Инфо за 740 i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Re: Инфо за 740 i
Китайските около 20лв.Оригиналните 120-140лв,това са приблизителни цени.Имаше колега в раздела електроника продаваше оригинални за но на доста по-ниска цена.
П.П.Намерих я viewtopic.php?f=133&t=299674
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
mpp82 написа:Китайските около 20лв.Оригиналните 120-140лв,това са приблизителни цени.Имаше колега в раздела електроника продаваше оригинални за но на доста по-ниска цена.
Поръчва си от Ebay "оригинални" китайски 2 броя за 6 $ и си светка колко си иска. Аз от 1 година и половина съм с 1 такъв комплект и никви проблеми, даже съм си взел още един за всеки случай. Да си вземе колегата 1 китайска за временно и после да си поръча от нет-а нови 2 броя за да светят еднакво , че при китайските ако не са от 1 партида може да има макар и минимална разлика в светлината.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
Здравейте колеги преди време някои беше пуснал линк или на лс ли беше към скоростните кути по-колко литра масло побират и още полезна информация имаше може ли някои отново да подаде линка.

- mystvd
- младши ентусиаст
-
Здравейте колеги все нямам време да ви попитам някои нещо да знае тази червена точка до km за какво е свети ми от време на време
Прилагам и снимка
Благодаря предварително

Прилагам и снимка
Благодаря предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- omegaart
- ентусиаст
-
mystvd написа:Здравейте колеги все нямам време да ви попитам някои нещо да знае тази червена точка до km за какво е свети ми от време на време![]()
Прилагам и снимка
Благодаря предварително
Тва по принцип се получава при несъответсвтие с километрите на модулите и главно на LCM-a с тези на табло и т.н. Също е възможно да се появи и от слаб акумулатор или паднал такъв.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
omegaart написа:mystvd написа:Здравейте колеги все нямам време да ви попитам някои нещо да знае тази червена точка до km за какво е свети ми от време на време![]()
Прилагам и снимка
Благодаря предварително
Тва по принцип се получава при несъответсвтие с километрите на модулите и главно на LCM-a с тези на табло и т.н. Също е възможно да се появи и от слаб акумулатор или паднал такъв.
Колега това нещо го прави от няколко месеца и като я взех за 1 година не е правила имам съмнения за акумулатор,че си е тръгнал

Ами ако си взел колата от Австрия и този който ти я е продал се казва Христо.....значи ясно каква е причината
- omegaart
- ентусиаст
-
bobiE38 написа:Ами ако си взел колата от Австрия и този който ти я е продал се казва Христо.....значи ясно каква е причината
А ако си я е взел от Тутракан и човека се казва Гошо каква е ?
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
mystvd написа:Здравейте колеги все нямам време да ви попитам някои нещо да знае тази червена точка до km за какво е свети ми от време на време![]()
Прилагам и снимка
Благодаря предварително
червената точка означава разлика във ВИН-а на ЛЦМ и таблото или загуба на комуникация между двата модула или хардуерен проблем в следствие на некадърно върнати километри
Барай шишарката Минкеее ....
- mystvd
- младши ентусиаст
-
Колеги днес качвам се в колата поглеждам назад и забелязвам,че е почнал тавана да се отлепва.Моментално реагирах и ходих на тапицер да ама ми казаха,че като моят цвят на плата нямат и не знам какво да правя дали да не търся от някоя друга колата тавана като моя иначе ми искат 80 лева да го претапицират,но моят е светло сив а новият ще е тъмно сив и не ми се иска личи доста.Дайте съвети колеги
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
mystvd написа:Колеги днес качвам се в колата поглеждам назад и забелязвам,че е почнал тавана да се отлепва.Моментално реагирах и ходих на тапицер да ама ми казаха,че като моят цвят на плата нямат и не знам какво да правя дали да не търся от някоя друга колата тавана като моя иначе ми искат 80 лева да го претапицират,но моят е светло сив а новият ще е тъмно сив и не ми се иска личи доста.Дайте съвети колеги
Благодаря предварително
защо не го направиш черен?

ATR-42/72
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
И аз сега ще правя тази интервенция. Плат като оригиналния няма да намериш. Около 1 година разпитвах, но не намерих. Накрая се реших да претапицирам всичко. Като цяло таван + колонки + сенници се върти към 250 лв. Ако го правиш черен ще трябва да си боядисаш дръжките плафоните и т.н. което е около 60-70 лв.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
Здравейте колеги изписва ми на дисплея abblendlicht prufeh google ми го превежда нещо за късите светлини или нещо се бъркам,но ми светят фаровете нямам проблем със тях някакви идеи.
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Ако си слагал ксенон ти дава грешката заради по-високото съпротивление, т.е. ксенонът си работи, номпютърът мисли друго.
- mystvd
- младши ентусиаст
-
emo_ch написа:Ако си слагал ксенон ти дава грешката заради по-високото съпротивление, т.е. ксенонът си работи, номпютърът мисли друго.
Колега поне аз не съм слагал ксенон и в момента колата е без ксенон