Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Политическа.

Мнение от acer » 30 Юли 2014, 22:09

Значи и на тая снимка е Борисов? Бареков обвини че вдясно е Борисов, ахъм, почти, само че се казва Стоил Славов и може да мине за двойник на Борисов в определена възраст.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... aramanski/
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/11/ ... o_atakuva/

@ Димитров - караш ме да се повтарям, Борисов каза в прав текст че е бил партиен щото е била такава системата, тоталитаризъм и без да си партиен е нямало как да се издигнеш, по-откровено от това здраве му кажи. Ако Борисов гледаше към Русия и подкрепяше бсп нямаше да е и 3-та политическа сила, хората не ги бърка че е бил като болшинството от системата и е охранявал Бай Тошо.

За назначаването на постове някои са грешки на Борисов като Найденов и Трайчо Трайков, те са просто тарикати, за Дянков, Цацаров и Йовчев приятеля ми от бсп сподели, че са му "препоръчани". Цацаров е близък на Гергов и 2-та са членували в няква ложа, има слухове и за пловдивският панаир че там Цацаров е асистирал доста на Гергов, та нищо чудно в каква тенденция работи прокуратурата.
Иначе съм забелязал че обичаш да цитираш само част от цитатите ми, които са ти удобни, по това което е свършено положително мълчиш.. от всичките ми питания какво лошо са направили герб за 3.5г единствено си казал, че магистралите са лошо нещо, щото ще има тол такси :lol: обаче всеки който гласува за герб, гласува за мутри и престъпници :mrgreen:
Издаваш се, в крайна сметка пак всичко опира до изток/запад, а ти си за Русия и против България да е в ЕС, затова и нямаш никакви солидни аргументи, нито против ЕС, нито какво толкова са направили герб, но пък ги обвиняваш за престъпници.. да не ме разберат погрешно другите, просто мразя подвеждащи пропаганди и тука става въпрос за единствената доказана про-западна партия..
аз нямам нищо против де, нека герб са престъпници, а ес да вреди на България, но се аргументирай с факти и цифри, а не с лъжливи пропаганди.

Иначе напиши ако искаш някакви аргументи с удоволствие ще поспорим, отдавна не съм с девелоперски функции, а съм само проект-мениджър и затова имам доста свободно време.. дори мисля да стана член на организацията на Гамизов, да помагам с квото мога в свободното си време.. с един младеж от там в началото на протестите бяхме пуснали сайта ostavkaoresharski.com, няма нужда да казвам че 1ст не съм взел, а само съм дал пари, щото обичам България и искам да помогна, въпреки че единият ми родител е украинец ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна acer на 30 Юли 2014, 22:16, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 30 Юли 2014, 22:15

Анти-герберите да ги питам, как може винаги когато БСП-то са на власт да им спрат еврофондовете, и как успяха даже и тоя път, като управляваха само 14 месеца...

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 30 Юли 2014, 22:53

Върши ли ти някаква работа на теб, че БСП са по-зле от ГЕРБ? Щото за мен е все тая :dunno:

сори не е все тая, всъщност за по-големи боклуци от БСП и хидроинжинера не се сещам,
но ако продължаваме да мерим по-доброто според лошото на предишните, ще сме все в ситуацията на мрънкащата мутра,
дето все станишката му беше виновен, не че не е ама нали за това идваш да оправиш нещата :wave:

Аз пък ще ви дам малко да помислите над нещо защитниците на ББ ...

Мисли ли сте над въпроса защо той е бил гард на тато?
Смятате ли, че може случаен да заеме този пост?
Той нали от комунистите там нещо се оплакваше - що е писал нАучни трудове тогаз?

И да той не е толкова прост, около него има много по-прости, понеже това му е средата - Цецо и прочие?
Нещо за Цецо, някакъв труд негов да извадите, или и за него не ви е ясно как и защо изгрява звездата му :winky:

И нещо друго може би положително за сегашните събития ...
Протестите срещу Пеевски такива онкива са хубаво нещо, ако някога се беше излязло срещу това
член на СИК да е главен секретар на МВР сега може би нямаше да го има феномена ББ ...

А да ... главния секретар - като гледам сегашния ББ далеч не е прост - даже ме кефи :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юли 2014, 23:06

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:25, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Юли 2014, 23:07

acer написа:Значи и на тая снимка е Борисов? Бареков обвини че вдясно е Борисов, ахъм, почти, само че се казва Стоил Славов и може да мине за двойник на Борисов в определена възраст.

БраДД... бъркаш нещо Стоил Славов го гръмнаха в един асансьор преди няколко години и би могъл да мине за двойник на Бойко само ако си кьорав и с двете очи. Тоя на снимката се казва Иван и е бил охрана на Карамански.

ОЧЕВАДНО е, че тоя човек и оня на партито нямат нищо общо. Или ако имат значи твърдиш, че тоя в свободното си време е охрана на Карамански, а вечер си пийва с най-големите босове от конкурентната банда :mhihi: Малко по-късно вече се издига и е охрана на Тодор Живков. :yes: Желязна логика. :mhihi:

Изображение

Ба, тва не го вярвах ама явно е напълно възможно днес да си някакъв гангстер, а утре да имаш хиляди убедени последователи които да вярват, че всичко е нагласено само за да те очернят. :shock: :shock: :shock:

k-hristov написа:Анти-герберите да ги питам, как може винаги когато БСП-то са на власт да им спрат еврофондовете, и как успяха даже и тоя път, като управляваха само 14 месеца...

Някой да е казал, че като сме анти Разбойковци сме комунисти?
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 30 Юли 2014, 23:19

Пробват се поне :mhihi:

bum_bum написа:Ба, тва не го вярвах ама явно е напълно възможно днес да си някакъв гангстер, а утре да имаш хиляди убедени последователи които да вярват, че всичко е нагласено само за да те очернят. :shock: :shock: :shock:

както се видя не са важни тия работи
то и за това Данчо ментата или крупието е финансов корифей, а не обикновен боклук
за това и вече за Бисеров не се говори и Костов викаше "кой не скача" съвсем скоро след лекциите по политикономия
щото помним колкото ни кажат ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 30 Юли 2014, 23:21

Къде са доказателствата, свидетелите и присъдите, че е гангстер?
Посочи ми едно негово престъпление!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Юли 2014, 23:31

bum_bum написа:Ба, тва не го вярвах ама явно е напълно възможно днес да си някакъв гангстер, а утре да имаш хиляди убедени последователи които да вярват, че всичко е нагласено само за да те очернят. :shock: :shock: :shock:

Какво чудно, бабите и дядовците на тия дето чернят герб и Борисов са промивали половин век цял народ за империализма и капитализма, че техните внуци един генерал ли няма да очернят? :mhihi:
Всичко излизащо от бсп/дпс е лъжа, а ако е истина НИКОЙ няма да повярва, па ако ще да казват че Борисов и Цветанов закусват с бебета ! така става като лъжеш много, на лъжливото овчарче никой не вярва ;) Аз също искам доказателства, нали съда е на бсп, да намерят доказателства и да го осъдят, герб тогава ще се разпадне.. до тогава всички си остава на ниво червен кольо и кутевите работнички! Не може "лидер" на втората най-голяма партия в Европа да излиза и да казва "има и други начини" (да паднете от власт) и да очаквате някой да им вярва, нямаше да е нито рационално, нито нормално.

А за снимката вярно момчето се казва Иван.. на другата снимка с пашата прилича да е Борисов, не знам дали е той, но събитието е 1-ят рожден ден на СИК, където са присъствали тогавашеният "хай лайф", Борисов ако е бил там, по презумпция не го прави виновен че се е забавлявал, нали не очаквате в петък вечер човека да си легне в 8? Не казвам че 100% са му чисти работите, но щом нищо не се доказа и то когато бсп/дпс бяха на власт и държаха цялата система и съда, то явно няма за какво да го осъдят.. а не е като да няма врагове.
Последна промяна acer на 30 Юли 2014, 23:47, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 30 Юли 2014, 23:32

6inlinepower написа:Къде са доказателствата, свидетелите и присъдите, че е ...?

То това може да се напише за всеки, ама нали, ние си ги знаеме :mhihi:
А от тая тема най-важния извод е, че някои колеги се целят в политическа кариера и тук се упражняват нищо-говоренето :mhihi:
Последна промяна Valentin_Peev на 30 Юли 2014, 23:35, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юли 2014, 23:34

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:26, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 30 Юли 2014, 23:36

Не ме вълнува, за кой може и за кой не може, аз съм задал въпрос за конкретни квалификации, към конкретен човек.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Юли 2014, 23:47

Няма доказателства. Просто си пие питието със силовите босове по онова време съвсем случайно :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 30 Юли 2014, 23:56

bum_bum написа:Няма доказателства. Просто си пие питието със силовите босове по онова време съвсем случайно :yes:

Аз имам познати/приятели дилъри, това прави ли ме дилър или по какъв начин ме свързва с тоя бизнес?

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 30 Юли 2014, 23:58

Тва беше "бизнеса" по онова време предоставен от БСП и т.н., и мултака праеше срещи ;)
Тва че фатик примерно е пил с висаджии правили го такъв?
Тоя боко бил ли е изобщо, член на сик?
Ше го искарате и член на тим :mhihi: ....за тех в темата ни вопъл ни стон :mhihi:

Той боко не беше ли егоцентрик ли там ква е там клишираната дума.....тоя когато имаше протест за квот и да било, винаги се решаваше в полза, макар че примерно шистовия газ беше простотоя в самия си зародиш на тая работа да се банва...т.е. влияе се от улицата донякъде...даже преди да сдаде бързо бързо, каза да се види как да взимат лицензите на ерепетата, за два дни ако може :mhihi:

М/у другото кво и има на кметицата :roll:
Кво и има на кристалинчето :roll:
Примерно дянков си беше Ок, ма не му стигна мандата за заемите...
Праеха програми фондове, и не ги спираха от есто :lol: ..калинки едно друго....ма те калинките са си още от едно време по министерствата и не се сменят, се са там..тва набор 72-74 най е в играта там още по разпределение от едно време.....

Тъй като основно юздите се дърпат от изток, няма как по друг начин да стане, все пак икономика...не мислите ли че руснаците искат да имат перфекния кон по правила, по-малко главоболия от всякъде.

Немоа се сета за некой кадър на бсп те се до криза водат...дпсарите, половината са с компромати, даже има един дето бил спал с повече мъже от фолкпевицата в заведението :mhihi: ...та незнам аз.

Абе леле майко, тия за една година опраиха некои хора да земат 3.5 млрд и луп гуша..дано да дадът заемите на една бг банка та да се видат у мотиватори :banghead:
А Ковачки :banghead: , а Бисеров :banghead: ...заеби тия власт не трее да видат.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 31 Юли 2014, 0:04

6inlinepower написа:Къде са доказателствата, свидетелите и присъдите, че е гангстер?
Посочи ми едно негово престъпление!

У нас никога не е имало случай виновния да не е осъден ... не ...
Тва е все едно да искаш доказателства за червените куфарчета ...
За мистър 10% за Вилхелм Краус и маршрутките на сина му ... опааа тия май ги бяхме забравили :winky:

steeN написа:Костов направи много свинщини ...

Е да и?
Как оценяваш теглото на свинщината и дали ако беше друг дето не краде толкова пак нямаше да има борд и да се спаси държавата?
Е да, по-добре беше от червените (изненада :mhihi: ) ама кво ме грее като раздаде държавата ...

bum_bum написа:Няма доказателства. Просто си пие питието със силовите босове по онова време съвсем случайно :yes:

ей не остави човека да гаврутне едно на спокойствие значи :mhihi:

k-hristov написа:Аз имам познати/приятели дилъри, това прави ли ме дилър или по какъв начин ме свързва с тоя бизнес?

ама осъдени дилъри или не ... щото ако не са осъдени никакви дилъри не са?
Имаш ли спомен за ВИС и СИК?

Сондьора написа:М/у другото кво и има на кметицата :roll:

:yes:
една от смислените фигури в ГЕРБ и с радост бих гласувал за нея
има и други, но са единици :dunno:

за Плевнелиев ти кво ще кажеш бате Б къв президент ни избра?
Последна промяна K_Ilkov на 31 Юли 2014, 0:10, променена общо 2 пъти
Изображение

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата