DPF
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 525 DA
Re: DPF
Какво ще кажете за това http://www.bardahl.bg/bg/product/a/5752 ??
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
Taruno написа:Май се опитваш да му направиш рекламка а ?Във всички теми за ДПФ си го пуснал, със сигурност не е по-добре от ТУНАП или просто механично чистене с тежък обезмаслител.
Ами, тогава да пусне нова тема?

П.П. За да няма съмнение и някой не ме обвини в реклама, ще споделя, че се занимавам с финанси, а не с търговия на буламачи за коли.

- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 525 DA
Нема проблем,кой както иска така да отговаря.Важното е да се извлече в крайна сметка някаква информация!!!ОСТРОУМНИЦИ колкото щеш в ежедневието и най-вече из форумите.Както и да е...както всекииииии път с многооооо зор нещичко се разбра!!!! А МОЖЕ БИ И МОДЕРАТОРИТЕ ТРЯБВА ДА ПОСТАВЯТ НЯКАКВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛОВИЯ ПРИ РЕГИСТРИРАНЕ:
НЕ ПИТАЙ АКО НЕ ЗНАЕШ !!!

НЕ ПИТАЙ АКО НЕ ЗНАЕШ !!!

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Atsalov написа:През сервизните функции на една от дилърските диагностики,аз лично го правя през icom-raingold.
А ти чистил ли си твоя филтър Краси, или си го махнал? Аз да не чуе дявол още нямам проблем с него, но това си е болка на всички коли DPF.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
има процедура за проверка на ДПФ.На мен са ми я пускали и колата сама си дава газ до опредено обороти и си мери....после дава повече газ пак мери и така....
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- Donkov1978
- Потребител
-
Аз лично ползвам ProTec DPF Super Clean и на този етап мога да кажа, че на диагностика DPF ми изкарваше стойности около 5, до колкото разбрах от момчето е повече от перфектен.
- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
Аз пак моя показваше 48 . Измих ме го както трябва стана 11 само след 500км . Вече свети пак чека .
Някои имали представа защо неми прави регенерация спазвам по известните изисквания нафтата винаги ми е по средата температурата е около 90 градуса винаги защо ли не иска да регенерира нямам никакви други оплаквания само където светва чека за дпф
Дайте идея какво да направя защото ще ми писне и ще го премахна най на края
Някои имали представа защо неми прави регенерация спазвам по известните изисквания нафтата винаги ми е по средата температурата е около 90 градуса винаги защо ли не иска да регенерира нямам никакви други оплаквания само където светва чека за дпф
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
rafa224 написа:Atsalov написа:През сервизните функции на една от дилърските диагностики,аз лично го правя през icom-raingold.
А ти чистил ли си твоя филтър Краси, или си го махнал? Аз да не чуе дявол още нямам проблем с него, но това си е болка на всички коли DPF.
Все още не е дошло времето за моя.Но други съм правил.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
stefan3232 написа:Аз пак моя показваше 48 . Измих ме го както трябва стана 11 само след 500км . Вече свети пак чека .
Колега ако имаш един от двата errora за ДПФ няма да направи дори и forced, колата има някакви защити и при прекалено задръстен ДПФ не може да направи регерация. Отивай за тунап или механично чистене ИЛИ има ново двайсет ултразвуково почистване, което май е най-добрия вариант.
- stefan3232
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530XD
Днес минах през сервиза оказа се че е станал пак на около 35 маб налягането във филтъра направихме следното зададохме му че слагаме нов и ми казахме да се регенерира
Изпълнихме нещата температури нафта скорост постоянство но уви регенерация не се стартира и сега сме в задънена улица
Мислим дали не е забил софтуера или някои в италия да го е пипал нещо искаме да сложим по новия но пак за да се инсталира трябвало да работят всички модули а на мен блутот модула не ми работи и сам го спрял някои да даде идея какво може да направим и кал така ще забие нещо ми е невероятно ........
Ако някои е имал проблем с регенерацията да сподели как се е справил .. благодаря .
Изпълнихме нещата температури нафта скорост постоянство но уви регенерация не се стартира и сега сме в задънена улица
Мислим дали не е забил софтуера или някои в италия да го е пипал нещо искаме да сложим по новия но пак за да се инсталира трябвало да работят всички модули а на мен блутот модула не ми работи и сам го спрял някои да даде идея какво може да направим и кал така ще забие нещо ми е невероятно ........
Ако някои е имал проблем с регенерацията да сподели как се е справил .. благодаря .