Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Re: iOS тема
Тенкю, моят е ФО 5S, ще го държа изключено 

Може да го включиш ако имаш нужда от данни при роуминг. Аз лично нямам т.е. ако го включа и го забравя при напускане на страната сигурно няма да си позная сметката после
Тези с турбо сим лъжат телефона, че са с карта на чужд оператор и като са в БГ трябва да са с включени данни при роуминг.

1MB в роуминг е около 1 лев. Не е кой знае колко фрапантно, за проверка на поща/форум става.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
снимка от 5S качена във фейсбук ми беше 4крони и нещо, тоест около 1лв. и малко.
те нали ги направиха еднакви цените в европейския съюз.
те нали ги направиха еднакви цените в европейския съюз.

Ако знаеш колко струва и какво ще правиш не е чак толкова зле, но ако е както в БГ - неограничено може да се плати +100 лв на това което плащаш в момента. Все пак зависи кой колко пари е свикнал да дава за телефон. Освен това при пуснати данни в роуминг, програмите постоянно пращат нещо та дори и самата ios т.е. няма да може да контролираш интернета да е само за поща или някаква конкретна снимка
между другото хубава снимка от 5s достига до 5мб, а ако е запишеш в някакъв по особен формат е 20-25мб, но това вече е извън рамките на нормалното използване на телефона
между другото хубава снимка от 5s достига до 5мб, а ако е запишеш в някакъв по особен формат е 20-25мб, но това вече е извън рамките на нормалното използване на телефона
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Колеги да ви попитам и Вас - при открадната 5-ца може ли да и се смени IMEI -а (питам ,тъй като ми го гепиха от сервиза и да знам дали да се надявам изобщо да ми го намерят от 7-мо РПУ
) или за 200 лева го правят да не се намери ? 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Не може на нито един айфон...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
След като е откраднат от сервиза, няма ли да ти го платят или дадат друг????
Не може да се сменя имей, но телефона може да се ползва за части. Как така са го откраднали от сервиза?
- chernobila
- младши ентусиаст
-
alekangg написа:След като е откраднат от сервиза, няма ли да ти го платят или дадат друг????
Нощно време и като съм почивка работя в автосервиз и докато пробвах една кола точно за 3-4 мин изчезна телефона

Остава ми надеждата ,че не може да се смени ИМЕЙ-а .Дано полицайте го намерят

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
chernobila написа:alekangg написа:След като е откраднат от сервиза, няма ли да ти го платят или дадат друг????
Нощно време и като съм почивка работя в автосервиз и докато пробвах една кола точно за 3-4 мин изчезна телефона
Влез в акаунта и го блокирай в lost mode.
http://support.apple.com/kb/HT5668
- chernobila
- младши ентусиаст
-
b00st написа:chernobila написа:alekangg написа:След като е откраднат от сервиза, няма ли да ти го платят или дадат друг????
Влез в акаунта и го блокирай в lost mode.
http://support.apple.com/kb/HT5668
Телефонът е блокиран 15 мин след като беше откраднат.Благодаря много на всички и дано полицията ми го намери,че ми е много скъп подарък

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
iCloud ID Remove Service за iPhone 5s & 5c, iPad Air само чисти IMEI ( до 1 ден)-Цена 280 лева.
iCloud Remove Service за iPhone 4.4s.5,iPad 3&4 само чисти IMEI (от 3 до 10 дена)-Цена 260 лева.
Да не те разочаровам, ама и на това му намериха цаката и продавалника май ще спре да предлага евтини айфони заключени.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
кент бидон
това са измами
?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
bam-bam написа:iCloud ID Remove Service за iPhone 5s & 5c, iPad Air само чисти IMEI ( до 1 ден)-Цена 280 лева.
iCloud Remove Service за iPhone 4.4s.5,iPad 3&4 само чисти IMEI (от 3 до 10 дена)-Цена 260 лева.
Да не те разочаровам, ама и на това му намериха цаката и продавалника май ще спре да предлага евтини айфони заключени.
Не са му намерили напълно - при активиран lost mode за сега никой не може да ти помогне. Премахват icloud само на телефони които не са блеклистнати от оператор и не са обявени за изгубени чрез lost mode. Това е горе долу доброволно да си продадеш телефона, но да си забравил да си изтриеш icloud акаунта и за 260лв ти го премахват.
Но от друга страна на сестра ми телефона си отиде така, предполагам за части