Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Re: Киномания

Мнение от Vanqu1sh » 31 Юли 2014, 16:32

hpnotic2 написа:
Vanqu1sh написа:
Maxmadness написа:ОБАЧЕ....НЕ СИ ПРИЧИНЯВАЙТЕ това мъчение да гледате тоя тъп филм Херкулес - лично за мен пълен ташак :confused:

Това от доста хора го чувам и май по-добре че не отидох да го гледам.

Абсолютно...това е най-голямата простотия, която може да съществува.В началото бях попаднал на един трейлър на Херкулес, в който си личеше колко безумно тъп е този филм.В последствие, явно, изкараха някакви по-добри трейлъри и един приятел ме накара да отидем да го гледаме.Е по-голяма тъпотия не съм гледал.Тъп е колкото Amazing spider-man 2.Но това става когато се опиташ да съчетаеш екшън с комедия с фантастика с драма, трилър, хоррор и т.н. :kuku: :kuku:

Пффф новия Спайдърмен направо чупи тъпомера. Музиката към филма е все едно съм пуснал произволен плейлист да върви, апа за сюжета нямам думи. Толкова предвидим и безинтересен филм, направо едва оставах буден на моменти :banghead: :banghead: Не мога да разбера как примерно може да се направи толкова силна трилогия за Черния рицар, а другите филми за супер героите да са пълна боза :no:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 31 Юли 2014, 17:44

Vanqu1sh написа:....Не мога да разбера как примерно може да се направи толкова силна трилогия за Черния рицар, а другите филми за супер героите да са пълна боза... :no:

С две думи как -> Кристофър Нолан :twisted: . Иначе още един минус за Херкулес, въпреки че съм му фен на Скалата, филмът е безобразно тъп дори и за най-ниските очаквания... :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 31 Юли 2014, 18:21

Е тоя го гледахме оня ден с мойта: http://www.imdb.com/title/tt3142958/?ref_=nv_sr_2 . Много ни впечатли актьорската игра :clap: Ще помните тази история дълго време. За тези, които искат да го гледат - в Замунда го има с български субтитри.
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 02 Авг 2014, 13:09

22 Jump Street гледах снощи.Много свежа комедийка :D .Типичен филм за разтоварване.

Аватар

Мнение от Хаос » 02 Авг 2014, 13:36

skipper написа:Е тоя го гледахме оня ден с мойта: http://www.imdb.com/title/tt3142958/?ref_=nv_sr_2 . Много ни впечатли актьорската игра :clap: Ще помните тази история дълго време. За тези, които искат да го гледат - в Замунда го има с български субтитри.

Уау! Не ни стигат турските сериали дето ги гледат слабоумните женорля, ами и турски филми да гледаме...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 03 Авг 2014, 19:40

Хаос написа:
skipper написа:Е тоя го гледахме оня ден с мойта: http://www.imdb.com/title/tt3142958/?ref_=nv_sr_2 . Много ни впечатли актьорската игра :clap: Ще помните тази история дълго време. За тези, които искат да го гледат - в Замунда го има с български субтитри.

Уау! Не ни стигат турските сериали дето ги гледат слабоумните женорля, ами и турски филми да гледаме...

Да не мислиш, че аз гледам турски сапунки :shock: Споделих, че филма е хубав. Но не съм задължил никой да го гледа ;)
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 04 Авг 2014, 11:07

Аз на Люси бях , жалко че само първите 15мин гледах и последните 5.... як замисъл много тъпо направен ( а няма да забравя преди месеци как като му гледах трайлъра нямах търпение )
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Авг 2014, 19:53

Гледам напоследък Хавай 5-0. Много готино сериалче. Вече към края на първи сезон обаче им хващам и изпълненията стил "Под прикритие" :mhihi: :mhihi: :mhihi: Реклами на бира и т.н. :lol: Но когато взривиха мадама в Е46 М3 кабрио, пък после изгорялата кола е стоково Е36 кабрио... вече прекалиха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 10 Авг 2014, 18:30

Аз зяпам "Под купола". Готин сериал, ама го разтегат като за 400 епизода още. Чичо Стиви отново не пропусна да си изпие кафето в една от сериите. Започнах да гледам и "Досиетата Х" от начало, като свърши продължавам с "До краен предел".
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 11 Авг 2014, 7:32

snaiperist0 написа:Аз на Люси бях , жалко че само първите 15мин гледах и последните 5.... як замисъл много тъпо направен ( а няма да забравя преди месеци как като му гледах трайлъра нямах търпение )

Люсито има сюжет,но нещоо много бързо и претупано мина целия филм...можеше примерно да го направят 2-3 часа...по детайлно дето се вика :lol:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Потребител
Аватар
Кара: 4

Мнение от mejdupraznika » 11 Авг 2014, 22:47

Аз гледам един Датски сериал " Borgen'' , препоръчвам. :yes: (Политическа драма)

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 14 Авг 2014, 21:02

Най-добрият сериал е Suits, който го е гледал е останал много доволен, препоръчвам :yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 19 Авг 2014, 0:31

alozavar написа:Най-добрият сериал е Suits, който го е гледал е останал много доволен, препоръчвам :yes: :yes:

+1 за Suits, но по-добрия сериал е White Collar (с нетърпение чакам Нийл да се завърне, че много мистериозно свърши последния епизод).
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Авг 2014, 15:09

pretty little liars for da win! :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 19 Авг 2014, 21:44

vicho написа:pretty little liars for da win! :mhihi:

+1 :mrgreen: :mrgreen:
never drive faster, than your guardian angel can !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата