна работата.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 26 Окт 2014, 18:28

Колега според поведението му ме съмнява да опитен крадец според мен това е някой който те е дебнал
и продължава а ти не го забелязваш , ще гледам за колата видя ли я ти давам гаранция ще го смажа от бой!
много е подло да се краде :bang: :bang: според мен този шишо те познава

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата