FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
brutus
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Топ Гиър сезон 22 ще започне с „Bulgaria Special”
http://topgear.bg/?go=article&p=detail&tg_articleId=5402
Успяхме да проведем кратко телефонно интервю с продуцента на BBC TopGear TV по повод идването на тримата големи - и съответно, няколкото десетки тира оборудване и (предполагаме) автомобили – в България. TG TV сезон 22 ще стартира в края на ноември, като снимките на първите два епизода ще се състоят в България. Любомир Станиславов задава няколко въпроса на Анди.
Л.С.: Преди няколко години заснехте изключително успешен епизод в Румъния. Защо решихте да се върнете на Балканите и защо избрахте точно България за снимачна площадка на епизод 1 и 2 от сезон 22?
А.У.: TopGear вече има 21 сезона зад гърба си, в рамките на които сме доказали постоянния си стремеж към оригинално съдържание, не само като истории в отделните епизоди, но и като начин на заснемане. В рамките на проучването за вероятни локации преди заснемането на 1/14 [първия епизод от сезон 14] разгледахме и вашата страна, но тогава Румъния отговаряше най-пълно на подготвения сценарий. Сега имаме нова уникална идея, която се вписва идеално в географските особености на България, както и с други фактори, които ще запазя в тайна, в интерес на зрителя. Аз и екипът ми посетихме столицата ви, както и Черноморското ви крайбрежие, и останахме доволни.
Л.С.: TopGear се гледа от милиони зрители по света и личността ви е много популярна. Как успяхте да посетите България и да останете незабелязан?
А.У.: (смее се)... Ами не мисля, че хората ме познават толкова добре, колкото Джеръми, Ричард и Джеймс. Освен това изненадата е основен фактор в успеха на предаването и професионализмът на екипа ни позволява да запазваме анонимност, докато не решим да използваме популярността в интерес на продукцията.
Л.С.: Знам, че бързате и че вероятно няма да отговорите на последния ми въпрос, но все пак... Какви автомобили възнамерявате да използвате в епизод 1 и 2?
А.У.: Вече споменах, че в TG държим на оригиналността и изненадата, така че ще запазя автомобилите в тайна. Ще кажа само, че основните коли ще са чисто нови, като във втората част на „Bulgaria Special” ще има епизодично включване и на автомобил, произведен в страната ви.
http://topgear.bg/?go=article&p=detail&tg_articleId=5402

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
циганье
*Съдържанието на това интервю е почти пълна измислица. Наистина екипът на BBC направи балканско проучване, включващо и България, преди епизод 1/14, но избра Румъния. Екипът на BBC TopGear България ви честити Деня на шегата и се надява в близко бъдеще да се зарадваме на сбъдването на въпросната идея.
*Съдържанието на това интервю е почти пълна измислица. Наистина екипът на BBC направи балканско проучване, включващо и България, преди епизод 1/14, но избра Румъния. Екипът на BBC TopGear България ви честити Деня на шегата и се надява в близко бъдеще да се зарадваме на сбъдването на въпросната идея.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Продавам два сафрида (35 гр. и 54 гр.) на себестойност:
- бензин - 20 лв.;
- болничен, за да отида за риба - 50 лв.
- 3 скъсани чепарета с тежести 9 лв.
- спукана гума - демонтаж и монтаж - 18 лв.
- автомивка след риболова - 12 лв.
- глоба за превишена скорост - 20 лв. (платих ги "на ръка", за да не ми пишат акт и така икономисах 30 лв.)
- джобни на жена ми (за да не бучи) - 100 лв.
Всичко: 229 лева (цената подлежи на коментар).

- бензин - 20 лв.;
- болничен, за да отида за риба - 50 лв.
- 3 скъсани чепарета с тежести 9 лв.
- спукана гума - демонтаж и монтаж - 18 лв.
- автомивка след риболова - 12 лв.
- глоба за превишена скорост - 20 лв. (платих ги "на ръка", за да не ми пишат акт и така икономисах 30 лв.)
- джобни на жена ми (за да не бучи) - 100 лв.
Всичко: 229 лева (цената подлежи на коментар).

Не Мы такие, Жизнь такая
Робин Худ напуснал жена си понеже и тя като него давала на всички.
- Как се нарича жена с големи цици, която не може да прави мусака?
- Компромис.
Веднъж Лорд Самърсби докато държал електрическата четка за зъби се подхлъзнал в банята и така измислил...
вибратора
Teстът за бременност потвърди най-големият й страх.
- Дебела е!

- Как се нарича жена с големи цици, която не може да прави мусака?
- Компромис.

Веднъж Лорд Самърсби докато държал електрическата четка за зъби се подхлъзнал в банята и така измислил...
вибратора

Teстът за бременност потвърди най-големият й страх.
- Дебела е!

- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
Отива девойка да се изповядва:
- Отче, извърших грях.
- Колко?
- 10 минути.
- Иди и се моли един ден....
След време девойката пак идва, този път грехът е продължил 30 минути.
- Отивай си и се моли 3 дни - отсича отчето.
След три дни пак идва:
- Ох, колко тоя път - пита отчето.
- 1 час, 14 минути и 38 секунди.
Попът изпъшква и тръгва за калкулатор. След 10 минути се връща, разкопчава панталона и казва:
- Хайде, дай още малко, че се получават едни сложни дроби..
- Отче, извърших грях.
- Колко?
- 10 минути.
- Иди и се моли един ден....
След време девойката пак идва, този път грехът е продължил 30 минути.
- Отивай си и се моли 3 дни - отсича отчето.
След три дни пак идва:
- Ох, колко тоя път - пита отчето.
- 1 час, 14 минути и 38 секунди.
Попът изпъшква и тръгва за калкулатор. След 10 минути се връща, разкопчава панталона и казва:
- Хайде, дай още малко, че се получават едни сложни дроби..
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Плевнелиев отишъл на посещение при Путин. Возят се в някаква нова лимузина и нашият вика на домакина:
- Невероятен автомобил, Владимир Владимирович, ваш ли е? - Мой е, казва Путин. Искаш ли такъв? - Кой би отказал - отговаря Плевнелиев. - Запишете - лимузина за Росен Асенович - диктува Путин на секретарите си.
Малко по-късно двамата се качват на яхта. - Ваша ли е, Владимир Владимирович, много е хубава. - Моя е, искаш ли такава? - Кой би отказал - отвръща президентът Плевнелиев. - Задраскайте лимузината, пишете - яхта за г-н Плевнелиев.
Взело да се здрачава, дошъл да ги вземе хеликоптер. - Това е някакъв нов модел, ваш ли е? - Мой е, гордо отговаря Путин. Искаш ли такъв? - Не смея да откажа! - не крие радостта си Плевнелиев. - Задраскайте яхтата, пишете - хеликоптер за нашия български приятел.
Вечерта двамата първи мъже на Русия и България отиват в нощен клуб, появява се знойна блондинка и сяда в коленете на Владимир Владимирович. - Прекрасна е, ваша ли е, пита Плевнелиев. - Моя е, отговаря домакинът му, т.е. вече е твоя! Плевнелиев мисли мисли и си казва на ум: "Да загубя такъв хеликоптер за някаква мацка..." и после на глас: - Не е за мен, Владимир Владимирович, нямам аз к*р за такава мацка.
- Задраскайте хеликоптера и запишете "К*р за г-н Плевнелиев".

- Невероятен автомобил, Владимир Владимирович, ваш ли е? - Мой е, казва Путин. Искаш ли такъв? - Кой би отказал - отговаря Плевнелиев. - Запишете - лимузина за Росен Асенович - диктува Путин на секретарите си.
Малко по-късно двамата се качват на яхта. - Ваша ли е, Владимир Владимирович, много е хубава. - Моя е, искаш ли такава? - Кой би отказал - отвръща президентът Плевнелиев. - Задраскайте лимузината, пишете - яхта за г-н Плевнелиев.
Взело да се здрачава, дошъл да ги вземе хеликоптер. - Това е някакъв нов модел, ваш ли е? - Мой е, гордо отговаря Путин. Искаш ли такъв? - Не смея да откажа! - не крие радостта си Плевнелиев. - Задраскайте яхтата, пишете - хеликоптер за нашия български приятел.
Вечерта двамата първи мъже на Русия и България отиват в нощен клуб, появява се знойна блондинка и сяда в коленете на Владимир Владимирович. - Прекрасна е, ваша ли е, пита Плевнелиев. - Моя е, отговаря домакинът му, т.е. вече е твоя! Плевнелиев мисли мисли и си казва на ум: "Да загубя такъв хеликоптер за някаква мацка..." и после на глас: - Не е за мен, Владимир Владимирович, нямам аз к*р за такава мацка.
- Задраскайте хеликоптера и запишете "К*р за г-н Плевнелиев".

Не Мы такие, Жизнь такая