Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Политическа.

Мнение от steeN » 14 Авг 2014, 23:41

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:35, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Авг 2014, 23:48

подкрепяни от ЕНП, председателя на ЕК, Меркел, бундестага.. смешно е дори да се съпоставят, но на 5-ти ще имаме отговор.

Ти пък къде го видя това че Меркел подкрепяла НЕмутрата ? Може би да го подкрепя без да е разбрала ..
Някакво изявление на въпросната дама си докопал или как ? В какво точно се състоя тая подкрепа за ГЕРБ от страна на Меркел ?
Я ни осветли нас незапознаните с титаничната борба на Вожда с лошите ?
Тоя образ сладкодумен още като главсек на МВР се правеше на мъченик ,че щели да го "поръчат" лошите и той щял да падне в бой за свобода .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Авг 2014, 0:00

Може да съм тъп ама Гюнтер като изнесе продукция за България ще си купи ново БМВ, що трябва Ганьо да го купува? Тия пари не се губят никъде, просто остават в Гюнтер. После като стане на 25 години Ганьо ще си го вземе нов внос и ще е доволен.

А те и в ЕС не са особено богати. Като идеш на екскурзийка всичко е цветя и рози ама ако живееш там е малко по-различно. То и в София сега ако излезеш по центъра ще си помислиш че всички са милионери ама.. :dunno: Да не говорим с 500,а дори с 1000 евра в Германия, Франция, Испания ако щеш какво ще правиш? Квартира ли ще си платиш, ще ядеш ли, дрехи ли ще си купиш, ще спестиш нещо ли? А и не знам къде са тия 500 евра минимална заплата като поне в 10-тина държави е по-ниска. А цените на стоките са съизмерими.

Естонците не ги знам колко са добре ама имахме там офис. Работа има в два-три града. Всичко останало е адска мизерия. За последните 20-тина години над 20% са напуснали страната. Едва ли от хубаво. Та една голяма част от населението сега живее на техен гръб с парите, дето им изпращат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 15 Авг 2014, 0:03

.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Авг 2014, 0:11

@ bum_bum
Ако беше истина това дето пишеш, всички членки в ЕС щяха да са бедни, а не сравнително заможни. ЕС няма сметка членките да са бедни, щото вместо да си вземеш 8 годишно бмв или тойота, ще си купиш ново бмв, вместо до почиваш в Турция на ски, ще идеш на Алпите и така да се завъртят парите в ЕС. Дори сам си противоречиш каза икономиката не върви хората са "бедни като църковни мишки", за какво да ни държат бедни, като нищо от европа няма да можем да си позволим освен храна и това има обратен ефект за ЕС. А и колко да са "бедни" не си видял вълна от французи, германци, испанци, италианци или белгийци да ходят у Русия примерно, а обратното :mhihi:

Не знам какво си завършил и с кво си се занимавал, но последният дето ми развиваше теорията за лошият ЕС, искаше да живее в гората.. и не можеше да обясни защо 26 от 28 членки получават 450 евро минимално заплащане, (без Естония 350 евро). Мога да ти извадя и графики с бвп-тата и на страните преди ЕС и след ЕС.. и всички са на +, други са същите.. и няма как по друг начин да е, като няма пречки за търговия и бизнес.. стандартите и изискванията не са пречки и не важат само за България, а за всички членки.

На България никой не й пречи да изнася за Русия и останалият свят, "европейски изисквания" са само за ЕС.. Русия няма "европейски изисквания", ама износа към тях е едноцифрено число (май 4-5%) а за ЕС 75%.
Да за ЕС има изисквания, но който ги покрива има достъп до 500 млн потребители и то с висока покупателна способност.. Познавам хора дето произвеждат и изнасят за ЕС и дъщеря им всяка година оставя пари за обувки колкото за нова 3-ка. Това че българите сме индианци и не може да играем по правилата си е наш проблем, явно не бяхме готови за ЕС.. ма ако вярваш в някъв волдеморски план за лошият ес, само мога да те съжалявам, абсолютно искрен съм.. има си хора, които просто винаги виждат в черно.

@ jordanov
Бях постнал в темата клип как Меркел призовава българите да гласуваме за герб, а Бойко се подхилкваше отзад нея като циганче в такси :mhihi: ще го потърся в тубата утре.
Последна промяна acer на 15 Авг 2014, 0:35, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Авг 2014, 0:29

bum_bum написа:Може да съм тъп ама Гюнтер като изнесе продукция за България ще си купи ново БМВ, що трябва Ганьо да го купува? Тия пари не се губят никъде, просто остават в Гюнтер. После като стане на 25 години Ганьо ще си го вземе нов внос и ще е доволен.

А те и в ЕС не са особено богати. Като идеш на екскурзийка всичко е цветя и рози ама ако живееш там е малко по-различно. То и в София сега ако излезеш по центъра ще си помислиш че всички са милионери ама.. :dunno: Да не говорим с 500,а дори с 1000 евра в Германия, Франция, Испания ако щеш какво ще правиш? Квартира ли ще си платиш, ще ядеш ли, дрехи ли ще си купиш, ще спестиш нещо ли? А и не знам къде са тия 500 евра минимална заплата като поне в 10-тина държави е по-ниска. А цените на стоките са съизмерими.

Естонците не ги знам колко са добре ама имахме там офис. Работа има в два-три града. Всичко останало е адска мизерия. За последните 20-тина години над 20% са напуснали страната. Едва ли от хубаво. Та една голяма част от населението сега живее на техен гръб с парите, дето им изпращат.
Говорил съм със стари ирландци и испанци за положението в двете държави преди 30на години.
Глад мори добитъка,половин Испания е ходела на гурбет във Франция,а ирландците да учат и да останат да бачкат в Англия(колкото и да се мразят)
ПОсле налазват европарите и инфратструктурата и строителството преживяват меко казано бум+половин Европа консумира техни плодове и зеленчукове ,плюс Русия
И 1000 евро почти никой не взема дори в една от най-бедните от старите членки на ЕС -Испания,а дори и с 1000 евро се живее човешки.
За повече трябва или повече работа или да си учил и да можеш.знаеш повечко-както навсякъде :dunno:
Живял съм над 4ри години сумарно в Испания, Дания и Норвегия и специално Дания не се е вдигнал стандарта след влизането им в ЕС(то накъде повече :lol: ),но и по-бедни не са станали,ама в гореизброените държавици БСП /ДПС /Гейнишев/ Костов/Доган/ТИМ/ВИС/СИК/Мултигруп и т.н. не е имало :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Авг 2014, 7:56

Някой замислял ли се е защо програмите за еврофинансиране за конкурентно способност или за развитие са за малки и средни фирми ? Какво е стуктурирането на бизнеса ?
Ами малкия и средния бизнес е гръбнака на икономиката ,не мултинационални компании с милионни /милиардни обороти дето си изнасят печалбите и са регистрирани в офшорки.
А де е тоя бизнес в БГ ? Наврян в кучи гъз от некадърни държавни стратези и финансисти.
Представете си за момент че изчезнат еврофондовете .Тая велика прехвалена европа умира права като остават 3-4 големи икономики които произвеждат - другото всичко се оттича надолу в канала. Е това ли е големия пробив -преразпределяне на финанси ? Малко намирисва на социализъма отпреди 30 години .
Гюнтер произвежда а Ганю не , и му купува боклуците ,ама понеже няма кинта Барозу взема от Гюнтер и дава на Ганю заем и кинтата пак се връща при Гюнтер .В най съкратения вариант :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 15 Авг 2014, 8:37

.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Авг 2014, 9:05

Иии,как пък го изкарахте Бойко жертва не разбрах.
Докато управляваше,се показваше по всички медии,решеше ленти,назидателно размахваше пръст,даваше интервюта и понеже,не отричам-харизматичен е и се харесва на хората.
Дадоха му такъв вот на доверие на изборите ,хората го харесваха ,но факта че след 3 години хората се разочароваха,пък разни слепци видяха това разочарование като "червена пропаганда".
Аз на пример гласувах за герб през 2009 година с пълно съзнание и удоволствие,след 2 години управление и оправдания като на "лека жена",видях и какви далавери се въртяха,видях и доста неща от първа ръка и съответно се разочаровах,спрях да го харесвам и изказвам мое мнение,обаче некакви лумпени видяха в това "червена пропаганда",какво да им се обяснява на подобни калъфи че не ме интересува червен зелен,син а само стандарт на живот (някой обаче ме заклеймиха и като се опитах да им посоча че подобни заклемявания са обидни ,все едно ако аз да ги припозная като една етническа група в България,тея горните започнаха да натискат звънеца на модераторите,пък момчетата действаха първосигнално и за момент бях отстранен,което е интересно,нали имало "етническа толерантност" в България...)
Определено няма какво да се очаква на следващите избори,герб ще вземат властта,червени и бембени ще влязат в конфликт и държавата отново ще буксува следващите 4 години.
Разбира се ,за това ще сме виновни ние...пък общо взето,не трябва да се псуват политиците,те са огледало на тези дето гласуват за тях и ако са идиоти,прости,самодоволни,егоцентрични ...то такива са и гласували за тях.
:bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 15 Авг 2014, 11:15

acer написа:
Jordana написа:Що тагава го поръчват вече 2-3 пъти по негови собствени самопризнания ? Вожда НЕмутра ?

Що го поръчват? Ми той си го каза защо и кой е (Доган) :mhihi: https://www.youtube.com/watch?v=LpMKZViShAc
Тази по-емоционална реч беше провокирана от Бисеров, тоя предишният ден беше говорил свръх глупости по негов адрес..

И кво имаме? От едната страна стои Бисеров и ко, разкрит от Мосад, потънал в дън земя и никоя медия не обелва дума за него... от друга страна стои Борисов зад гърба си с Меркел, Юнкер, ЕНП, обаче всички медии срещу него и му преписват 1 млрд глупости.

Не го знам къв е, мутра ли е бил, но всички медии да са срещу теб, червенкольовци, политици, експерти знайни и незнайни, тролове, бе всичко що може да се купи.. това никога не е било!
Издава паника, действат хаотично и всички са се вкопчели здраво в 1 човек.. хората как да реагират? от едната страна разследвани от Мосад и руски придворни изпълняващи енергийни шлемове, от другата подкрепяни от ЕНП, председателя на ЕК, Меркел, бундестага.. смешно е дори да се съпоставят, но на 5-ти ще имаме отговор.

Само не казвайте че канцлера на Германия с 3-ти мандат ще подкрепи мутра :mhihi: все едно си нямат служби, нали Меркел ще си срива репутацията така ;) ама казвайте де, ваша воля, човек ако иска може да вярва и в харп, илюминати и хора-рептилии :mrgreen:

мн добре казано.
Затова и винаги съм казвал - никога идеален месия няма да дойде, нито ББ е идеален, въпроса е кой от всичките калпави политици имашанс пред европата, кой има переспективи да избута поне в някаква малка положителна посока държавата, и кой е най мразен от червенотурската мафия .
Да, без да отричаме негативите и че никой до сега не се е справил кардинално с много проблеми , за сега отговора е - ББ и ГЕРБ.

Сините обаче малко ми паднаха в очите... като ощипани капризни булки са...
От това само губят, а бих се радвал наистина да дръпнат за да са реална силна парламентарна група.
за сега сами си вкарват автоголове с хилядите простотии генерирани от тях самите.

и държавата отново ще буксува следващите 4 години.

Не мисля.
Според мен държавата до сега 1 г. буксува, дори не буксуване, ами направо затъване на заден си бе това.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 15 Авг 2014, 11:48

Споразумението с Уестингхаус НЕ Е ЗА изграждане на 7-ми блок!

Докато се караме за глупости ми е интересно ще се случи ли така, да платим 3ти под ред ядрен реактор който няма да използваме?

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Авг 2014, 12:05

По добре да го платим и да го нема, тоя реактор май е прототип, никой не го знае какъв е :mhihi:
да не говорим че след 5-10г ВЕИ ще е на цената на атомната електроенергия.. сега колко е 120-140лв?

@ Jordanov, не мога да намеря клипа, но ето статия и снимков материал
http://btvnews.bg/article/bulgaria/poli ... ce=flip.bg
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-z ... r-16452407

Друга тема е че колкото пъти са ни подкрепили швабите, толкова пъти сме завършвали катастрофално :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар

Мнение от Хаос » 15 Авг 2014, 12:54

Jordana написа:Някой замислял ли се е защо програмите за еврофинансиране за конкурентно способност или за развитие са за малки и средни фирми ? Какво е стуктурирането на бизнеса ?

А някой виждал ли е какви проекти печелят финансиране по тея еврофондове? :banghead:

Например: 150 хил. лв за консултантски услуги за платформа, която вече съществува и е комерсиално достъпна и известна на всички в бранша.
http://iqvolution.ws/website/index.php? ... ction=full

:bang:
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 15 Авг 2014, 13:17

steeN написа:То и за Борисов нищо няма доказано, ама бил мутра :mhihi:

Важни са фактите, а това, че разни действия в грешна посока на това лице не са минали през съд е отделен въпрос.

Я си припомни досието "Буда"! Защо на мен не ми предложи някой да стана информатор (доносник на другарите си)? Не, че бих приел! Прочети и пак си изкриви душата да кажеш, че случайно са го предложили. Факта, че го вербуват за мен доказва твърдението, че е мутра и връзките му с подземния свят.
Видяхме го и по време на управлението му .....

Така, че като пишете мафия, комунисти, БСП, ДПС и прочие не забравяйте да пишете и герб, както и че МухоБойко си е чиста производна на червената върхушка.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Авг 2014, 13:35

от сега да ти кажа, че на Миро тая работа с Буда и мутренските намеци хич няма да му хареса ...

Аз между другото вече го виждам в друга светлина откак видях снимката с леля му Ангела,
сигурно го е изпратила от немско с кошница вайсбиър и шварцвалдска шунка ...

Толко им дреме на ЕНП за доктора на пожарникарските науки колкото и на руснаците за БСП,
докато им обслужват интересите на местна почва със свалени долу ниско гащи ще са си близки ...

Сега ... при всичко това и аз някак си предпочитам немската диктатура пред руската,
но на чело с тези титани на управленската мисъл Цецо и Полубожествения му началник ...
ба ли го ... пак не мога да избера между двете :lol:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата