Начупих една кола на светофар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Начупих една кола на светофар

Мнение от pinko_23 » 12 Авг 2014, 11:36

Колега вярно трябва да си ги слагаш на оня работа такива. От личен опит аз прекарах 1 час в ареста и дълги обяснения и писане, като в продължение на 1 месец всяка седмица ходех да давам обяснения отново и отново, няма как платих си стъклото зада се спре досъдебното производство.

Законът е предвидил за това дребно хулиганство и има съдебен процес, но гледай да не стигаш до там, по добре се разбери с този с аудито.

Успех
Последна промяна pinko_23 на 12 Авг 2014, 11:51, променена общо 1 път
Няма начин да няма начин

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 12 Авг 2014, 11:37

Да не извика делфините човека после :mrgreen:
Пенсионер си карал ладата. Нов Mercedes S class се изпречил, дядото опитал да го заобиколи, но се забил във вратите на Мерцедеса. Слиза огромна мутра, хваща дядката за ревера, вдига го и изревава:
-Некролог, ще те пребия. Имаш ли 10 000лв. да ми платиш ремонта?
-От къде с тази пенсия 150лв.? Нямам!
-Деца имаш ли, някои...да плати !
-Имам син. Той ще оправи нещата.
-Какво работи ?
-Дресьор на делфини.
-Ха-ха-ха, смешник! Обади му се и ми го дай!
Набрал дядото и докато каже "Ало" мутрата взел телефона:
-Алоу, дресьорчето! Имаш 30 мин. да ги донесеш 10 бона иначе ти е спукана работата! Разбра ли?
-Идвам. - отвърнал човека
След 10 мин. спрял микробус, излезли няколко човека с качулки и смазали мутрата от бой.
Един от тях свалил качулката отишъл при стареца и му прошепнал:
- Тате, колко пъти да ти повтарям, че не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени!

Тъпа реакция и от двама ви, но ти си постъпил по-тъпо, защото няма как да докажеш, че оня те е гонил и засичал, докато той...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Мнение от TurboDieselComby » 12 Авг 2014, 11:45

В днешно време има много хора с оръжия (огнестрелни в това число).
Преди години един футболист си намери майстора с един бивш военен в Благоевград. Даже военния май беше пиян, та лесно е извадил патлака.

Да освиркаш някой ОК! Ама повече не е нужно. Не си струва ...

Потребител
Аватар

Мнение от passi » 12 Авг 2014, 12:47

Тоя "балък"ако е имал 2 грама мозък да си шибне главата няколко пъти в колонката в такъв филм ще влезеш ,че няма да ти се вярва

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Авг 2014, 14:22

А тази тема малко хора я помнят 8)

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=2&t=48136 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 12 Авг 2014, 14:33

passi написа:Тоя "балък"ако е имал 2 грама мозък да си шибне главата няколко пъти в колонката в такъв филм ще влезеш ,че няма да ти се вярва

Той пак може да го е направил, след като нашият човек си е обрал крушите!

Към автора: Ако са ти запомнили целият номер с цифри и букви и са се обадили на 112 имам много лоша новина за теб. Като нищо може да те изкарат избягал от местопроизшествие, а тогава дори и да си бил трезвен служебно ти смятат алкохол на 1,2 доколкото си спомням. Моли се човека да е балък и просто да си мине щетите по каско без други действия и другият път като видиш, че някой е видимо агресивен по-добре отстъпи.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 12 Авг 2014, 14:44

на приятел му счупиха задното стъкло с бухалка както си караше, тоя дето го счупи даже го знаехме кой е и не му направиха АБСОЛЮТНО нищо, даже и пари не даде, щото щетите били за по-малко пари от минималната заплата...

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 12 Авг 2014, 15:03

Изтрий го т'ва мнение,че ще станат масови безредици по пътищата :lol:
Има толкова дупки в закона,че малко мозък да имаш нищо не може да се случи, но трябва да помслиш навреме :lol: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 12 Авг 2014, 15:34

Само не разбирам защо някои хора пишат за избягал от местопроизшествие, алкохоли, взимане на книжка и т.н. Къде го видяхте това произшествие? Нито са се блъснали колите нито нищо, просто колегата слезнал, счупил му там квото счупил и си тръгнал. Аз не виждам никъде тук ПТП. Даже случая според мен изобщо няма нищо общо с КАТ, това си е обикновена хулиганска проява. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 12 Авг 2014, 15:59

Аз имах подобен случай. Писах в районното, после четох на другия показанията, които разбира се нямаха нищо общо с реалността и до там. Адвоката ми каза, че ако няма камери които да доказват проявата, няма на какво да разчитам. Оправих си щетите за 6 лева, ама на тоя му знам името, адреса, къде работи, телефона и други.... По-скоро от саморазправа се страхувай.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 12 Авг 2014, 16:32

KPETEH написа:... ама на тоя му знам името, адреса, къде работи, телефона и други.... По-скоро от саморазправа се страхувай.

Е то това е другото, как може тея тъпи куки да ти я дадат тая информация? Не е нормално такава информация да се разгласява, ма то не е нормално и него по никъв начин да не го санкционират. :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 12 Авг 2014, 16:36

Аз му видях името и егн-то в неговите обяснения. А после се оказа, че е интернет лице и така... Но полицията казват, че са го предупредили, и ако искам повече да съм си бил наемал адвокат, който да изиска преписката от РПУ-то и така... Няма справедливост и затова тези неща стават все по често. Вероятно и аз бих постъпил като колегата... Един веднъж го целих с пари в движение и залягаше бая :mhihi:
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 12 Авг 2014, 18:06

Колега изобщо не си го слагай. Нищо няма да ти направят, най-много някоя глоба. Някои изкараха, че още малко в затвора ще те вкарат :kuku: Така ти е дошло, така си направил. Счупил си някакво си стъкло, голямата работа.. нали не си му счупил главата. И двамата е хубаво да си извадите изводите, че с агресия става само по-лошо и това е :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 12 Авг 2014, 18:12

Хаос написа:прави ми впечатление, че много хора в днешно време си позволяват да я играят тая игра със засичанията
случи се конфликтна ситуация на пътя и започнат да засичат

като тук говоря за места като магистралата например
в такъв случай, това дали може да се счете като опит за непредумишлено убийство?

Колега "непредумишлено" и "опит" немат нищо общо :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 12 Авг 2014, 18:20

Автора на темата и евентуалните последствия :mhihi: :mhihi:

Изображение
Последна промяна ogata на 12 Авг 2014, 18:34, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ПредишнаСледваща