Начупих една кола на светофар
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Начупих една кола на светофар
Добър вечер колеги днес на Орлов мост стана един инцидент бързах че имах спешна работа в Младост и се престроих неправилно и засякох един пуснах му веднага аварийни да му се извиня по-късно от Орлов мост към Плиска тоя балък караше зад мене и ми свиркаше с 2 думи ме предизвикваше.Изнерви ме караше в бус-лентата минаваше пред мене биеше спирачки и такива неща.На светофара на ХМС спря зад мене и ми показа среден пръст слязох от колата и отидох бях изнервен ударих му стъклото и го счупих както и му наритах бронята му падна тоя не излезе от колата и си заминах.После от огледалото видях че излезе и говореше по телефона колата му беше Ауди А6 явно викаше каското или Кат.Какво мога да очаквам щото видях че ми записа номера на колата?Някакви проблеми ще имам ли.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Начупих една кола на светофар
Тук ще има храна, ще взимам пуканките
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
НАМЕРИ НЯКОЛКО СВИДЕТЕЛИ , ЧЕ по това време си бил някьде с тях , а тоя не си го виждал , нито си го чувал
и махни темата , че може да има приятел вьв форума , а може и да има регистрация . ............................

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
А може и да не правиш глупости
Кой крив, кой прав е без значение. Слагай си ги такива случки на оная работа и с усмивка напред. В Софиа през час може да се биеш на светофарите и от глуспост може да пострадаш. Не се знае от следващата А6-ца кой ще слезне. Не малко руски клипчета има, че те са задължително с камери. От глупост припадат разни хора.
П.С.
Ако се притесняваш за евентуални проблеми се консултирай с адвокат.

Кой крив, кой прав е без значение. Слагай си ги такива случки на оная работа и с усмивка напред. В Софиа през час може да се биеш на светофарите и от глуспост може да пострадаш. Не се знае от следващата А6-ца кой ще слезне. Не малко руски клипчета има, че те са задължително с камери. От глупост припадат разни хора.
П.С.
Ако се притесняваш за евентуални проблеми се консултирай с адвокат.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Ако дойдат да ти тропат на вратата полицайте не ги пускай
Без прокурорска заповед не могат да ти влизат в апартамента, а прокурор за един строшен джам няма да се занимава

Не Мы такие, Жизнь такая
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
krasi2bmw написа:НАМЕРИ НЯКОЛКО СВИДЕТЕЛИ , ЧЕ по това време си бил някьде с тях , а тоя не си го виждал , нито си го чували махни темата , че може да има приятел вьв форума , а може и да има регистрация . ............................
Тва нема да мине
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Ами може и да имаш проблеми,ако тоя не е балък обезателно ще имаш проблеми ако сбора от щетите му надминава 300лв ти си търси адвокат 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Ще си платиш аудито, ще ти украсят досието с хулиганска проява ... ма все пак си опичай акъла, щото некой балък другия път може да ти разреди оградата 

Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
hell's angel написа:щото некой балък другия път може да ти разреди оградата
дали ше пусне тема пак

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
krasi2bmw написа:НАМЕРИ НЯКОЛКО СВИДЕТЕЛИ , ЧЕ по това време си бил някьде с тях , а тоя не си го виждал , нито си го чували махни темата , че може да има приятел вьв форума , а може и да има регистрация . ............................
Да, че като го пуснат на камерите да видят дали е минавал по маршрута да го изядат и свидетелите. По-добре свидетели, че си пътувал по тоя маршрут но нямаш и идея за счупено стъкло и т.н..
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
streetracing12 написа:Еееееееееееееееееее какъв е тоя спам аз ви питам нещо вие се забавлявате..
Агресията ще ти изиграе лоша шега в случая, ако потърпевшият си потърси правата ( дано го направи )! Нищо лично към теб, но хората отдавна са излезли от пещерите!
Тук виждаме само твоята версия на случилото се, въпреки че и от нея става ясно, че ти си виновен.
Прочети внимателно Чл.216 ал.1 от НК и се замисли сериозно, едно "избухване" до какво може да доведе!
Успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
прави ми впечатление, че много хора в днешно време си позволяват да я играят тая игра със засичанията
случи се конфликтна ситуация на пътя и започнат да засичат
като тук говоря за места като магистралата например
в такъв случай, това дали може да се счете като опит за непредумишлено убийство?
случи се конфликтна ситуация на пътя и започнат да засичат
като тук говоря за места като магистралата например
в такъв случай, това дали може да се счете като опит за непредумишлено убийство?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Колега ако той е викнал КАТ и те кажат а ми той избяга дали няма още по-вече да утежниш положението ..
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Колега автор,сигурен ли си че се е случило подобно нещо...да се счупи стъкло с ръка е трудно...много трудно...
Но по темата
Това се води хулиганска проява,щети,тн...консултирай се веднага с адвокат какво би могло да произлезе!
Но по темата
Това се води хулиганска проява,щети,тн...консултирай се веднага с адвокат какво би могло да произлезе!
- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Всички се правим на мъже ето затова ще си патим а това което си направил хич нее за хвалене показал ти среден пръст или тем подобни то ако вземем на всички да чупим колите при такива прояви лелеее ама аз ако съм на човека с аудито ша та обуя здраво да си платиш другия път пак да се правиш на мъж без да се сърдиш но това е самата истина простаци по пътищата колкото щеш дано си вземеш поука все пак не сме малки хлапета
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5