Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от DiMIcha84 » 24 Юни 2014, 22:49

Bam Bam можеш ли малко по простичко да ми обясниш какво трябва да направя, че съм малко талибан в това отношение :mhihi: иначе съм с 4.4 андроид.

п.п май се оправих (за сега)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 31 Юли 2014, 21:34

Моля препоръчайте някакъв смартфон до 300лв.Акцентът е в/у надежност,не толкова в/у възможности.За детето е.Изкара добра матура,влезе в желаното училище,има ЧРД,обещан му е,а аз си изпълнявам обещанията :)
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Юли 2014, 22:18

И при мен /при жена ми/ отказа да работи с 4.4 и АРТ
Отиваш в опции за разработчици и там се избираше. АРТ е нещо радикално ново, но какво точно - не знам :mhihi: После не съм се интересувал дали излезе някаква нова версия

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 31 Юли 2014, 23:30

немо написа:Моля препоръчайте някакъв смартфон до 300лв.Акцентът е в/у надежност,не толкова в/у възможности.За детето е.Изкара добра матура,влезе в желаното училище,има ЧРД,обещан му е,а аз си изпълнявам обещанията :)

Моторола мото Г, последно я видях 350 но си заслужава.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 31 Юли 2014, 23:39

© написа:И при мен /при жена ми/ отказа да работи с 4.4 и АРТ
Отиваш в опции за разработчици и там се избираше. АРТ е нещо радикално ново, но какво точно - не знам :mhihi: После не съм се интересувал дали излезе някаква нова версия

При мен проблемът беше, че имам инсталиран clean master, и когато си почиствам кеша и непотребните файлове ми е изтривал файлове от папката на навигацията, след това го настроих игото да ми е в списъка с изключения и от тогава съм нямал проблеми.
А на колегата бих препоръчал LG G2mini, сестра ми си го взе преди два дни от виваком за 329лв. със абонаментен план за две години,иначе телефончето е доста добро, 4.7 инчов дисплей, 4 ядрен процесор на 1.2 ако не се лъжа, 8мп камера, 1 гб рам, само не съм сигурен дали тази промоция с намаленията до 80% не беше до края на месеца
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Авг 2014, 9:38

немо написа:Моля препоръчайте някакъв смартфон до 300лв.Акцентът е в/у надежност,не толкова в/у възможности.За детето е.Изкара добра матура,влезе в желаното училище,има ЧРД,обещан му е,а аз си изпълнявам обещанията :)

HTC Desire C - има го в различни цветове, музиката му е доста качествена (Beats audio), има си всички необходими екстри (така де,facebook :mhihi:), могат да се играят игри, корпусът е от хубава пластмаса, която не се пързаля, като цяло е доста добър вариант за дете. От това поне имам преки наблюдения, сравнено с останалите смартфони в семейството. Някоя от малките Xperia също е надежден вариант, но не е толкова... интересен.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 01 Авг 2014, 22:03

vld написа:

Моторола мото Г, последно я видях 350 но си заслужава.
+1

Motorola Moto G, от UK можеш да вземеш 8гб версия за 250лв с доставката и 1 година гаранция. Иначе в България най евтин е (почти на 100% съм сигурен) от Емаг за около 320лв с 2 години гаранция. Телефона за цената си е абсолютен чук...виж малко ревюта в тубата.
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 02 Авг 2014, 16:50

Huawei P6

Тая уьовина си прави пишки с мене. Преди малко ми звъни майка ми и ми вика "що ми звъниш", пък аз съм се заровил в работа и не съм си пипал телефона?! Гледам после в набрани номера, ми майка ми отсъства там?!
Първи въпрос: Що звъни само т'ва говедо. Ясно е, че явно звъни на последния номер от списъка, щото сутринта говорих с нея?

Пак същия *уй

Говоря с един колега по телефона и изведнъж, аз го чувам перфектно, той почва да повтаря "ало".. Сиреч, не ме чува. Това ми се е случвало още няколко пъти, до този случай си мислех, че проблема не е в моя телевизор, а в старите телефони на отсрещните лица.
Втори въпрос: Що така?!

:bchug: :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 03 Авг 2014, 13:22

Здравейте и от мен.
Собственик съм от няколко дни на HTC Desire 310 и искам да си сложа някаква навигация.
Рових се из Замунда но кое точно от всички IGO-та трябва да си сложа на моя тел?
Иначе съм много доволен от тази машинка засега :lol:
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 03 Авг 2014, 15:30

Biogame написа:Здравейте и от мен.
Собственик съм от няколко дни на HTC Desire 310 и искам да си сложа някаква навигация.
Рових се из Замунда но кое точно от всички IGO-та трябва да си сложа на моя тел?

Ако имаш нет ползвай google maps, абсолютно точна, в района на Враца съм се погрижил да начертая почти всички асфалтови, че дори и почти всички черни пътища и продължавам да чертая. Като цяло цяла БГ е доста добре начертана и има един куп хора, които всекидневно се грижат за актуалното състояние на картите. Друг вариант е garmin viago 2лв струва и е много точно особенно за адреси. Ако искаш офлайн срещу 15лв получаваш цяла европа + доживотно обновяване на гарминските карти. Ако искаш да е всичко без пари sigyc, два пъти ме е карала до Италия и нямам забележки към нея.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Авг 2014, 18:11

Само да допълня кумчо, ако искаш истинска навигация (понеже питаш за такава) си сложи Иго (понеже не може да си сложиш гармин).
За резерва все пак си сложи Сиджик (но не разчитай много на него в БГ, особено по затънтени селца и места), може и навигон, но той е като Игото.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Авг 2014, 21:43

KUM4o написа:

Ако имаш нет ползвай google maps, абсолютно точна, в района на Враца съм се погрижил да начертая почти всички асфалтови, че дори и почти всички черни пътища и продължавам да чертая. Като цяло цяла БГ е доста добре начертана и има един куп хора, които всекидневно се грижат за актуалното състояние на картите. Друг вариант е garmin viago 2лв струва и е много точно особенно за адреси. Ако искаш офлайн срещу 15лв получаваш цяла европа + доживотно обновяване на гарминските карти. Ако искаш да е всичко без пари sigyc, два пъти ме е карала до Италия и нямам забележки към нея.

Как се чертае през гугъл? Аз преди време добавих 100-150 обекта в района, че това е лесно, обаче за пътища не можах да схвана как става.
И този garmin viago може ли да сваляш карта по определени страни или направо за цяла европа? По какво се различава от нормалния гармин и защо е толкова евтин?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 03 Авг 2014, 22:07

© написа:
KUM4o написа:

Как се чертае през гугъл? Аз преди време добавих 100-150 обекта в района, че това е лесно, обаче за пътища не можах да схвана как става.
И този garmin viago може ли да сваляш карта по определени страни или направо за цяла европа? По какво се различава от нормалния гармин и защо е толкова евтин?

http://www.google.com/mapmaker?hl=bg от тук се чертаят пътищата. Погледнете на Враца новата отсечка на околовръстното, начертах я още докато беше в строеж и като я пуснаха вече я имаше на картата. Много лесно се чертае само някой неща трябва да се научат и на ден спокойно можеш да праскаш по 50-100км, защото си е пипкава работа да ги начертаеш добре и точно. Иначе за Garmin самото приложение е 2лв, като ако закупиш само приложението можеш да ползваш онлайн абсолютно всички карти, но ако пътуваш в роуминг интернет-а не е евтин и ще е скъпо удоволствие ако го ползваш така в чужбина. Иначе после ако искаш да закупиш Европа е 14.99лв и имаш вариант цяла Европа на куп и следващия вариант всяка държава по отделно. После имаш трафик пак 15лв, и още няколко добавки по 15лв. но като цяло дори и само картите да закупиш пак върши страхотна работа. Преди седмица като си тръгвах от Рим изцяло реших да се доверя на viago, като се бях запасил и със сиджика + едно нуви. Бях го сложил на галакси таб и за 24 часа непрекъсната работа нито веднъж не заби, а работеше отлично рутираше и преизчисляваше мигновено и много точно. Много ми допада колко добре и интуитивно изчислява маршрутите точно така както ги искам без да му добавям точки от къде точно да ме прекара.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 01 Сеп 2014, 9:20

Привет :) От два дена се появи проблем на моя Самсунг Галакси Ноте 1... Как то си седи телефона изведнъж показва че започва да се зарежда,след това спира,това става за секунди все едно го включваш в зарядното и го изключваш.Дори когато го изключа пак се появява онази батерия която показва за зареждане.Та според вас дали е софтуерен проблем или по-скоро механичен???След малко ровене установих че най-вероятно USB порта си е заминал,и сега въпроса е къде в София има качествен сервиз за подмяната на порта?
Благодаря предварително..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от shengi » 01 Сеп 2014, 23:59

Май само аз нямам проблеми да чукна на дърво с моя стар Htc Hd2 с slimkat 4.4.2.Някой ако нещо го тревожи за тая машинка нека пита с удоволствие ще му помогна.Минал съм от 2.3 до 4.4.2 може би около 30-40 рома и всеки има някакъв проблем с изключение на слимката.Но обмислям да го сменям, но се чудя с какво? Обичам да ръчкам телефоните :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата