Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от miro20 » 29 Юли 2014, 23:26

мхм... всичко вече разбрахме за ББ , и какъв зъл торбалан е...
Мен ме притеснява че за ББ съм чул вече всичко , както и за костов дето яде деца... но интересно че нито една легенда дори не съм чул за лидерите на задкулисието и основоположниците на мафията - БСП и ДПС , нито грам ревизия за техните "велики дела" през прехода...
Как така всички са техни "отрочета", а за самите тях няма нищо , и са чисти като сълзица ???
:)
Отговор не искам де.. риторични размишления :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Юли 2014, 23:45

Аз просто питам каква е логиката вчера да си силовак, а днес премиер и каква е причината за теб това да е приемливо?

За другите не са се чули много неща, защото престъпленията им назад във времето са били чисто икономически и като такива по-лесно се замитат следите та днес няма как да знаем какво точно са направили.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Юли 2014, 0:54

Логиката е задокеанска , гарнирана с брюкселско зеле.Който не я вижда ясно , му пращат конгресмени да му прояснят погледа.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Юли 2014, 1:04

А доказателство за силовак има ли? Щото всеки може да стартира сайт или да напише във вестник нещо или както видяхме дори да подправи документи.. истината е че Борисов толкова им бръкна в на бсп/дпс работите, че ако имаха някакви доказателства истински, ама наистина истински отдавна да е в затвора.. не щото имаме съдебна система, а щото съда ни е червен! Все едно не видяхме цацаратурата в действие и в Костинброд и как тръгнаха да съдят Цветанов че подслушвал, а после че не подслушвал и то за осъден човек, който в последствие е бил подслушван, просто са изчаквали. Нали в полза бсп > герб, прокуратурата е много дейна в деня преди националните избори и в седмицата след европейските избори се задейства съда...... но стане ли въпрос за стотиците дс милионери, ддс крадците, заменките, белене и всички издевателства в енергийната ни система, всеки голям тарикат в бяла якичка и т.н.. от прокуратурата се чува единствено гробна тишина!

И после питате що гласуват за герб, ми как няма да гласуват като всичко изглежда нагласено срещу тях и хората не се хващат на пропагандата ;) както и на митовете и легендите за Борисов и Цветанов де, да не забравяме кой въведе термина интернет трол и смешните клипове на бсп.. отчаяна работа.

В крайна сметка темата не е да накарате някой да не гласува или да гласува за някоя партия.. който си гласува за бсп, винаги ще си гласува за бсп и обратното с герб или докато не се провалят.. а ако ще бягате че народа е избрал най-младата партия да управлява, то прав ви път, мнозинството определя. Лично предпочитам герб да не докосват властта, а още 1 година бсп-дпс-ббц-атака, това е нужно лекарство за да се събуди народа, хем 22 септември ще имат време да се утвърдят. Също и Гамизов може да направи организацията си партия и тука вече ще мога да помогна с преки действия щото Гамизов ми е приятел и съм поканен, но засега си остават твърдо просто организация с главна цел смяна на конституцията и събуждане на обществото.. от него съм се заразил за идеята и затова пиша, не щото съм работил за герб :kuku:

K_Ilkov написа:Моля те, ама от все сърце, дай да видя къде го казах това?

Да бе аз питах. Искам да знам с този интеУект на чело как се чувстат симпатизантите на БСП?
Дали са доволни от избора и как виждат бъдещето на партията, нали е политическа тема тва, не питам нищо лошо?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 30 Юли 2014, 7:52

miro20 написа:мхм... всичко вече разбрахме за ББ , и какъв зъл торбалан е...
Мен ме притеснява че за ББ съм чул вече всичко , както и за костов дето яде деца... но интересно че нито една легенда дори не съм чул за лидерите на задкулисието и основоположниците на мафията - БСП и ДПС , нито грам ревизия за техните "велики дела" през прехода...
Как така всички са техни "отрочета", а за самите тях няма нищо , и са чисти като сълзица ???
:)
Отговор не искам де.. риторични размишления :)

Не е зъл торбалан, ако беше такъв и аз с удоволствие бих гласувал за него. Просто е бил придворния шут на злите торбалани.
Не Мы такие, Жизнь такая

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 30 Юли 2014, 8:48

acer написа:
K_Ilkov написа:Моля те, ама от все сърце, дай да видя къде го казах това?

Да бе аз питах. Искам да знам с този интеУект на чело как се чувстат симпатизантите на БСП?
Дали са доволни от избора и как виждат бъдещето на партията, нали е политическа тема тва, не питам нищо лошо?

И от това ти разбра, че аз съм симпатизант на БСП?
Нещо май "чукча писател"?

Така ... сега ще чакам да напишеш в тази тема, че си се объркал.
В противен случай, ще докладвам всяко твое мнение на модераторския екип като инсинуатор и лъжец. :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2014, 10:42

То света е пълен с парадокси.
Значи,първият шофьор е бил...жена,разбира се това може да го проверят любознателните.
Голф играта (онова със стик,полянка и топче ,дето го играят едни джентълмени с плетени половерчета,а не онова с 4 тактов звяр в Перник) е игра за милионери,бели хора и влизането в определени клубове,винаги се е смятало че белите са добри играчи,ама един афроамериканец обърна представите за силните играчи и цвета на кожата,като толкова години парадоксално се задържа на върха в класациите за най-добри голфъри.
Чернокожите пеят рап,ходят със смъкнати гащи (което всъщност идва от пандиза,понеже там им взимат коланите и поради тая причина са им смъкнати гащите,което го копират всички тийнове ) и въобще копират гангстерите,тук вече има два парадокса,освен че стават популярни престъпниците,най-добрият раб певец е...бял.
Елвис Пресли-още един парадокс,всъщност той е пял песни на чернокожи,и стила е този,но го налага като свой.
Въобще много парадокси и всъщнос за какво го пиша това в тая тема за политика.
Парадокса е че най-върлите и агресивни "борци за свобода","мразители на комунисти","мразители на борчески групировки" ."мразители на задкулисие","мразители на чалга в мисленето и простият изказ"...всъщност подкрепят именно такива хора.
Бат ви Бойко както всички знаем е бил член на бкп,после охранител,където всички знаем кои са му били приятелите,после и охранителна фирма,която между другото е охранявала всички общински структури,учреждения,училища..и пак между другото миналата година бат ви Бойко сподели че имал само около 40 000 лева спестени пари,да се чуди човек...
Като говорим за задкулисие ,приятелката на бойко всъщност рязко забогатява,тя притежава и най-големият соларен парк в България,както и стабилен дял в енергетиката,но това го знаем,просто е част от парадокса.
Другият пък,цецко,той освен че някакси рязко се сдобива с няколко апартамента (два от които са закупени от сина на висш функционер на дпс на символична цена),и той горкият син на така мразени "червени" функционери ,но парадоксално обичан от "мразителите на комунисти"...
А за бсп какво да се говори (понеже някой партийци,дето били канени от един ,който е редом до ковачки по енергийните вземания,но в последствие изпаднал леко,та тези пристрасници,дето постоянно заклеймяват някой че бил "червен" или някаква подобна глупост,ако случайно някой не тачи простотията,която те издигат в култ),те бсп се знаят какви са,всъщност всеки знае че те не са социалисти ,а най-големите капиталисти,номенклатурчици и интриганти,че за тях се гласува от цигани и някаква част от по-възрастното население,поради финансови носталгични чувства,защото никой не се интересува от тях (възрастните) и хората си мислят че може да се върне старото.
Ето това са парадоксите,пък тея дето подкрепят бойко,за мен са просто някакви дето подкрепят мутрите и престъпността. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юли 2014, 11:05

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:24, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 30 Юли 2014, 11:07

За Борисов:

- С Борисов се запознах на една вечеря, която организира председателят на Руските комунистически партии Генадий Зюганов. Мисля, че беше през 2000 или 2001 г. На тази вечеря имаше охрана на Зюганов и тогава негов охранител беше фирмата на Борисов "Ипон" и самият той присъстваше. Тогава Първанов и аз го видяхме за пръв път и се запознахме с него като човек, който охранява Зюганов.

http://www.svobodennarod.eu/head-on/3546-brigo-asparuhov-pomognal-sam-na-borisov-i-ne-sam-sbarkal.html

Ние бяхме първите, които имаха ясна позиция - че Бриго Аспарухов е професионалист, патриот, че изборът е добър, каза лидерът на ДПС

http://www.mediapool.bg/brigo-e-test-za-natsionalniya-suverenitet-spored-dogan-news23238.html

"Това, което мога да кажа към днешна дата, е, че изборът ми е бил правилен, целият народ го призна, избирайки го и за премиер. Така че моите кадрови качества се оказаха верни и правилни", похвали се Аспарухов преди 3 години.

http://www.webcafe.bg/id_1637269875

Значи Доган подкпрепя Бриго Аспарухов, който заедно с Първанов се запознават с Борисов когато е охрана на Зюганов (бил на балотаж с Елцин), а Първанов вкара Борисов в политиката.

Обаче Борисов щял да бори комунистите и ДПС ... на сън - сигурно. :mhihi:
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 30 Юли 2014, 11:11

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:25, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 30 Юли 2014, 11:21

Мн добро видео за сваления боинг :
http://youtu.be/UBD8FGElPqg

Другият пък,цецко,той освен че някакси рязко се сдобива с няколко апартамента

мхм... само дето , както Сугарев казва в една статия.. не е ли парадоксално Сарафов ли беше прокурора по това дело с апартаментите, да разследва за апартаменти , които самия той има че и повече.. даже за Испания се говореше че има имоти .
Би било виц, ако всъщност си е тъжна реалност....
истината е че Борисов толкова им бръкна в на бсп/дпс работите, че ако имаха някакви доказателства истински, ама наистина истински отдавна да е в затвора.. не щото имаме съдебна система, а щото съда ни е червен! Все едно не видяхме цацаратурата в действие и в Костинброд и как тръгнаха да съдят Цветанов че подслушвал, а после че не подслушвал и то за осъден човек, който в последствие е бил подслушван, просто са изчаквали. Нали в полза бсп > герб, прокуратурата е много дейна в деня преди националните избори и в седмицата след европейските избори се задейства съда...... но стане ли въпрос за стотиците дс милионери, ддс крадците, заменките, белене и всички издевателства в енергийната ни система, всеки голям тарикат в бяла якичка и т.н.. от прокуратурата се чува единствено гробна тишина!

И после питате що гласуват за герб, ми как няма да гласуват като всичко изглежда нагласено срещу тях и хората не се хващат на пропагандата ;) както и на митовете и легендите за Борисов и Цветанов де, да не забравяме кой въведе термина интернет трол и смешните клипове на бсп.. отчаяна работа.

Мн. точно казано.
Нямам никакво желание да защитавам никой от ГЕРБ, но това което виждам СРЕЩУ тях ме кара неволно да го правя.
Да го кажем по друг начин - ориентирам се по това къде е насочена най голямата анти-кампания на комунистите и турците.
За сега най големия им враг , срещу който хвърлиха наистина немислими средства, акции и компромати , са ГЕРБ.
Никоя друга по дребна или по голяма формация не притегля негативите на червената мафия , така както ГЕРБ.
Врагът на БСП / ДПС е мой приятел казано най простичко :)

Също и Гамизов може да направи организацията си партия и тука вече ще мога да помогна с преки действия щото Гамизов ми е приятел и съм поканен, но засега си остават твърдо просто организация с главна цел смяна на конституцията и събуждане на обществото.. от него съм се заразил за идеята и затова пиша

Сириъсли??? :kuku:
Гамизов ли каза ??? ех.. както ми се издигна в очите, така и падна...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 30 Юли 2014, 11:31

:OT:
Е.Димитров написа:То света е пълен с парадокси.
...най-добрият раб певец е...бял.

Това кой го казва?

miro20 написа:
Другият пък,цецко,той освен че някакси рязко се сдобива с няколко апартамента

мхм... само дето , както Сугарев казва в една статия.. не е ли парадоксално Сарафов ли беше прокурора по това дело с апартаментите, да разследва за апартаменти , които самия той има че и повече.. даже за Испания се говореше че има имоти .

Хаха...
Значи щом единия е крал, за другия е оправдано и той да краде... Баси логиката... :banghead:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 30 Юли 2014, 11:38

miro20 написа:... ориентирам се по това къде е насочена най голямата анти-кампания на комунистите и турците.

Ох ...

Консолидират ГЕРБ-ерите, червените и "турците" едновременно. Не разбирам защо грамотни хора се връзват още на това ... именно "кампания" представлява.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юли 2014, 13:32

drago_pavlov написа::OT:
Е.Димитров написа:То света е пълен с парадокси.
...най-добрият раб певец е...бял.

Това кой го казва?

Казва го който трябва
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0% ... 0%B5%D0%BC

[/quote]
miro20 написа:мхм... само дето , както Сугарев казва в една статия.. не е ли парадоксално Сарафов ли беше прокурора по това дело с апартаментите, да разследва за апартаменти , които самия той има че и повече.. даже за Испания се говореше че има имоти .
Би било виц, ако всъщност си е тъжна реалност....
истината е че Борисов толкова им бръкна в на бсп/дпс работите, че ако имаха някакви доказателства истински, ама наистина истински отдавна да е в затвора.. не щото имаме съдебна система, а щото съда ни е червен! Все едно не видяхме цацаратурата в действие и в Костинброд и как тръгнаха да съдят Цветанов че подслушвал, а после че не подслушвал и то за осъден човек, който в последствие е бил подслушван, просто са изчаквали. Нали в полза бсп > герб, прокуратурата е много дейна в деня преди националните избори и в седмицата след европейските избори се задейства съда...... но стане ли въпрос за стотиците дс милионери, ддс крадците, заменките, белене и всички издевателства в енергийната ни система, всеки голям тарикат в бяла якичка и т.н.. от прокуратурата се чува единствено гробна тишина!

И после питате що гласуват за герб, ми как няма да гласуват като всичко изглежда нагласено срещу тях и хората не се хващат на пропагандата ;) както и на митовете и легендите за Борисов и Цветанов де, да не забравяме кой въведе термина интернет трол и смешните клипове на бсп.. отчаяна работа
Мн. точно казано.
Нямам никакво желание да защитавам никой от ГЕРБ, но това което виждам СРЕЩУ тях ме кара неволно да го правя.
Да го кажем по друг начин - ориентирам се по това къде е насочена най голямата анти-кампания на комунистите и турците.
За сега най големия им враг , срещу който хвърлиха наистина немислими средства, акции и компромати , са ГЕРБ.
Никоя друга по дребна или по голяма формация не притегля негативите на червената мафия , така както ГЕРБ.
Врагът на БСП / ДПС е мой приятел казано най простичко :)
[/quote]

Ха,ми че следвайки твоята логика,как именно борисов е бръкнал на някой незнам си къде,като ако беше така,тези бръкнатите щяха да са някъде другаде,но не и в парламента.
Май не влагате много рационален обективизъм ами само някакви пристрастия.
Ясно е че сте пристрастни и ви убягва обективната истина и като така,не казвайте поне че сте обективни.
И каква е логиката (както вече попитаха) за апартаментите на цецко?
Ясно е че си затваряте очите за едни неща,свършени от кумирите ви,а за други крещите с пълно гърло!

п/п
И ще те помоля,темата за украйна,путин и тн е друга,хайде стига си писал и тука за украйна ей така между другото!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 30 Юли 2014, 14:28

"Ако отвратените не гласуват,управляват отвратителните"
цитат,чут от местното радио "Фокус"
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата