Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- MindControl
- Потребител
-
- Кара: 320i '02
- Мечтае да кара: F30 & F35 ;)
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
streetracing12 написа:chris_barnes написа:Привет от мен![]()
В процес на търсене на Е46ца съм, поразгледах доста коли по автокъщите както и няколко от частни лица, но за съжаление не бях очарован. Търся си нещо с 4-5 врати. Вчера видях тази обява: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=74wr58.
Върнах няколко страници назад но не видях никой да е питал нещо за този автомобил. Бихте ли споделили мнение, нямам много опит с BMW за съжаление
Какви са тея емблеми отзад и отстрани М3 аз лично като видя такава обява и бягам от нея!
Кой знае какви други глупости е правил по колата.
183600км само че х3
183к.с? Не трябва ли да са 184
Скоростния лост няма да го коментирам.Бягай от такива маскирани коли
Не трябва ли да са 204 к.с. всъщност при Фейса

Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!
- acho-bacho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 325i
acho-bacho написа:Тази поглеждал ли я е някой? Предполагам е на колега от форума
Погледнах колата само на външен вид, не съм я карал. Цялостно ми се видя свежа, интериора е запазен, алкантарата е в доста добро състояние. Отвън е пребоядисана цялостно, колегата каза, че е надрана, а не заради градушката.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
acho-bacho написа:
колега, ксенона е китайски, но в такъв тип фарове има и фабричен ксенон (с рефлектор, а не прожектор) Например старите Рено Лагуна, Нисан Патфайндър, Волвота разни и старите Мерцедеси
Идеята ми бе,че екстрите са преувеличени а това дразни болния мозък на тема БМВ. Нещата трява да са точно обяснени,ако ксенона е китайски да се опише,ако парктроника е китайски слаган допълнително да се опише и т.н. А не да ми пишат че имали хладилна жабка и тем подобни екстри несъществуващи.Такива лъжливи изпълнения са показателни за коректността на продавача и заради такива изпълнения,никой в България не вярва на упоменати километри ,сервизни истории,първи собственици,бай-пак варианти и т.н.
- Hlebarov90
- Потребител
-
Здравейте мога ли да помоля колегите от Видин за една кола да погледнете или изобщо някой дали я е гледал понеже аз съм от Сливен и ми е много далеч и не си струва само разходката все пак не са малко разходите.Ето за този автомобил говоря
http://www.cars.bg/c682647
Благодаря ви предварително
http://www.cars.bg/c682647
Благодаря ви предварително

- Hlebarov90
- Потребител
-
Колеги никой ли не знае нещо за тази кола
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Колеги някой гледал ли е тази кола? Ниска цена за 330-ка, какво и е? Аз я виждах в същата авто къща още когато търсех моята - преди около 2 години.
http://kris-vraca.cars.bg/c12730
Моля препоръчайте, здрав градски бензинов автомобил, който харчи по-малко, около 2005-2006 г. - за жена. Гледам Хонда Сивик 1.4 и 1.6 ама пустия скоростен лост е много горно изнесен на таблото
Моля препоръчайте, здрав градски бензинов автомобил, който харчи по-малко, около 2005-2006 г. - за жена. Гледам Хонда Сивик 1.4 и 1.6 ама пустия скоростен лост е много горно изнесен на таблото

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
niki_future написа:Колеги някой гледал ли е тази кола? Ниска цена за 330-ка, какво и е? Аз я виждах в същата авто къща още когато търсех моята - преди около 2 години.
Обявите в карс.бг не ги изтриват и някои са от 1г.

Темата е, а и форума: Съвети и въпроси относно избор на Е46!

- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Съжалявам за спама
Знам, че не ги трият, но тази си виси в автокъщата. Стана ми интересно. А иначе, преди цената и беше 7 и нещо, но явно има нещо сериозно щом се застоява така

Знам, че не ги трият, но тази си виси в автокъщата. Стана ми интересно. А иначе, преди цената и беше 7 и нещо, но явно има нещо сериозно щом се застоява така
Привет, колеги!
Търся да си закупя автомобил. Спрял съм се на BMW E46, седан, ръчни скорости. Търся възможно по-икономичен двигател, ще се кара на газ. Въпросът ми е към кой модел да се ориентирам, кой е с по-читав мотор - 316, 318, 320? Моделите от 320 нагоре ми идват с повече коне и смятам, че не покриват изискванията ми.
Благодаря на всички включили се!
Търся да си закупя автомобил. Спрял съм се на BMW E46, седан, ръчни скорости. Търся възможно по-икономичен двигател, ще се кара на газ. Въпросът ми е към кой модел да се ориентирам, кой е с по-читав мотор - 316, 318, 320? Моделите от 320 нагоре ми идват с повече коне и смятам, че не покриват изискванията ми.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
creakong написа:Привет, колеги!
316i 105к.с. и 318i 118к.с. са с един и същ двигател с обем 1.9 литра, четири цилиндъра. 320i 150к.с. е шест цилиндров. Разлика в разхода между първите два модела надали има, ако има ще е мноооого малка. 320 обаче с двата си цилиндъра повече харчи повече от предишните два. И на трите се монтира безпроблемно газ, но на четирицилиндровите ще е по-евтина от тази за шестцилиндровия.
Щом търсиш икономия аз бих заложил на 318i 118к.с. който върви съвсем прилично и ще те удовлетвори от към разход,

Зависи дали фейслифт или не, защото ако е след фейслифта, 316-318 са Н42 мотор 115 и 143к.с., който е малко по-капризен от към всичко и е икономичен само към стандартното си гориво, всичко друго му е сложно и скъпо (обслужване, части, монтиране на газ и т.н.), така че 320 170к.с. е по-добрият варият. Ако е преди фейса, 316-318 са М43 двигатели 105 и 118к.с. , те са здрави, не много сложни двигатели, лесно пригодими на газ и евтини за поддържане. 320 150к.с преди фейса пак е хубав мотор, здрав, но с по-големи разходи от М43.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Bavarcho е напълно прав и моят съвет е да не рискуваш , а да го питаш на ЛС дали е продал зеленото комби 318 !

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
dr.peshev написа:Bavarcho е напълно прав и моят съвет е да не рискуваш , а да го питаш на ЛС дали е продал зеленото комби 318 !
Доста по-хубав седан 18-ка индивидуал имахме преди седмица, но той замина.
Комбито е хубаво, ако някой се интересува че е с реални километри (като тръгнеш да продаваш на реални километри, никой не си прави труда да види книжките, а като не е споменато питат по няколко пъти, ама се притесняват да не били други километрите.. ) и реално един собственик влизал в един сервиз. Но не бих казал че предишния собственик е бил педант към колата си, има разни козметични забележки които не са нищо но мен примерно ме дразнят много (вътре лаисните са одрани от нокти което е най-малкия проблем, но дразни) Стъклото на петата врата не се отваря, може и дребно нещо да е нямам време да го погледна. Иначе не отдавна по книжка са сменени масла, филтри, дисковете и накладките сигурно са на двеста триста километра. Електрическата перка не работеше - онзи ден купих друга перфектна, старата я подарявам с колата сигурно може да се ремонтира и си му е сто и отгоре лева бонус.

Седян търся, определено. Просто ми харесва стойката. Комби не ми трябва, няма да му използвам преимуществата.
- joepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 touring
- Мечтае да кара: М Power
- Детайли за колата: черна , М40Б18
Bavarcho написа:dr.peshev написа:Bavarcho е напълно прав и моят съвет е да не рискуваш , а да го питаш на ЛС дали е продал зеленото комби 318 !
Доста по-хубав седан 18-ка индивидуал имахме преди седмица, но той замина.
Комбито е хубаво, ако някой се интересува че е с реални километри (като тръгнеш да продаваш на реални километри, никой не си прави труда да види книжките, а като не е споменато питат по няколко пъти, ама се притесняват да не били други километрите.. ) и реално един собственик влизал в един сервиз. Но не бих казал че предишния собственик е бил педант към колата си, има разни козметични забележки които не са нищо но мен примерно ме дразнят много (вътре лаисните са одрани от нокти което е най-малкия проблем, но дразни) Стъклото на петата врата не се отваря, може и дребно нещо да е нямам време да го погледна. Иначе не отдавна по книжка са сменени масла, филтри, дисковете и накладките сигурно са на двеста триста километра. Електрическата перка не работеше - онзи ден купих друга перфектна, старата я подарявам с колата сигурно може да се ремонтира и си му е сто и отгоре лева бонус.
Днес ходих с един приятел да я гледаме, комбито има някой козметични забележки по интериора и екстериора, но не са нищо фрапиращо, една малка точка на предният прозорец, най вероятно от камъче, има свежи варове, няма тупкане отзаде в дифа, мотора го запалихме студен и работеше добре, не сме го чакали да загрее, рейката е стегната и не се усещат луфтове, личи си че е обслужена скоро. За парите си е бонбон, докато се чуди моя човек, най-вероятно ще я вземе някой беемвист да и се радва....ама ходи обясни на мерцедес фен.